Shalom

steelwater

New member
Shalom

האתר של זאק התעדכן.
מוקדם יותר היום נכנסתי לאתר של זאק וראיתי שהוא עידכן אותו בפוסט חדש ועכשיו שחזרתי אני רואה שיש עוד פוסט! איזה כיף זה!!!
הפוסט הראשון הוא סתם פוסט חמוד שהכותרת שלו היא Shalom? שמתי לב לזה בסוף וזה ממש קרע אותי מצחוק חחח!
הפוסט השני מדבר על הפסקול של הסרט החדש של זאק "The last kiss" שאמור לצאת באמריקה בקרוב. את רוה השירים והמאנים אני לא מכירה אבל זה נראה נחמד. Coldplay - Warning sign זה שיר מעולה. ולא קשור לבלוג אבל קשור לזאק. אתמול קניתי רייטיניג בגלל שהם חילקו כרטיסים להופעה של דפש מוד אבל לא זכיתי. היה בפנים קטע על זאק ועל ג'סיקה סימפסון שהוא מתחיל איתה. הייתה תמונה ממש חמודה של זאק. לקחתי את העיתון איתי לצבא ושם סתם היה לילה קצת מעצבן אבל גם מצחיק וזה ואמרתי שהוא חמוד ורוב הבנות אמרו שהוא מכוער חחח. בסוף גזרתי את התמונה ומישהי הידקה אותה לקופסקת מהדים חחח! במשך המשמרת יכולתי להתסכל על זאק החמוד חחח. מעניין אם התמונה שלו עדיין שם.

doralt

New member
../images/Emo207.gif שלום. 2 שאלות.

1. כמה פרקים יש בכל עונה? 2. אתמול ראיתי את הפרק בסטאר וורלד (מסתבר שהם לא הפסיקו
) ושלשום ראיתי את אותו פרק שהורדתי למחשב (הפרק עם 99 בלונים אדומים). שמתי לב שבפרק שהיה בטלויזיה הורידו לפחות שורה אחת מהטקסט שהייתה בפרק על המחשב, כלומר קיצרו בדיחה. מישהו פעם שם לב לדבר כזה בפרקים אחרים או שאני סתם מדמיין? תודה.

doralt

New member
בדקתי את העניין ואני די בטוח.

בהלויה, אחרי שג'ימי וג'ידי עשו סקס יש את הדיאלוג הזה (נלקח מקובץ כתוביות): JD, we've been over this. I loved my husband, but he's been dead to me for two years. I can't tell you how happy I am to finally have some closure and my first orgasm in like, forever.
You know, Jamie, there are a lot of ways to grieve. Last time I checked, wheelbarrow style wasn't one of them... עכשיו, באותו הפרק שראיתי בסטאר וורלד, הורידו את השורה על האורגזמה (שמסומנת בחץ). אומנם ראיתי את הפרק בטלויזיה רק פעם אחת, ואת הפרק במחשב כמה פעמים, אבל שרואים שמשהו חסר ישר שמים לב לזה. קרה לי פעם מקרה דומה בפרק בסדרה "חברים" שגם הורדתי באינטרנט ושראיתי בטלויזיה היה חסר קטע. את הפרק הזה של "חברים"ראיתי כמה פעמים בטלויזיה ותמיד היה חסר קטע, אומנם קטן, אבל כזה ששמים לב אליו. לסיכום: אני די בטוח במה שראיתי רק לא מובן לי למה זה. כאילו יש עריכה נוספת על הפרקים באינטרנט לפני שהם מגיעים לטלויזיה ואז מי שלא מוריד פרקים באופן לא חוקי בעצם מפסיד..

steelwater

New member
כן זה קורה

טוב, יש כמה סיבות לערוך תוכנית. למשל כשאת קונה DVD של סדרה אז הרבה פעמיים את מקבלת את הפרקים הלא ערוכים ולפעמים הם יותר ארוכים. יש לי קלטות של 10 הפרקים האוהבים ביותר ע|י מעריצים של חברים ושם יש בפרקים חלקים שלא שודרו בטלוויזיה. זה נחמד כי זה מחדש ויש עוד קטעים של חברים ולפעמים הם ממש מצחיקים וטובים. אז גם בקראבס אני מניחה שעושים את זה. גם ראיתי שיש שירים שמופיעים בטלוויזיה אבל ב-DVD יש שירים אחרים. זה כתוב באתר של סקראבס my own net thing. לא זוכרת את הכתובת. נראה לי אבל שסטארוורלד גם מוריד קטעים שלא מתאימים לו או משהו כזה. יש פרק בחברים שנראה לי ווינונה ריידיר מנשקת את ג'ניפר אניסטון וכשראיתי את זה בסטאר וורלד אז הם הורידו את הקטע הזה.\יכול להיות שסטאר וורלד ערכו את הקטע הזה כי לא התאים להם או שמה שראית במחשב זו הגירסא של ה-DVD ומה ששראית בטלוויזיה זו הגירסא של הטלוויזיה. יכול להיות שגם אם הם ערכו את זה אב בכל מקרה הגירסא שיש לך על המחשב זה ה-DVD וגירסא שהייתה שם זו הגירסא של הטלוויזיה.

למעלה