החזרה למוטב
New member
Shalom noar Meretz!
קצת מחביותיי בהפגנה בכיכר רבין נגד עסקת הטיעון עם אנסי קצב. לשמחתי, פשגתי כמה מכם מנוער מרצ, חברה ממש נחמדים, בהתחלה סתם מעט שוחחנו, עד ששאלתי אותם נו אתם כותבים בפורום? הם ענו שכן, אז חייכתי ואמרתי שגם אני כותב בפורום, אז הם שאלו נו איזה כינוי אתה? אז השבתי בחיוך "החזרה למוטב" , הם היו המומים...חחח... הם מזה שמחו, ואמרו לי שאני גדול וכו.. לא ידעתי שאני כדי כך פופולרי בתנועתכם.... הם מזה חיבקו אותי וביקשו חתימות וכו, למזלי היה לי אפילו העונג הגודל לנשק את ידה של אחת מבנות נוער מרצ...
(והם יעידו על כך)... שאלתי אותם כמה חברים יש בנוער מרצ? חשבתי כמה מאות.. אחד ענה שבערך 70.. השבתי לו נו בטח כל אחד שם עושה רעש כמו של אלף. דיברתי איתם גם על כך שאני מעונין להשתתף בטיולים וסמינרים שלכם, והם הביעו דעה חיובית על כך... ואני שוב פונה מכן, כשיש סמינר או טיול תיידעו אותי על כך! קיבלתי אפילו מין מיכל של בועות תוצרת מרצ חחח.. ואגב, הסיסמא הזאת שכל הבחורות היפות נמצאות בשמאל, יש לי הרגשה שהיא נכונה, פגשתי שם יפות. איזה שיער , איזה עיינים. בנוסף עמדה שם ונאמה באמת יפה זהבה גלאון, על הנשים וכו... אבל אמרתי שם לבחור ממרצ, תשמע, יפה שהיא מדברת כך, אבל זאת צביעות, מפניי שבהזדמנות הראשונה שמרצ תוכל היא תכנס שוב לקואליציה עם ש"ס שמנהיגה הרוחני ידוע באהבתו "העמוקה" לנשים... להגיד לכם שהוא לא הסכים איתי? והייתה שם אחת שממש רציתי לזרוק עליה עגבניות, היא באה ונאמה נכון, יפה כנגד עסקת הטיעון, אבל גם באופן הכי מכוער והכי בוטא היא ערבה פוליטיקה שמאלנית סוציאליסטית פר אקסלנס, שזה פשוט העלה לי תעצבים. העברתי להם תפרטים שלי ואשמח ליצור איתכם קשר [email protected] 276259234 ממני אסף ברננקה.
קצת מחביותיי בהפגנה בכיכר רבין נגד עסקת הטיעון עם אנסי קצב. לשמחתי, פשגתי כמה מכם מנוער מרצ, חברה ממש נחמדים, בהתחלה סתם מעט שוחחנו, עד ששאלתי אותם נו אתם כותבים בפורום? הם ענו שכן, אז חייכתי ואמרתי שגם אני כותב בפורום, אז הם שאלו נו איזה כינוי אתה? אז השבתי בחיוך "החזרה למוטב" , הם היו המומים...חחח... הם מזה שמחו, ואמרו לי שאני גדול וכו.. לא ידעתי שאני כדי כך פופולרי בתנועתכם.... הם מזה חיבקו אותי וביקשו חתימות וכו, למזלי היה לי אפילו העונג הגודל לנשק את ידה של אחת מבנות נוער מרצ...