shaio, יוסאריאן וכולם...

מלמלונת

New member
shaio, יוסאריאן וכולם...

יוסאריאן-תודה רבה ...היה קשה לי להבין ותודה shaio על הסבר :) יש לי עוד שאלה... מאיזה גיל מותר לקיים יחסים(מין) עם מבוגר? ובמילה אחת,האם מותר לי להראות עם בת זוגתי מתחבקות ומתנשקות בציבור? והאם הקשר שלי איתה בטוח? שהרי אין יחסי מין!!! תודה!!!

shaio

New member
עלאדבר

יחסי מין מותרים (שוב, בהסכמה ובהעדר יחסים מיוחדים) מגיל 16. מותר להיראות עם בת-זוגך בציבור; עד כמה כדאי לעשות את זה-- זו השאלה האמיתית. משפטית זה בסדר. "הקשר בטוח"? מאיזו בחינה? אני לא חושב שיש בעייתיות משפטית בקשר ביניכם שאין בו יחסי מין, מהתיאורים שלך עד כה. (אינני עו"ד)

ציפי ג

New member
דעה לא משפטית?

לו ילד שלי בן 14, היה נראה בציבור עם אשה המלטפת אותו ומחבקת אותו, והיא אינה אימו, האשה היתה נצבת מול תביעות למיניהן, ותלונות למיניהן, ולו רק כדי שהיא תוריד את הידים מהילד. ילדה בת 14, למיטב זכרוני (את בטח זוכרת יותר טוב - את יותר קרובה לגיל) היא בפירוש לא בוגרת מספיק כדי להסתבך עם אדם מבוגר בן 20 במערכת יחסים רומנטית. זו דעה הורית. אולי כדאי שתשאלי בפורום הורים וילדים מה דעת האמהות האחרות שם.

igalgolan

New member
על גיל הבגרות

בהתחשב בכך שגיל הנישואין לנשים, עד לפני זמן קצר (במונחים של המין האנושי) היה 12 וחצי לא ברור מדוע בחורה בת 14 אינה בוגרת מספיק? האם אותה אמה, החושבת שבתה אינה בוגרת, היתה "כופה" עליה הפלה אם הבת היתה נכנסת להריון מקיום יחסי מין עם חבר לכתה? יגאלגולן

אז אולי תפחית את גיל הנישואין?

אם נערה בת 14 בוגרת דיה לקיים יחסי מין עם בן גילה, ולקיים מערכת רומנטית עם אדם מבוגר ממנה, אז שכבר יהיה גם מותר להנשא. אין לי בנות, אבל לו בני חו"ח יהרה נערה, אני בהחלט חושבת שהפגיעה שהוא פגע בה היא בילתי הפיכה, ולה ולהוריה תהיה דילמה מאוד רצינית. לו אני הנערה, א. לא הייתי מסתבכת. (עובדה, לא הסתבכתי) ב. גם לו חו"ח הייתי מסתבכת ומבחינה רפואית התינוק לא היה גורם לי סכנת חיים, אז הייתי יולדת אותוובהחלט מצפה מהורי שיעזרו לי לגדל אותו.

אביא

New member
יהרה? לא אומרים יעבר

או בשבילך יוסאריאן:יהרג ואל יעבר

רציתי לכתוב יוליד,

אבל חששתי שלא יבינו. יעבר - עם דגש על העובר. האשה תהרה - עם דגש על ההריון. לכן כתבתי "יהרה". אם זכרני זו מילה, אז גם יהרה זו מילה, במילייה שלנו.

shaio

New member
התמודדות

התמודדות עם מצב כזה עדיפה, לדעתי, על סמך נסיבותיו הספציפיות של הקשר ושל המעורבים בו, ולא על סמך דימויים מוקדמים לגבי קשרים מסוגו. בכל מקרה, אני סבור שלו בני (ההיפותטי) היה מעורב בזה, הרי למען שלומם של המעורבים, ובפרט של הנער, לא הייתי נוקט באמצעים משפטיים.. ולו מתוך חישוב תועלתי כפול: ראשית שלא תהיה בהליכי המשפט שום תועלת, וחשוב יותר, משיקול טובת הנער ותגובתו לאמצעים כאלה שינקטו הוריו (דמייני את המבט המשועשע-נבוך-משועמם של היומנאי הגובה את תלונתך וכבר תתעורר אי-נוחות; דמייני אותו גובה הודעה מבנך על יחסיו האינטימיים, והא לך מחזה אימים שדיו להרתיע מהגשת התלונה)

למעלה