SHARPER BRAIN

טומיתם

New member
SHARPER BRAIN

האם מישהו פה ניסה את התוכנה? ואם כן איך היא? האם עזרה?

esty104

New member
זה הדבר הכי ניפלא שיכלו להמציא

לשיפור תפקוד המוח! זו תכנה נהדרת לAD/HD , לאנשים מבוגרים מאוד, לסטודנתים שרוצים יותר ולכל מי שמכבד את עצמו ורוצה להיות יעיל. זה "חדר כושר למוח". אם הייתה לי חברה, הייתי מכריחה את כל העובדים שלי לעבור טיפול בתכנה הזאת.

esty104

New member
אני יכולה לספר התרשמות של גוף

ראשון, גוף בת 44 וגם גוף שלישי, גיל 8 וחצי בזמן הטיפול. אני הייתי אקטיבית (ישבתי עלידו ועקבתי אחרי העיגול וכעילו הגבתי לשינוי הצבע) בטיפול של בני ואחרי שראיתי שינוי מפטיע אצלו, גם אני התחלתי לעבוד בתכנה. אצלי התבטא -בריכוז מוחלט בעבודה, עפילו כאשר מדברים אנשים בחדרי אני מסוגלת להתעלם מכל הרעש מסביב. האמת שחבריה בעבודה העירו לי על זה, איך אני מסוגלת לחשוב בכלל ברעש הזה?! - אני עובדת גם מהבית במחשב כאשר שלושה ילדים עד גיל 9 חייבים להכין שיעורים, לזכור כל חוג של כל אחד ועוד המון דברים בבית. קודם הייתי מתעצבנת אם מפרעיים לי. עכשיו הם לא מצליחים להפריע לי. - אולי אני מאמינה בעצמי יותר מקודם כי התחלתי ללמוד משהו שתמיד חלמתי עליו. - לדעתי אני עושה עפילו פחות שגיאות כתב בעברית. אני מעיזה לכתוב מילים שפעם הייתי נמנעת מהן בגלל שלא הייתי בטוחה עליהן. אם היו חוקים ברורים היה פשות יותר. אגב, לומדת גם תנ"ך בגלל בני ומפטיע שזה לא נורא. בקיצור, אם הייתי במקום שרת החינוך, לפני "דוברת", הייתי מכניסה את התכנה לבתי הספר. מחשבים ישנם כמעט בכל בית ספר, כך שבעלות מינימלית הילדים היו יעילים יותר. בלי להרגיש. והיו חוסכים המון צער ותיסכול. אם הייתה לי חברה הייתי מכריחה את העובדים לעבוד בתכנה. לטובת כולנו. לגבי בני, השיפור היה מדהים. המורים דיברו על זה ב...התכנסות הפדגוגי. בכל התחומים "קפץ כתה". קורא מהר יותר, עובד עצמאי בכתה (זה מתבטא בחשבון), מכין שיעורים, שם לב לפרטים קטנים, כמו איך לסדר שולחן. למשל פתאום התחיל לעזור ללסדר את השולחן לצהריים עם 2 צלחות, כוסות + מפית, סכין, מזלג. לפעמים בשבתות או חגים עשיתי. במילה אחת : הוא ילד בוגר יותר. הוא מאושר יותר ואנחנו גם. שכולכם תצליחו! כי רק האושר גורם לאנשים ליהות טובים, סובלניים יותר ואז נגדל את ילדינו בעולם טוב יותר כפי שפרופ. Bob Gottfried התכוון כאשר המציא (עם הצוות) את התכנה הזאת ועוד Deeling with feelings, SharperMemory

טומיתם

New member
שאלה

האם את קשורה איכשהו לחברה שמפיצה את התוכנה? האם את עובדת שם?

esty104

New member
שאלה מצויינת, חבל שלא חיפסתי

באינטרנת כמה חודשים קודם כי בהתחלה התכתבתי עם הקליניקה הקנדית והם הפנו אותי למפיצה מישראל. לא, אני לא מקבלת כסף על זה. האמת, אם הייתי יכולה להקים מכון טיפולים תמורת מחיר סימלי הייתי עושה את זה היום. ישנם כמה חיסרונות והכי חשוב זה שאין לי הסכלה מתאימה. בנוסף אני סכירה מרוצה מידי ונשאר לי מעט זמן פנוי לזה. אין לי כוונה לפגוע באף אחד, אבל אני מיקרה עבוד של ילד שגדל בקומוניסם. בשבילי המטרה חשובה ואני לא חושבת לרווח, אלא אם זה יעיל. אתם לא תוכלו להבין כי גדלתם אחרת. דוגמה:כשהיגעתי ארצה לא הבנתי מה זה מתווך. לא יכולתי להאמין שישנם מתפרנסים מיזה שבאים אליהם אנשים כדי למכור להם את הבתים. למה לא לפרסם בעיתון? ואם אף אחד לא יבוא אלי למכור לו את הבית מי מה אתפרנס? בעיני זה סוג של פרזיטיסם אם לא מייצרים משהו. בטוח אני פוגעת באנשים אבל כך קומוניסט חושב. יש לי חברות שהילדים שלהם לומדים marketing . הן בטראומה. איזו מין מקצוע?!

