SHAME ON YOU!

luck charm baby

New member
SHAME ON YOU!

מחר יש מסיבת השקה לאלבום ואף אחד כאן לא הזכיר את זה אז ככה, מחר, ג'י ספוט, סלמה 41 ת"א כלא 6! איתמר בייבי ג'י וסיקס בהופעה השקה לאלבום "חופשי להשתחרר" ומכירת האלבום בהנחה ל30 הנרשמים הראשונים האלבום יימכר ב25 ₪ בלבד! אז יאללה להזדרז עדיין לא נגמר! לאחר מכן על הפטיפונים, בייבי ג'י סופרים וג'ובי בחצר: יוגו, וולטר, ומש לשעבר (סקראציוריטי לשעבר) באלטרנטיב היפ הופ לפנים! וזהו, להרשמה, הנחות וחינמים: משי 0546969282 289282448 אייסיקיו
המועדן ממוקם במרחק 10 דקות הליכה לכל אלה בלי הרשיון או דרך להגיע:]

glass vegas

New member
אני שם...ותיקון קטן

לרשומים הדיסק עולה 15 ש''ח בלבד ומי שלא רשום יכול להשיג אותו ב30 לילה טוב ומעולה לכולם

glass vegas

New member
יאללה שירשור התייצבות!תפסיקו להיות

לפלפים תעזבו את המחשב ובואו לראות הופעה שאני מבטיח שתהיה בת זוננננננננננה! חוצמזה בסוף הערב באופן מייק 04 בכבודנו ובעצמנו על הבמה. ואם שחכתי אז 6 תקליטנים מצוינים דיסקים ב30 שקל וג'י ספוט שזה המקום זהו עכשיו אין סיבה שלא תבואו בוקר טוב ותבורכו פרץ.

S h A y K i

New member
האמת שכן יש סיבה לזה שלא נבוא..

אולי כי חלקנו (אהממ אהממ...) גרים במרחק שעתיים וחצי משם? וההורים שלהם לא יקחו אותם לשם בשום אופן? ולא יתנו להם לנסוע ברכבת\מונית כי הם ממש פולניים??! חוצמזה אני מתחת לגיל 15

luck charm baby

New member
אם לא היית מתחת ל16*

אז לא היית בעיה כי תחנה מרכזית נמצאת במרחק 10 דקות הליכה.

kombinaizer

New member
לא יכול

ומסיבות זה ממש לא בשבילי האמת, ודיי הוכיח לי אתמול ששמעתי את החיבור ששידרו אתמול ממסיבה בשוקן מוזיקה שחורה זה משעמם, אז נכון שיש הופעה קצרה של כלא אבל אני לא אבוא בשביל 20 דקות הופעה. בכל מקרה בהופעות תראו אותי

זו לא היתה השקה...

ההשקה במאי בכלל... וההופעה היתה הופעת טעימה קצרה של איזה רבע שעה... :)

למעלה