shapeshifting

mini mili

New member
shapeshifting

hi there i'm looking for someone who can help me learn shapeshifting & teleporting can anyone here help me with that? thanks a lot and lots of love

נ ו ל י ה

New member
יש אחד שמלמד............

קפיטן קירק, אנטרפרייס,היקום השני, המימד החמישי, מערכת כוכבים 'קורדונלה' זמן חלל 2387:07576

הי ../images/Emo13.gif

את יכולה לפרט למה את מתכוונת ב- "shapeshifting"? את יכולה לפרט בעברית? זה יעזור לי. תודה!

mini mili

New member
הנה עברית

היי היתה לי איזו בעיה במחשב אז א יכולתי לכתוב בעברית. עכשיו אני יכולה. קודם כל שלום לכולם, אני חדשה בפורום שלכם, גיליתי אותו רק לפני שבוע. שייפשיפטימג הכוונה שינוי צורה, ויש שני סוגים, פנימית (נפשית, רגשית, שינוי מודעות בעצם) ופיזית, שזה באמת שינוי צורה לכל דבר אחר, לרוב מדובר על שינוי צורה לבע"ח חיים כלשהו... זה הפרוייקט הבא שלי, ללמוד שינוי צורה. פנימי אני כבר עושה בצורה מאוד חזקה ואינטנסיבית, רוצה ללמוד גם חיצוני. וגם טלפורטינג, שזה ניתן לומר להעביר עצמך ממקום למקום (פירוק האטומים של הגוף והעברתם בכוח המחשבה למקום אחר. חיחיחיחי כמובן רצוי גם לחבר אותם מחדש בסדר הנכון) אז שיהיה לכולם המשך יום מצוין המון אהבה ליאת

nivinivini

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif../images/Emo112.gif

מעניין אותי לדעת מה מונע בעדך לעשות את זה עכשיו, פיזית. אני יכול לתאר לעצמי, סך הכל לכולנו יש אותם פחדים פחות או יותר. אצלי למשל אני יכול לומר, שרוב המודעות שלי יודעת שהעניין אפשרי אבל יש איזה חלק בי שעדיין לא מקבל את זה. מעבר לזה, אני לא מרגיש מוכן במאה אחוז לזה, מהפחד של חוסר שליטה. אני עדיין קצת (הרבה) כמו ילד בחנות צעצועים גדולה (כמו שאיש טוב אמר לי פעם). זתומרת זה פותח כל כך הרבה אפשרויות והפחד שהאפשרויות יתחלפו באלפית שנייה. וואו, נראה לי צריך לזה 100 אחוז של שליטה עצמית. בסוף גם לזה נגיע. בהצלחה.

mini mili

New member
גם וגם

גם משחת שיניים וגם מי פה חיחיחי סתם נו רגע ברצינות זה גם דורש 100% שליטה עצמית שעדיין אין לי, אפילו אני די רחוקה מזה גם, אמנם המודעות שלי, המיינד, יודע שזה אפשרי, אבל זה לא מספיק כדי להגיע לשם זה כמו שבמיינד אני יודעת שכולנו מוארים, אבל זה לא אומר שהתעוררתי כבר אז כמו שיש לי את המורה הרוחני שלי שעוזר, מכווין, מייעץ ודוחף קדימה, ככה אני מחפשת מישהו שיודע שייפשיפטינג וטלפורטינג שיעזור גם בזה המקום היחיד שלידיעתי ניתן למצוא בו אנשים שעובדים עם השיטות האלו זה השבטים ה"עתיקים" בדרא"מ ביערות הגשם. אוקיי אולי שני מקומות, גם בהימאליה יש עוד שבטים אולי...

nivinivini

New member
אולי דרא"מ, אולי הימאליה...

אולי גם בחולון. אם תמצאי ספרי חוויות. למען האמת השיחה הזאת לא עשתה לי טוב. אני אישית קצת מחוץ לכל זה עכשיו, עדיין בבעייה להשיג לעצמי את הלחם. אסור לי לחשוב על זה אפילו, שבטעות אני לא אמצא את עצמי שוב מסתובב ברחובות לונדון קסום כולי מוקף מכשפים, אבל...מתופף על מיכל מים מינרלים בשביל פאונד מסכן ואוכל חינם אצל הארי קרישנה. שיהיה בהצלחה. :)