שאלה ?

זה נפלא וגם אני מאמין שעתיד יציע אשפרויות רבות, אך זה גם תלוי באיזון הכלכלי של חברות התרופות. הם כוח כלכלי אדיר שמגלגל מילארידים בשנה, והם אגוז קשה לפיצוח. וסתם בשביל הקוריוז- כמה מחקרית ראית על התמכרות לקוקה קולה , למרות שכולם יודעים זאת ...... (אל תחפשי הם בודדים אם בכלל קימים). בהקשר זה אני גם תוהה מה ההבדל בין שיטות אלו לדימיון מודרך, כי לעניות דעתי בשניהם וגם בשיטת האימון הבסיס הוא שליטה של מודעות ובקרה על תהליכים נוירולוגים ואורגנים. גיל

esty104

New member
אני קוראת כל התשובות שלך!

הייתי קוראת לך המוח של הפורום הזה. ישנם כמה דברים שלמדתי ממך. לגבי קוקה קולה, צודק. עפילו עשיתי נסיון לילדים שלי. שמתי חתיכת עוף וכבד עוף בכוס קולה ולמוחורת לא נשאר כלום מזה. הכל נמס. אבל מידי פעם אני כן קונה קולה כי טעים ויתר מכך מאיר אותי. אני הולכת לישון מאוחר וקמה מוקדם. כך שהחינוך שלי הולך ...לפח. מבלבל אותם. לגבי המחקרים, אני בספק. בני השתתף באיזה מחקר, בעצם התחיל, אבל בקושי השתמשנו במה שנתנו לנו. בינתיים תירגל בתכנה ובבדיקות שלהם היה שיפור. אני סיפרתי להם שבעצם השיפור נבע ממשהו אחר, אבל הם רשמו את השיפור לטובת המחקר שלהם. כפי שאמרתה לחברות התרופות יש המון כסף וכיף כשיש כסף, מה לעשות! לא מוותרים עליו בקלות. אישית מפחדת מריטלין אף על פי שישנם תגובות בפורום ששיכנעו אותי שאולי הדאגה שלי לא מוצדקת. אבל תמיד טעיתי כשהתעלמתי מהחשש בליבי. לכן, השם יעזור לי לא להגיע להחלטה כואבת כזאת כי אני לא יודעת מה אעשה. הפחד זה דיכאון וכדומה. "דימיון מודרך" להבין שלדעתך אני מדמיינת? האמת, חשבתי שזה טוב מידי כדי שיהיה אמיתי ואני מאוד מפחדת שלא יחזור הסיוט עם בני. אני מאוד ראליט לא ממש מתאימה ליוגה, להסתכלות הפנימי ורגיע. אף על פי שזה מעולה. בתי הולכת ליוגה ואני מנסה לשכנע את הבנים. לי אין זמן וסבלנות. אתה הסברתה פעם מה זה זיכרון עבודה, אני חושבת. כך שהביקורת שלך רק בונה. בלי הכחשה אין התקדמות

לא יודע מה לכתוב בכותרת ??!

ראשית תודה על המחמאות, אני תמיד שמח לעזור ולחלוק ידע אם החברים כאן. לא הבנתי את המשפט "דימיון מודרך" להבין שלדתעך אני מדמיינת?" דימיון מודרך זה שיטה שבה באמצות הדימיון מתארים תהליכים חברתיים, פסיכולוגים או אורגניים- גופניים- מה יקרה שלב אחרי שלב במציאות לא ברורה. חלק מעניין השליטה של כולני והצורך בוודאות. זו דרך מקובלת בפסיכולוגיה קוגניטיבית-התנהגותית להפחית אי וודאות וחרדות. בגישה הלא מדעית- הגישה ההוליסיטית, מאמינים המטפלים שדימיון מודרך משנה התנהגות הואיל ומחשבה זו אנרגיה שמפיע על כל הגוף- הפיזי והאנרגטי כאחד. בהדמייה יוצרת יוצרים מציאות שלמה בדימיון, מעבדים אותה, ושולחים לעתיד מילולית. לפי הקבלה מילה יש לה כוח והיא יוצרת מציאות. באמצעות מילים בצירופי הא"ב העברי נברא כל העולם. (עם כל האלקטרוניקה והמחשוב מבוסס על לוגריטמם של 0 או 1, אז תארי מה אפשר לעשות מ 22 צירופים) תחפשי ברשת תחת הביטוי "אנא בכוח", ואם את מאמינה תגלי כמה כוח יש למילה שהיא מכוונת למטרה לטוב ולרע ... בהקשר זה גם מקללות צריך להיזהר. גיל

מלמלה

New member
דמיון מודרך

קיבלנו דיסק של מדיטצית הרפיה וריפוי בעזרת דמיון מודרך והבת שלי משוגעת על זה היא יכולה לשבת בשקט ולהקשיב בעניים עצומות לכל הדיסקט 50 דקות ....

samueln1

New member
גם אני שמעתי עליה ומעוניין לדעת....

