shachart

New member
[email protected]

שלום! יש אנשים, שבונים תוכנה, שבעזרתה אפשר לשנות דברים במשחקים. הנה דוגמא : ב - zone.com - יש חדרי משחקים, שאפשר לרשום תיאור משחק בהם, ואפשר להכניס עד 5 שורות, יש אנשים, שבנו תוכנה שנותנת לך להכניס כמה שורות שתרצה. כמו כן, משחקים כמו Covert Ops וכו, ניתנים לשינוי ע``י תוכנות כאלה. ההשערה שלי היא שזה שימוש ב Registry, למעשה אני כמעט בטוח, ואני מעוניין לדעת איך לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום טוב, או ללמד אותי. תודה רבה רבה מראש, שחר טל.

GoldenEvil

New member
נראה לי שאני מבין למה אתה מתכוון

אם אתה מתכוון לתוכנה בה אפשר לשנות למשל ב Diablo את הכסף בזמן משחק או את החיים אז סוג זה של תוכנות נקרא Trainer והוא בכלל לא מבוסס על הרג`יסטרי טריינרים עובדים על כתובות של ערכים בזכרון. להכין טריינר זה די קשה. בעצם אין לי מושג איך או אם אפשר לשנות כתובות בזכרון דרך VB (אם מישהו יודע בבקשה שיתן לי תשובה) אבל אני יודע שאפשר דרך VC++ ועוד אם תרצה אני מכיר תוכנה מצויינת ליצירת Trainerים שכאלה. זה נקרא (הפלא ופלא) Magic Trainer Creator של Corsica. אני מקווה שתמצא אותה כי האתר שלה נסגר ממזמן וגם ככה היא לא שווקה אף פעם. אם תרצה אני אנסה לשלוח לך אותה מתישהו בהצלחה

למעלה