Shady girl1... Pleas put clening out my closet...I´m not realy understend the song.
T Thomasi New member 29/9/03 #1 Shady girl1... Pleas put clening out my closet...I´m not realy understend the song.
S shady girl1 New member 29/9/03 #2 זה בדרך אני ישים אותו פה היום ואם לא היום אז מחר..... או היום או מחר בטוח........
F FuSe New member 29/9/03 #3 לא מבין אותו?!?! זה אחד השירים הכי ברורים של אמינם!! אחד השירים הראשונים שידעתי כל מילה ומילה!
L LadyLuvJess New member 29/9/03 #4 נכון... וגם התרגום לא מדוייק... כאילו כמה מילים לא הכי נכונות שם... אבל סחטיין על העבודה!!! ואני בטוחה שזה יעזור למי שצריך
נכון... וגם התרגום לא מדוייק... כאילו כמה מילים לא הכי נכונות שם... אבל סחטיין על העבודה!!! ואני בטוחה שזה יעזור למי שצריך
K k k1 New member 30/9/03 #5 גם אני הבנתי את השיר..... חוץ מהבית הראשון...... וזה גם השיר שמדבר, ודי מסכם את כל התלונות של אמ על המשפחה הקצת מטורפת שלו-האמא,אבא,קים, והוא גם מדבר(לא יורד,כמובן) על נתן והיילי
גם אני הבנתי את השיר..... חוץ מהבית הראשון...... וזה גם השיר שמדבר, ודי מסכם את כל התלונות של אמ על המשפחה הקצת מטורפת שלו-האמא,אבא,קים, והוא גם מדבר(לא יורד,כמובן) על נתן והיילי