ונשארה התשובה: ביד.
א אוהד של אסף New member 2/7/07 #16 אין לכם מושג מה זה אסף ברננקה! מהכרות שלי אותו לא נתקלתי בהרבה כמוהו הוא כשרון גדול תנצלו אותו אצלכם.
אין לכם מושג מה זה אסף ברננקה! מהכרות שלי אותו לא נתקלתי בהרבה כמוהו הוא כשרון גדול תנצלו אותו אצלכם.
F Fleddermaus New member 2/7/07 #20 באמת? ניק שנוצר היום. כתוב בכרטיס האישי שהניק נוצר ב"יולי 2007", והיום הוא היום הראשון של יולי 2007. שבועת שקר היא עבירה על החוק.
באמת? ניק שנוצר היום. כתוב בכרטיס האישי שהניק נוצר ב"יולי 2007", והיום הוא היום הראשון של יולי 2007. שבועת שקר היא עבירה על החוק.
ה החזרה למוטב New member 2/7/07 #21 שמע, עזוב אותי מהחוק, אני אומר לך, מילה שלי, אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין. תקבל את זה שיש מישהו שאוהד אותי.
שמע, עזוב אותי מהחוק, אני אומר לך, מילה שלי, אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין. תקבל את זה שיש מישהו שאוהד אותי.
F Fleddermaus New member 2/7/07 #23 לא, אין לי שמץ של ספק שאוהדים אותך. יש לי ספק שאוהד שלך פתח ניק הערצה והגיע לכאן במקרה. אין לי כוונה להתדיין על זה, זה טיפה מגוחך, אבל אם זה מה שעושה לך את זה, שיבושם לך.
לא, אין לי שמץ של ספק שאוהדים אותך. יש לי ספק שאוהד שלך פתח ניק הערצה והגיע לכאן במקרה. אין לי כוונה להתדיין על זה, זה טיפה מגוחך, אבל אם זה מה שעושה לך את זה, שיבושם לך.
ה החזרה למוטב New member 2/7/07 #24 תשמע גם אותי זה הפתיע ומחמיא לפני בערך חצמי שנה, אחת שאני מכיר, פתחה ניק, בשם הסקסית של אסף. ואני שוב אומר זה שיאן לךאמונה באנשים זאת בעיה שלך, ומה שהכי עצוב שאת הלא מאמין לאדם שנחשב מאוד אמין.
תשמע גם אותי זה הפתיע ומחמיא לפני בערך חצמי שנה, אחת שאני מכיר, פתחה ניק, בשם הסקסית של אסף. ואני שוב אומר זה שיאן לךאמונה באנשים זאת בעיה שלך, ומה שהכי עצוב שאת הלא מאמין לאדם שנחשב מאוד אמין.
ה החזרה למוטב New member 2/7/07 #22 חוץ מזה שהוא יכל להרשם אתמול וגם בעוד חודש זה שהוא נרשם היום זאת בעיה שלו..
ס סתם מור New member 2/7/07 #25 היה נחמד להכיר אותך ../images/Emo13.gif אשמח לראות אותך בפעילויות של הנוער.