SHANA TOVA EVERYONE !!!

adiville

New member
SHANA TOVA EVERYONE !!!

yalla - shirshoor
im dying to know how was season open of CI and SVU... but no spoilers for me - thank you ! im working in Wales these days. gret and i really enjoy ! Adi.

pusher

New member
שנה טובההההההה,ועדי!!

מה אין לך חוק וסדר באנגליה חח?
תפתחי ערוץ 5

NorthernStar

New member
הטמת, כתבתי על הseason openers

בפורום טלויזיה, אבל אני אומר כאן שהם היו מצוינים ביותר, בעיקר CI, עם הטויסט בסוף.

adiville

New member
ohhh im dying to watch CI !!!

i've heard about the plot and it was supposed to be really good........... ok ill wait a few months

danby

New member
איפה אתה רואה את זה?

למה הפרדה שלי כ"כ איטית?!

NorthernStar

New member
אני את, לא "אתה"

ואני מתנגדת להורדות לא חוקיות של סדרות טלויזיה או סרטים, שפוגעות בפרנסתן של אמנים. אני צופה בטלויזיה, כמובן.

danby

New member
ראשית אני מתנצל

שנית - אני מתנגד להורדות לא חוקיות של מוזיקה וסרטים אך אני לא רואה טעם לפגם בהורדה של סדרות טלויזיה המשודרות בערוצים פתוחים (בניגוד לערוצי כבלים שאינם משודרים באויר לציבור הרחב). אני לא עושה בקבצים האלה שימוש מסחרי והם נועדו לשימוש אישי בלבד (אני קצת נשמע כמו ריקי גל לפני שנה וחצי, לא?) ובאיזו טלויזיה בדיוק את רואה את העונות החדשות של חוקוה?! באיזו יבשת את נמצאת?

NorthernStar

New member
אני נמצאת בקנדה,

ואני צופה בסדרה באופן חוקי, בטלויזיה שלי. ואני אסביר לך מה לא מוסרי בהורדה: בעצם ההורדה הבלתי חוקית באינטרנט, אתה פוגע בפרנסתם של האמנים (שחקנים, כותבים, במאים), משום שהערוצים הם קודם כל מסחריים, ולכן שיקולי הרשת הם קודם כל כלכליים (ועליהם נסמכת פרנסתם של כל המעורבים).

NorthernStar

New member
אה, ולגבי Law & Order המקורית

שנפתחה אמש (שישי, 10 ET) - האמת, לא משו. מילנה מה-שמה אכן גונבת את ההצגה. הADA החדשה (שהייתה קודם מריסול לבית דלקו, אשתו הטריה של הוריישיו מCSI מיאמי שנרצחת בדמי ימיה) גם לא ממריאה, אבל אתם יודעים. גם כL&O לא משו, היא עדיין טובה יותר מרוב הדברים האחרים....

pusher

New member
מהההההההה??מריסול והוריישיו???

הכלה המפורסמת של הוריישיו זאת מריסול!??!?!!?עאלקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה