shalom to everyone

daniela83

New member
shalom to everyone

well, it's been about 6 month that my now 6 years old son was diagnosed with ASD, he is going to a regular kindergarten with a supporting assistant what is very interestsing that he doing much better now in a regular kindergarten then he did for 2 years in ;;gan sfati. there were also days without any assistance and he did just fine.... but there is still a lng way to go i am interested in HBOT therapy, DID someone have experience with thi?> MRI my son when he was 2 years old did and it showed a scar , ischemia injury.. all the neurolgists told me that this has no strong significance infact about his autism yes or no, till now there are different opinions, so researching over the web i read that HBOT are used in brainijuries and also autism so in both cases it could be beneficial my son has mild motoric problems, clumsiness, he is speaking quite well but still not fluently like a 6 year old, he can read since he was 41/2 years, knows well math, likes to be with people and children..... BUT has difficulty sometimes to understand the situation what do you thinkk about it, and i would be glad to hear maybe any personal experience thank you...

Navva

New member
האם את מתכוונת לתא לחץ?

ברוכה הבאה לפורום. מה הביא אותך לרעיון של תא לחץ? מה אתרוצה להשיג ע"י הטיפול הזה?

daniela83

New member
thank you...this is what i mean

i would like to achieve an improvement in his motor skills /speech skills and i also a better capacity of organisation

daniela83

New member
although i read and underand

well hebrew i do a lot of mistakes in writing it would take me too long also to write in hebrew

dina199

New member
אנחנו מבינים גם עם שגיאות

ואם תתחילי לכתוב בעברית, התרגול יעזור. והפורום לא בורח, אפשר לכתוב לאט
חבל שאנשים שיכולים לענות (ואולי גם לעזור) לא יקראו בגלל חוסר ידע שלהם באנגלית.

דר עומר

New member
בשל האנגלית, חשבתי שאת בחו"ל

ואז היה לי הרבה יותר קל להפנות אותך ל Brain Balance Achievment Center. נכון להיום, עדיין לא נפתח אחד כזה בארץ (אני מאד מקווה שנצליח לפתוח אחד בשנה הבאה, או ב 2013). מעבר לכך, אשלח מסר אישי...

מסבירה לך:

כמו יהודיה טובה - עניתי לך בשאלה. שאלו אותך אם את מישראל, ואת ענית: כן. למה? (כלומר, למה אתה שואל) והסברתי לך: הוא שואל, כי את כותבת באנגלית. אני חושבת שאת צריכה להשתדל לכתוב בעברית, כי אנחנו פה בארץ מדברים בדרך כלל עברית. בשבילי למשל, זה מאמץ לקרוא באנגלית, אבל אם אני נוסעת לחו"ל אני פונה לאנשים באנגלית. ומי שבא לפה - צריך להשתדל לכתוב בעברית. וכל הכבוד למשל לסטנלי פישר, שלא עושה לעצמו הנחות.

מסבירה לך:

כמו יהודיה טובה - עניתי לך בשאלה. שאלו אותך אם את מישראל, ואת ענית: כן. למה? (כלומר, למה אתה שואל) והסברתי לך: הוא שואל, כי את כותבת באנגלית. אני חושבת שאת צריכה להשתדל לכתוב בעברית, כי אנחנו פה בארץ מדברים בדרך כלל עברית. בשבילי למשל, זה מאמץ לקרוא באנגלית, אבל אם אני נוסעת לחו"ל אני פונה לאנשים באנגלית. ומי שבא לפה - צריך להשתדל לכתוב בעברית. וכל הכבוד למשל לסטנלי פישר, שלא עושה לעצמו הנחות.

daniela83

New member
thank you for letting me know

your opinion about this, unless it doesn't bother other people in this forum i will continue to write in english. respecting your different opinion,

dina199

New member
חבל לפספס עזרה.

לי אין ביקורת עלייך . כל אחד כותב איך שנח לו. אבל רצוי לקחת בחשבון שיש אנשים שממש לא מבינים אנגלית . וגם לי קשה לקרוא הודעות ארוכות באנגלית .אני מניחה שזה מאמץ שווה ערך למאמץ שלך לכתוב בעברית. מי שאין לו צורך, לא יתאמץ. אז אנשים לא יגידו לך שום דבר, פשוט אלה שקשה להם לא יקראו את ההודעות שלך וזה חבל.

nofaritrit

New member
את יכולה לפנות במסר להדרית30

יש להם ניסיון טוב מאוד עם זה. אנחנו גם שוקלים להתחיל סבב ונפגשנו עם ד"ר אפרתחי מאסף הרופא לפגישת ייעוץ. הבנתי שיש ילדים שזה משפיע עליהם דרמטית ויש כאלו שזה לא מזיז להם ואי אפשר לדעת מראש. אני אנסה לצרף לך מחקר שצרף בעבר משיהו מהפורום שאמנם הוא יחידי אבל די מרשים.

רוןבלב1

New member
לא יכול להגיד לך עד כמה הטיפול יעיל

אבל, אני יכול לקשר אותך עם אחיו של אחד המומחים הגדולים לנושא HBOT בארה"ב. שניהם עובדים יחד. כמובן, צריך לזכור שיש להם אינטרס כלכלי בנושא - הם נותנים טיפולים בתא-לחץ (במיוחד לילדים אוטיסטים), אבל תחושתי האישית שהם ישרים ושואפים באמת לעזור לילדים. אם מעניין אותך - תכתבי לי מסר.

למעלה