Shalom Y´all

tali az

New member
Shalom Y´all

אז אני מנסה לכתוב בעברית בעזרת המקלדת הקטנה אבל זה מאד איטי ומעצבן So you´ll have to forgive me for now until I get those little stickers with the Hebrew letters on my laptop keyboard.. My name is Tali and I live in Arizona. I´ve been reading some of the messages on this forum and you guys really seem like a cool group of people, so I´ll try to stick around! Good night for now, Tali AZ

ברוכה הבאה טלי מאריזונה ../images/Emo98.gif

בשם ה-Cool Gang הבינלאומי הזה אני מזמין אותך להצטרף למועדנו ונקוה שתשתתפי בו יום יום. ואם מותר לשאול, מה את עושה באריזונה, איפה באריזונה (פיניקס?) כמה זמן את פה, וכל דבר אחר שעולה על ליבך.... אני חי ב-
Sunshine State (בדרום) הרבה שנים ונמצא בענף התיירות. אז להשתמע בינתיים....

tali KS

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

yonis

New member
שלום טלי, ברגע עצמו שבו אני כותב

לך נמחקים לי האותיות כי כמוך אני משתמש במקלדת חצי צרפתית חצי עברית, אני אישית לא משתמש במדבקות אבל רושם בטוש ליד האותיות הלטינייות את האותיות העבריות,מצב שכבר יצר טעויות כתיב היסטוריות מצידי בפורום הזה אצלי-יוניס יליד הארץ בוגר מגמה סיפרותית במקיף א´ באר-שבע חחחחחחחחחחחחח הבעיה עם הטוש היא שהאותיות נמחקות עם הזמן ואז שוב צריך להדפיס בשיטה העיוורת עם הטעויות, בקיצור,ברוכה הבאה אנשים חדשים תמיד מרעננים ,,ןמוסיפים ואם יש לך רעיון משפר למקלדת אשמח לשמוע יוניס צרפת

marsala

New member
יוניס בחייך ,אתה מפתיע אותי

מדבקות תמיד עובדות וחוץ מזה מתי נוסעים לניו יורק ? שבת שלווה לך ולמירי mosh

yonis

New member
מוייש יקר תמיד טוב לשמוע

ממך , תמיד שווה לעצמך, יציב ,ועם כל מצבי הרוח המשונים הנמצאים כאן בפורום-לך תדע למה-אתה נשמע כיין טוב ושקט, בניו יורק אני ב25 לאוקטובר שים לי מסר חדש עם הכתובת שלך-כי אין לי אותה יותר המחשב שלי קרס- אני עושה בדיקת יינות צפון אמריקאיות עם חבריי מאיר וגבי ושולח לך רשמים בגלוייה לבית,שדרך אגב סיימת לבנות אני מקווה,,

tali az

New member
תודה לכולם

For the warm welcome! I´m here in Arizona with my American husband. Have been here for a couple of years and I love it. Just came back from another visit to Israel (Jerusalem), mostly enjoyed my mom´s cooking which is also probably what I miss the most from Israel... Yonis, here´s a link to where you can order these hebrew letter stickers: http://www.jewishstore.com/Software/Stickers.htm Also... I´m volunteering to try the Krembo recipe and tell all of you how it came out but it has to get a little colder here before I´m in the mood for Krembo´s! I think it´s 97 degrees out there right now. Have a great weekend everyone!!

למעלה