Shadow Copy ב- Backupexec

• פותח הנושא sysnt
  • פורסם בתאריך

sysnt

New member
Shadow Copy ב- Backupexec

היי, אני בטוח שתמליצו לי לשדרג ולעבור מגירסה ל-9.1 ואפילו רק לאייג'נט הזה, אך בכל זאת הייתי רוצה שתספרו לי מנסיונכם האם זה באמת אמין ובוצע ביעילות ובמהירות במערכות אצלכם ? מהם בגדול דרכי השימוש והפעולה בפיצ'ר הזה ? תודה

יש קשיי לידה עם הנושא

אבל סך הכל הכלי עובד טוב. לרוב אני מגדיר שכ 5 עד 10 אחוז מנפח הדיסק משומש לShadow Copy, אבל בדיסקים בעלי נפחים גדולים זו אפילו הגזמה. בסופו של דבר זה מאוד תלוי באיזה מערכת יושבת על הדיסק ומה רמת השינויים שנעשים בה. באופן אישי נתתי לתוכנה למצוא את ספק הSAHDOW COPY הכי טוב לה, עדיין נשארות בעיות בWIN2K אבל העבודה סך הכל יציבה ואמינה ומקצרת את זמן הגיבוי.

sysnt

New member
כשאתה אומר...

"באופן אישי נתתי לתוכנה למצוא את ספק הSAHDOW COPY הכי טוב לה, עדיין נשארות בעיות בWIN2K אבל העבודה סך הכל יציבה ואמינה ומקצרת את זמן הגיבוי." מה הכוונה ספק ה Shadow Copy ? מה הכוונה "מקצרת את זמן הגיבויי"?

ותשובות...

לזכרוני בגרסא 9.1 ברגע שהתקנת את האופציה של ADVANCED OFO - אתה יכול להגדיר לו את המערכת שבה הוא מתשמש בSHADOW COPY. 3 בסיסיות - Microsoft Vss, Microsoft VSP, veritas VSP. הVSS מסתמך על הרצות SHADOW COPY שאתה יוצר ולדעתי זו התצורה העדיפה, אבל זו דעתי הלא מוסמכת. זה מקצר את זמן הגיבוי בכך שהיא לא מנסה לגשת לקובץ הפתוח ממש אלא מבקש ממערכת ההפעלה ליצור SHADOW COPY עבור הגיבוי - כלומר לא ניגש למערכת הקבצים הפועלת.

sysnt

New member
אז ככה...

3 בסיסיות - Microsoft Vss, Microsoft VSP, veritas VSP. הסיסיות במה/מתי במועד ההתקנה ? הVSS מסתמך על הרצות SHADOW COPY שאתה יוצר ולדעתי זו התצורה העדיפה, מדוע עדיפה ? אבל זו דעתי הלא מוסמכת. זה מקצר את זמן הגיבוי בכך שהיא לא מנסה לגשת לקובץ הפתוח ממש אלא מבקש ממערכת ההפעלה ליצור SHADOW COPY עבור הגיבוי - כלומר לא ניגש למערכת הקבצים הפועלת. מע' ההפעלה יוצרת קובץ ולאן מעבירה אותו-לקלטתגיבויי או לדיסק או מה? ותודה על העזרה !

טוב...

3 הבסיסיות - אלו שלושת התצורות ליצירת SHADOW COPY שהמערכת גיבוי מכירה באופן אוטומטי, אני מניח שניתן להכיר לו נוספות אני פשוט מעולם לא הייתי צריך. עדיפה - השיטה שמתבססת על הכלי של מייקרוסופט (מובנה וחינמי) פשוט עדיפה כי היא לא דורשת התערבות נוספת במערכת הקבצים והיא יוצרת את ההעתק בצורה האמינה ביותר - לפחות זו דעתי כל עוד מדובר במערכת ווינדוס. (אישית היה לי ניסיון רע עם VERITAS VSP) העובדה שהיא חלק מהמערכת המובנת נותן לו גם זמן ריצה יחסית יותר טוב במיוחד אם מדובר על קבצים גדולים שפתוחים שהם בד"כ המוקדים הקשים ביותר לכאב ראש. בקשר לשאלתך על SHADOW COPY - אין לי את הלינק אבל אני מציע שפשוט תקרא קצת מה זה אומר המושג לפניי שאתה מתחיל להשתמש בו, אנשים מקצועיים יותר ואמינים יותר ממני כבר כתבו הרבה על הנושא - כי תכלס אני לא יודע את התשובה.

למעלה