shalom

מושיק20

New member
shalom../images/Emo13.gif

bonjour everyone here!!! yesterday i came to france to my family the flight was a little bit longer and i bored!!! but thanks for god its over and its behind me! the computer i used is very slowly.... i think it has a big virussss so its nightmar to write from him. i very happy to heared that the new video of sarit entery to the no' 1 spot in 24 channel! she deserve that! now ill go to turn around in the light city: paris
take care and dont forget to contioue to vote for sarit hadad in all the charts!! that she will be nô 1 kiss and hugs moshik uzan

שלום שלום../images/Emo13.gif

רק חבל שאני לא מבינה כלום(כמעט) אז אני לא יכולה לכתוב כלום בקשר למה שכתבת חחח מקווה שאתה נהנה

מושיקקק../images/Emo70.gif

אני שמחה שהגעת בשלום ואני בטוחה שאתה נהנה.. תשמור על עצמך ותחזור בשלום ב"ה
שמחה לשמוע ממך

שללללוווווווווווווווםםםםםםםםם|חיבוק

איזה כיף לשמוע ממך משם!!!
אני בעיקרון בכלל לא
אוהבת טיסות
ככה שאני בטח הייתי משתגעת ובאמת מזל שזה כבר מאחורייך!! שרית
תישאר מקום ראשון עוד הרבה זמןןןןן בזה אתה יכול להיות בטוח!!! תשמור על קשררררר
ותעשה חיים!

tamam44

New member
למושיק !

ד"ש חמה ממני ... תבלה בנעימים ותשמור על עצמך, חזור בריא ושלם אלינו ....

שלום שלום מושיק...

שמח שאתה נהנה.. ותמשיך להנות ולעשות חיים שמור על עצמך תחזור בשלום ובריא אמן! אחלה שבוע שהיה לך...

דודו טל

New member
לכל מי שלא הבין..תרגום...

משויק שלנו כתב את ההודעה אני מתרגם אותה כלשונה... "...שלום לכולם פה! אתמול הגעתי לצרפת, למשפחה שלי. הטיסה הייתה ארוכה למדי ומעט משעממת, אבל תודה לאלוהים, עכשיו זה מאחורי. המחשב שבו אני משתמש הוא איטי, ואני חושב שיש עליו וירוס גדול, וזה סיוט לכתוב ממנו. שמחתי מאוד לשמוע שהקליפ החדש של שרית נכנס למקום הראשון בערוץ 24, היא ראויה לזה! עכשיו אני הולך לטייל העיר האורות- פריס. תשמרו על עצמכם, ואל תשכחו להמשיך להצביע לשרית במצעדים, שהיא תמשיך להיות במקום הראשון. נשיקות וחיבוקים מושיק אוזן..."

Music4Life

New member
מושיק כפרה - תודה שכתבת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יו איזה כיף לשמוע ממך כ"כ מהר
אני שמחה שמצאתי מחשב ושאתה יכול להכנס לפורום ולראות הודעות נכון זה כיף? אני זוכרת כמה מרגש ונחמד זה היה בשבילי לכתוב לכולכם מקנדה...והנה אתה עושה אותו דבר :) רק שאני כתבתי חיבורים שלמים
בכל מקרה, אני אכתוב לך עוד אימייל..אני מבינה שלא אהבת את הטיסה אבל תאמין לי חבוב, 4 שעות טיסה זה הכי סבבה שבעולם אני טסתי פי 10 מזה...ו4 שעות זה כיף!
הכל עניין של הרגל ואיך אתה מסתכל על זה אז אני מקווה שטיילת קצת בפריז, שאתה עושה חיים :) ואוכל טוב (בא לי עשיו דווקא מסעדה צרפתית) תשמור על עצמך ותמשי להנות נשיקות וחיבוקים חמים ממני ניבה

mor mor2

New member
מושיקוווו../images/Emo70.gif

שמחה בשבילך שעברת ת'טיסה בשלום!
נחמד מאוד שמצאת מחשב לכתוב לנו ממנו..תמשיך לשמור על קשר.. תהנה בפריז תשמור על עצמך תעשה חיים ותחזור מהר!!

חן ס

New member
וואווו ילד ד"ש לצרפת הקרה..../images/Emo24.gif

ולאנטישמים ...ולבגטים.. ותהנה ילדון!!!

משויק תהנה בצרפת למרות שאתה לא ממש|

מכיר אותי כי אני בדרך כלל סמויה כאן
ורק קוראת ולא ממש כותבת.אז תעשה חיים בצרפת ותשמיע לצרפתים קצת שרית חדד זה יהיה נחמד.והעיקר תאכל הרבה גבינות טובות ובגטים וקרואסונים
ותשלח לנו קצת אוווירה צרפתית
ותעשה חיים

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif- זה מזכיר לי תשיר של

כריסטינה אגילרה על הכריסמס...נקרא כריסמס טיים,שיר פצצה
חח איזה לא קשורה אני..

למעלה