Shamanic Drumming

EshedI

New member
Shamanic Drumming

מדובר במקצב מוסיקלי של תוף מיוחד שמשמש שמאנים להיכנס למצב של טראנס. חשבתי שאולי יהיה כדאי לנסות WILD בעזרת זה. התיפוף באמת מרגיע ולא משעמם. תוכלו להוריד מכאן: http://go.ariel.muni.il/noar/eshed/ShamanicDrumming.rar קובץ ראר שבתוכו יש קובץ MP3 של 15 דקות של התיפוף הזה. מוזמנים לנסות... Winrar3 דרוש לשפ פתיחת הקובץ

LucidGuess

New member
אני ינסה את זה הלילה!! תודה!

אם אני יצליח להוריד את הכל בחצי שעה הקרובה... דרך אגב שמת לב שאם אתה מחליף את ה ´u´ ב ´i´ אתה מקבל משהו שנשמע כמו "חלומות שמאניים"?? פחחח... בכל מקרה אני זוכר ש Veriety כבר הזכיר כאן כבר פעם אחת את התיפוף השמאני בקשר לעזרה בווילד, אבל רק עכשיו יש לי סוף סוף כרטיס קול חדש אז אני יכול לנסות בעצמי!
Lucid

LucidGuess

New member
איזה באסה.... ../images/Emo10.gif

אחרי כמה נסיונות להוריד את זה ואחרי שכל פעם זה התנתק לי באמצע, החלטתי לוותר על זה להיום ולנסות שוב להוריד את הקובץ מחר
איזה באסה דווקא ממש מסקרן אותי לישמוע איך זה נשמע... אוף!!! Lucid

LucidGuess

New member
לא, האמת שאני הפסקתי את זה....

כמה פעמים ניסיתי להוריד את זה, כל פעם זה התחיל עם מהירות הורדה גבוהה והלך יופי, ואז פתאום המהירות ירדה לגמרי והכל התחיל ליזחול כמו צב... אז הפסקתי וניסיתי שוב מהתחלה... כמה כמה פעמים עד שבסוף נימאס לי לגמרי!!! דרך אגב, למה היית צריך להעתיק את כל הקובץ הגדול הזה אליך לאתר??? לא יכולת פשוט לעשות קישור לקובץ המקורי?? Lucid

EshedI

New member
תשובות

1) תנסה להוריד עם מנהל הורדה שיכול להמשיך הורדה באמצע 2) את הקובץ המקורי הורדתי מ Audio Galaxy, שכבר לא עובד.

למעלה