יותר ממה שהסוכנים אומרים. הבנתי שהיא מופעת במכללה באשקלון כך שזה נשמע רציני יותר אך שוב, ברור שזה דורש השקעה רבע וזה אינו קסם. אם תשמעו משהו תעלואותו

esty104

New member
נדבר על ההשקעה

אם מדברים על SharperBrain 1. תכנה כרגע ראיתי, לצערי, שהמחיר עלה ל 1196 ש"ח. בקנדה זה 375$ 2. כדי להצליח אתה חייב לעבוד לפחות 4 פעמים בשבוע 20-25 דקות במשך שלושה חודשים עד חצי שנה. אצל בני ראיתי שיפור אחרי שבועיים, אצלי קצת יותר מאוחר. לא זוכרת. בכל מקרה חייבים להמשיך לפחות 3 חודשים. אם אתה גבולי תצליח בטוח. גם מדוד בני "קפץ" 5.2 נקודות בבדיקת TOVA. על נוירופידבק 1. כ-20000 ש"ח 2. כ-40 טיפולים מחובר למכשיר EEG במשך שעה או יותר. יש בר"ג או ב"ב מקום שבו מטפלים בשיטה הזאת. אגב יש גם טיפול בביופידבק שעולה הרבה יותר מהתכנה וישנם כמה אמהות בפורום שבחרו בביופידבק. מעניין אם הצליח! 3. 40 טיפולים, כ שניים שלוש בשבוע. 4. המטפל חייב ליהות מנוסה. אחרת חבל על הסבל הזה. ההבדל בין שתי השיטות : http://www.sharperprograms.com/Cases-SB.html Differences between SharperBrain and Neurofeedback

fire storm

New member
את רוצה לומר שאני אצטרך לשלם 1200 ש

שקל בעד טיפול במחשב שאין לו 100% הצלחה? ואת המפיצה הרשמית בארץ? ואת לא מאמינה בתיווך? אבל מה את? מייצרת? את בעצמך מתווכת.

esty104

New member
עשיתה טיפול כלשהו שעולה פחות מ

150-200 ש"ח עבור 45 דקות?! כאן מקבלים 150 שעות. - איזה טיפול מבטיח 100% הצלחה? עפילו ריטלין לא. ישנם אנשים שלא מתאים להם. חוץ מזה אני מדברת על טיפול שבעיני הצליח100% - ושוב, אני לא מפיצה.

fire storm

New member
אני לא מבין.

זאת תוכנה, או טיפול במרכזים לבעיות קשב וריכוז? ואם זה נותן 150 שעות של טיפול אז זה בסדר גמור, יש משחקים שעולים יותר מעשירית מזה ומספקים 10 שעות, ומשחקים, לפחות האלו העכשויים, לא ממש מגרים את המוח בפעילות חשובה, חוץ מפיתוח רפלקסים מהירים ומהרחבת הידע של המשחק על סוגי נשקים וסוגי חלקי גוף שיכולים להתפקע.

esty104

New member
זה לא משחק, זו תכנת טיפול אם

באמת תירצה לראות מה זה, איך עובד תיכנס לאתר בעברית או באנגלית ותבין www.keshevzikaron.com www.sharperprograms.com מה שרציתי לומר זה שכל טיפול יקר. התכנה נותנת אפשרות לטיפול ביתי במינימום כסף כי אפשר לעשות אותו טיפול במכונים ולשלם לכל פגישה 200 ש"ח. מינימום 4 פעם בשבוע במשך 3 חודשים תעשה חשבון. האמת, אני לא יודעת כמה עולה טיפול בתכנה במכונים. לכן זה רק נירא יקר. זה פתרון טוב להורים חזקים או לא יודעת איך לקרוא להם, שמסוגלים לשכנע ילד לעבוד ככתוב, לשבת על ידו. לי היה נוח טיפול בבית. זה חסך לי גם זמן וגם כסף.

tully

New member
מישהו ניסה פה טיפול

ב ADHD SOLUTIONS? לא מפרסמת ואין לי קשר אליהם, רק מעניין אותי לדעת אם עובד.

חגית35

New member
ממי ששמעתי לא עבד

הילד לא התמיד והטיפולים יקרים וממושכים ולא עומדים בהם אולי במהלך הטיפול יש שיפור בקשב אך הוא לא נשמר כשמפסיקים ומפסיקים כי זה פשט לא עומד בקנה אחד עם להיות ADHD ולהתמיד בהם בלי סוף, שלא לדבר על העלות היקרה שלהם. מזכיר את טיפולי הביו פידבק למינהם והתוכנות מחשב למינהן.

למעלה