mini mili

New member
אתה מותק אתה

אולי גם חולון, לא יודעת, לא בדקתי... יודעת שבדרום אמריקה קיים ולא מספרים.... בקשר ללחם? חיחיחיחי אני באותו מצב כמוך בדיוק, מרוששת לגמרי, בביקור בארץ האמת, חיה בקהילה שלי בארה"ב כרגע, חיחיחיחי עובדת בתמורה למיטה ואוכל אבל נהנית מכל רגע כל יום ואלוהים כמה אהבה... נו, לפחות עד שיכריחו אותי לעזוב שם... נו מילא, הכל טוב ככה או ככה, פה או שם יום מקסים שיהיה לך והמון אהבה

mini mili

New member
tree of life

הנה קישור www.treeoflife.nu זה מרכז רוחני שהקים ד"ר גבריאל קאזנס באריזונה, קהילה מקסימה, די קטנה בבסיסה, משהו כמו 15 אנשים, אולי 20, שחיים שם די קבוע או לפחות לתקופה של כמה חודשים טובים, עוד קבוצה של כ-10 אנשים שבאה להתמחויות שונות של 3 חודשים, ואורחים של המקום ששוהים כמה שיבוא להם חיחיחיחי המקום עובד על תזונה טבעונית חיה raw-food, הרבה יוגה מדיטציות סאטסאנגים עם גבריאל הרבה הרבה אהבה בעיניי מקום מדהים, אני עכשיו בארץ בביקור ומחכה לחזור לשם בכל אופן יש המון מידע על המקום בלינק המון אהבה

nivinivini

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif../images/Emo24.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איזה כיף.

קראתי פעם על המקום, והרגיש לי חוויה

ממש כיפית מגניב! אשמח לשמוע חוויות מענינות\ תיאור של צורת החיים וההתארגנות במקום

mini mili

New member
ok

אני הולכת לישון עכשיו אבל מחר אני ארשום על המקום יותר בפירוט אולי אפילו שוב תישרה עליי רוח הכתיבה ואז זה אפילו יהיה משעשע. אולי בנתיים שיהיה לכולנו לילה טוב מלא חלומות המון אהבה ליאת

כותנה

New member
כל-כך לא נעים להיות איש הבשורה

אף אחד לא יצליח ללמד אותך את היכולות הללו, אלו יכולות שהיו בשימוש בעברה הרחוק של האנושות, וכעת הן חסומות ויש לכך סיבה עמוקה. כפי שנאמר - "יצר לב האדם רע מנעוריו". שימוש ביכולות אלו יכול למוטט את המציאות כולה ולהורידה יגון שאולה, וזאת לאחר שסוף סוף הצלחנו להניע עצמינו בכיוון הנכון. יתכן ותמצאי מישהו שילמד אותך "על" היכולות. אבל אף אחד לא ילמד אותך "את" היכולות. כשתגיע השעה הנכונה וכאשר תעלה המציאות כולה מדרגה אחת מעלה, היכולות הללו, המכונות "יכולות גבוהות", תינתנה שוב לשימוש. אבל עד אז אפשר לשוחח עליהן, על האפשרויות שהן מעניקות, על המשמעות של שימוש מבוקר וכדומה. לא קל להיות איש הבשורה, אבל אני בטוח שיהיו אי-אלו אנשים "טובים", שיבטיחו לך הבטחות רבות ונצורות. בינתיים תיאלצי "להסתפק" ביכולות שבחזקת האדם - תקשור, הדמייה, חלימה, ריפוי, שימוש באנרגייה, גלגולים וכדומה. מדובר בלא מעט יכולות שבהחלט ניתן ללמוד, ולהתחבר אליהן ברמות שונות ובשיטות מגוונות. בכל מקרה - בהצלחה.

mini mili

New member
אתה סתם פאסימי

כי אני יודעת בוודאות שיש שבטים כאלו עדיין קיימים שעובדים עם בע"ח בדרא"מ אבל נו מה זה משנה, מין הסתם מי שלא מאמין בקיומם של דברים לא יגיע אליהם גם אחרי מיליון עליות מציאות... היי, אם אנחנו לא נעלה את המציאות אף אחד לא יעשה זאת בשבילנו, ואם נחכה שמשהו יקרה הוא לא יקרה לעולם המון אהבה ואור

fire snake

New member
חפשי בגוגל Nagual Cazal Ocelotl l

הוא הציג את עצמו ב-nagual.net (יש קישור לשם בעמוד הראשי של הפורום) - אבל nug.net סגור לשיפוצים עכשיו. היה לו משהו שנקרא Tollen Institue אבל האתר שלו לא נפתח. נסי גם את ה-dream hackers מרוסיה - את תצליחי לשים להם מלח על הזנב ולתפוס אותם.

למעלה