למה בעצבים? עד כדי כך
מ מסוף כרמלית New member 27/6/05 #22 האמת ששמעתי אותו כמה פעמים ויום אחד שמעתי אותו כשהייתי עצבני. במקום שיעשה את הפעולה הרגילה שדיסק של שנאיה עושה לי (מרגיע אותי ועושה לי מצב רוח טוב), הדיסק הזה פשוט החמיר את המצב כי התעצבנתי עוד יותר שהשירים גרועים. אז הלכתי וזרקתי אותו לפח!
האמת ששמעתי אותו כמה פעמים ויום אחד שמעתי אותו כשהייתי עצבני. במקום שיעשה את הפעולה הרגילה שדיסק של שנאיה עושה לי (מרגיע אותי ועושה לי מצב רוח טוב), הדיסק הזה פשוט החמיר את המצב כי התעצבנתי עוד יותר שהשירים גרועים. אז הלכתי וזרקתי אותו לפח!
מ מסוף כרמלית New member 27/6/05 #24 לדעתי היום הוא כבר חלק מכיסא של "כתר פלסטיק"... זה היה לפני משהו כמו 3 שנים...
S sharabigfan New member 3/7/05 #25 וואי כמה זמן שלא יצא לי לשמוע את האלבום הזה יש שם שירים מקסימים,רק צריך להתרגל. Luv eyes,לא שיר יפה? "Got a hold on me" מהאלבום של "שאניה טווין" הוא המשיך את הסיגנון הזה של השירה,ומשם שאניה עצרה,חבל.אני חולה על השיר הזה
וואי כמה זמן שלא יצא לי לשמוע את האלבום הזה יש שם שירים מקסימים,רק צריך להתרגל. Luv eyes,לא שיר יפה? "Got a hold on me" מהאלבום של "שאניה טווין" הוא המשיך את הסיגנון הזה של השירה,ומשם שאניה עצרה,חבל.אני חולה על השיר הזה