SHAREPOINT
וSQL

liavhilel

New member
SHAREPOINT../images/Emo53.gif וSQL

שלום, אני מחפש מידע על האפשרויות של מסדי נתונים SQLיים בSHAREPOINT. אני קורא עכשיו את הספר של MICROSOFT PRESS: WINDOWS SHAREPOINT SERVICES INSIDE OUT ושם כתוב שהSP עובד או עם הSQL SERVER 2000 או עם גרסה "מוחלשת" של הMICROSOFT SQL. אני מנסה להבין, ואולי זו שאלה הדיוטית, אם אני יכול בתוך הפורטל של הSP לכתוב קוד ASP שיעבוד עם MYSQLולא עם מסדי הנתונים של מייקרוסופט ואם כן אז באיזו מידה זה יצור לי חוסר תאימות עם פונקציות אחרות של הSP? ממש אשמח לעזרה, מידע או הפנייה לפורום אחר אם זה לא המקום. תודה.

antidot

New member
------>

אני מתאר לעצמי שאין שום מניע לכתוב קוד שיעבוד מול MySQL, אבל הSP עצמו חייב לשמור את המידע שלו בתוך MS SQL או MSDE. תחשוב על SP כעל אפליקציה WEB-ית שהמידע שלה נשמר בתוך MSSQL.

liavhilel

New member
תאימות...

קודם כל תודה. השאלה שלי במקרה הזה היא עד כמה השימוש בMYSQL יגביל את אפשרויות השימוש שלי בSHAREPOINT? והבנתי שMS לא מאפשרים שימוש בASP או ASP.NET ב-SHAREPOINT? אלא רק שימוש בWEB PARTS שאלו סוג של מודולים "מוחלשים" אם למישהו יש עוד אינפורמציה על זה כי אני לא מצליח להבין לגמרי מה זה אומר. תודה רבה ממש.

antidot

New member
שאני אבין

SPS חייב MSSQL או MSDE. אם יש לך כבר DB, למה להתחיל לעבוד מול DB חיצוני ? מה ההיגיון בזה ? אם הקוד לא צריך לדעת כלום על המידע שנשמר בSPS, אפשר לדבר עם DB חיצוני, אבל אתה לא יכול להעביר את הDB של SPS לDB חיצוני שהוא לא MDSE או MSSQL.

למעלה