SHABATH SHALOM

emmy5

New member
SHABATH SHALOM ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שלום לכם ידידי , מקווא שהעכבר של סבאאורי יבוא לחגוג אתנו את השבת

emmy5

New member
לייציק שלום , היה כבר היום הולדת

של אחיך? איך הנסיך שלנו והתאומים? שבת שלום

maxima

New member
ערב טוב ושבת שלום......../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

תראו איזו תמונה נחמדה

emmy5

New member
כמה שהם חמודים

תשאירי לי מקום לחבק או תשאירי לי מקום לחבק אותך מבצע : אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום

סבאאורי

New member
שבת שלום לכולם

אחרי מכת העכברים שהיתה לי נפגשתי לפני יומיים עם עכבר זקן אחד מתוך שלושה שהיו לי המגירה, שהסכים לשתף פעולה. להפתעתי הצלחתי עם המשת"פ הזה לעשות משהו קטן לליציק וגם לגלוש ולקרוא קצת.אני מקווה שימשיך להתנהג איתי בכבוד, כי אני מאכיל אותו (לוקשים) מנקה אותו כל יום ואפילו מוכן להביא לו עכברה... העיקר שיזוז ויזיז את ה...חץ. אגב,הטכנאי כמו המשיח - לא בא ואפילו לא מטלפן. אז בינתיים להתראות וכל טוב לאממי לדני ולכל אלה שדאגו לעכברי ולי... ברכות

maxima

New member
שלום סבאאורי

אני שמחה לראותך עימנו הצעתי לנדב לך עכבר נוסף שיש לי אבל כנראה שלא הצלחת כבר לראות את ההודעה שלי אז יופי שהבעיה נפתרה בינתים

סבאאורי

New member
שבת שלום מקסימה ולכולם

תודה להצעה אני מקווה שזמנית הצלחתי המחשב שלי בכלל כבר צריך "טיפול 10000" או 100000... ברכות

bimbo.

New member
סבאאורי, אני רואה שהכת לך מלאי../images/Emo8.gif

רציני של עכברים. אז הנה עוד אחד לפי איך שהוא נראה, אולי זה שלך המקורי??

emmy5

New member
סבאאורי , גם אני דברתי עם החתולה

תני לסבאאורי את הצעצוע מחר נתפוס אחר....אז כבר לא צריך

סבאאורי

New member
אממי שרה דני תודה

רק עכשיו ראיתי את משלוח העכברים... (חושש שהסיפור הזה עוד לא נגמר לי) ברכות

לייציק

New member
ערב טוב סבאאורי ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

ראיתי את הכתב החדש... הגירסה השנייה מצאה חן בעיני יותר ... כל הכבוד
אני כבר סקרנית לראות את כל יתר האותיות ...

לייציק

New member
ובקשר לעכבר... ../images/Emo54.gif

קודם כל אני מתפלאה שדוקא באינטרנט אין לתפוז אייקון של עכבר ... לפי מה שהבנתי, היו לך כבר כמה עכברים ... האם לא נראה לך שכדאי להשקיע פעם אחת בעכבר מעולה ...? שיש עליו אחריות רצינית (לי יש אחריות ל-5 שנים !!! על העכבר הנפלא שקניתי...) במקום לקנות בכל פעם עכבר זול ...? ותחשבו על זה ...

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ומבורך ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

שבת שלום לכולם, מישהו ראה את בימבו? מקווה שהכל בסדר אצלה. מאחלת לכם הרבה חלומות נעימים שייתגשמו, והרבה נעימויות, שבת שכולה טוב יעלי

bimbo.

New member
יעלוש, תודה על הדאגה. הכל בסדר,

רק שהיה לי שבוע עמוס, ומכיוון שאני מתעייפת מהר, לא ישבתי ליד המחשב. אבל עכשיו הכל בסדר. והראיה - אני פה!!!

למעלה