shalom , i need advise pls....

Navva

New member
באיזו מסגרת הילד נמצא השנה?

מה מטרת העובדה של המנחה? תדרוך הצוות של התוכנית הביתית או גם של הגן בבוקר? כמו שכתבו לך, אם את מאמינה, או שהיא גרמה לך להבין שרק בעזרתה הילד יגיע לכיתה א' ללא כל עזרה, הנושא דורש בדיקה ומחשבה מעמיקה נוספת. המעבר לכיתה א' הוא לא קל לאף ילד, ודורש תשומת לב מירבית. אצלינו בביה"ס עובדת עם הילדים "המשולבים" מורת שילוב ב-1X1, השבועות הראשןנים של כיתה א', מוקדשים לנושא התלמידוּת, מה עושים, עם מי ומתי. היא גם מנחה את הסייעת (שמשתתפת בשעורים עם מורת השילוב), המחנכת וכל מי שצריך בצווות ביה"ס. תבדקי מה האפשרות לקבל אצלחם מורת שילוב מתמחה בתקשורת, הן בגן והן בביה"ס.

daniela83

New member
now he is in a regular kindergarten

and the educator never told me that only with her he will be able to arrive to a regular school alone!! what i am telling is something else, that my son needs a really good educator , able to see and understand about the supporting teacher where do i have to inform? thank you?

regarega1

New member
תרומות מורייאטי

בתור מנחה (עם מספיק עבודה
) אני מקבלת תרומות מוראיטי עבור כמה וכמה משפחות לאורך מספר שנים. מבחינתי היה עדיף כמובן אם התשלום היה עובר ישירות למשפחה ולא אלי וההתנהלות מול וראייטי אומנם פחות נוחה מאשר קבלת התשלום בצורה ישירה מהמשפחה עצמה אבל אין שום בעייה! זה לא מורכב.. לא צריך להוציא שתי קבלות, צריך רק לזכור לשלוח בתחילת כל חודש את החשבון לוראייטי ולאחר קבלת התשלום- את הקבלה. מבחינתי וראייטי עושים עבודת קודש ונותנים סיוע ומימון שאף אחד אחר (כמעט) אינו נותן למשפחות.. את יכולה לפנות אלי במסר ואסביר לך במה כרוכה ההתנהלות מולם מבחינה טכנית- אולי אם תסבירי לה זה יעזור לך לשכנע את המנחה. בס"כ וראייטי היא גוף מאד יציב (ומכובד) ואין שום בעייה איתם מבחינת התשלומים השוטפים. חבל שככה הם פני הדברים עבורך, בתקווה שתצליחי לקבל את התרומה

אני לא הייתי ממשיכה לעבוד איתה

בן אדם כל כך לא רגיש לצרכים של המפשחה איתה הוא עובד לא יכול להיות רגיש לצרכים של הילד. תמצאי מישהי אחרת

למעלה