shame on you fuze/fyuz/feuz

positive energy

New member
shame on you fuze/fyuz/feuz

היום חזרתי כשחזרתי מהבית ספר, הסתכלתי קצת על פיוז, אחרי כתבה על שתי לסביות שבאות לארץ ועוד כמה דברים שאני לא זוכר, הסתכלתי בעמוד האחרון, בקטע של הטלוויזיה היה כתוב על הסדרה הגאונית, מתוחכמת, כזאת שגורמת לכולנו להזדהות איתה, אחת שלכל דמות ודמות יש רגשות, מחשבות ו... רגשות(?) כן, כמו שניחשתם הסדרה הייתה המורדים!!!!! מסאותפארק... בכל מקרה היו מלא טעויות בכתבה, הוא (הכתב) בכלל בילבל את כל העונות שם, הוא חושב שהעונה שמשדרים שמה היא העונה החמישית, הוא מתחיל לזבל על מלא דברים שבכלל לא קשורים, הוא לא ראה יותר מ6 פרקים בכלל בעונה החדשה. באמת... העיתון הכי גדול במדינה לא יכול למצוא יותר אינפורמציה וכתבים נורמלים לטורים שלו? כתבתי את זה סתם כי משעמם לי... אבל זה נכון

double O S

New member
כמה דברים בקשר לכתבה....

קודם כל, זה בושה לעיתון בידור לזבל ת'שכל בצורה כזאת
ועכשיו (כל אלה נאמרו בעיתון):
ממתי קייל הוא "הילד עם הכובע הירוק והאוזניות"
יש לו בכלל אוזניות
זה לא חלק מהכובע
ממתי את ה"צ'יזי פופס" של קרטמן אמא שלו מכינה
|אבטיח"....מאז שצמד הגאונים מאט סטון וטריי פרקר יצרו קליפ אינמציה קטן ודבילי"
סליחה
פיוז זה דבר דבילי
מה הם אמרו על מיסטר הנקי
"הגוש הזהש בדרך כלל רצוי להוריד עם המים בשירותים ולא להפוך לסמל תרבות" אבל הם אמרו כמה פסקות לפני: "...הרי סאות' פארק לא מצייתת לשום חוק כתוב או אחר..." נו
אז למה שהם לא יהפכו חתיכת חרא לסמל תרבות
בקיצור, כתבה מפגרת ביותר

אני לא קורא פיוז אבל...

שיתביישו להם!!! מישהו יכול להעתיק את הכתבה בחלקים?

richter

New member
אכן כתבה מרובת טעויות ../images/Emo4.gif

הם לקחו הכל עונה אחת אחורה וגם סיפקו ספוילר קטן לגבי העונה השביעית שקני חוזר (רק שהם אמרו שזו העונה השישית...). מי שיכול ורוצה מוזמן לסרוק את הכתבה ולהעלותה.

double O S

New member
אהה יופי גם אפשר לקרוא את זה

כי פשוט לא היה לי כוח להתחיל לרשום הכל....

wanna get high

New member
למה עכשיו דווקא לכתוב על סאות'פארק?

כבר עברו יותר משמונה פרקים בעונה השישית בביפ... איזה סיבה מיוחדת יש דדוקא עכשיו?!

richter

New member
ניסיתי לשווא לתקן את הסורק שלי ../images/Emo4.gif

אבל הוא מתעקש להישאר מקולקל
אולי אני אנסה שוב יותר מאוחר ואני אסרוק בצבע.

double O S

New member
כל כך משנה אם יש צבע או לא../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

העיקר שאפשר לקרוא מה שכתוב וחוץ מזה, בצבע זה ייקח מלא מקום ולא יהיה אפשר להעלות אותו בפורום לא

richter

New member
לא ממש

סתם לטובת הכלל
ועם הבעיה היא בעניין העלאה אז יש מספיק מקומות ברחבי האינטרנט שניתן להעלות לשם...

elcool

New member
עוד טעויות!!!!

משפט המפתח של קרטמן הוא לא בדיוק "גאד דם איט!" הוא יותר "איים ביג בונד" ו"סקרוו יו גאיז, איים גוינג הום!" הכתבו את השם של סטן עם א' (סטאן) התמונה בכלל לא קשורה לכתבה!! זה בכלל מהסרט! כשמאט וטריי עשו את "רוח חג המולד" הם לא שלחו לחברים שלהם. ג'ורג' קלוני שלח

richter

New member
לא חושב שסטאן זו טעות.

סטן זה לא שם עברי והוא שאול מלועזית. זה כמו שאפשר לכתוב פארק גם בלי א'.

למעלה