SHABATH SHALOM

emmy5

New member
SHABATH SHALOM../images/Emo24.gif

החיים הם כמו שני חדרים. חדר אחד אפל וחדר אחד מלא אור שמחוברים ביניהם באותה הדלת. כשאנו נמצאים בחדר המואר ופותחים את הדלת לעבר החדר החשוך, החושך לא פולש אל החדר המואר. אבל כשזה ההיפך, ואנו נמצאים בחדר המואר ופותחים את הדלת לעבר החדר החשוך, האור פולש לתוך החושך... כי האור הוא אקטיבי והחושך הוא פסיבי ... הפורום שלנו הוא החדר המואר, וכל מי שפותח את הדלת אליו, האור ממנו פולש אליו ומאיר לו את היום כל חיינו הם דלתות נסגרות ונפתחות. לכן תמיד, כשנסגרת דלת אחת, דלת אחרת נפתחת במקומה ... שימו לב, אם תשבו ליד המחשב בחדר חשוך, ברגע שפתחתם אותו המסך מאיר את החדר והאינטרנט המבורך מקשר בינינו אני כרגע עוברת מדלת לדלת, וכתשובה ליעקב, לאחרונה אני מאד מאד עסוקה בסק"ס ולכן אין לי כל כך זמן ללהישאר אתכם זמן רב, אלא רק לקפוץ לביקורים קצרים שמעלים חיוך רחב על פני וממלאים אל לבי עם זאת אני בהחלט רואה את האור בקצה המינהרה, שגם כך אינה חשוכה במיוחד אלא פשוט מלאה כלי רכב ואני מפלסת את דרכי ביניהם עד שאגיע אליו ואליכם ... עוד מעט יוצא אל הספרית, אז בינתיים שולחת לכם ים וות. שלכם ואתכם שבת שלום חברים יקרים

פפו

New member
שבת שלום לך ולכולם

נחמד סיפור החדרים ממש מצא חן בעיני. אך למה שלא נשאיר את הדלת פתוחה וכך נאיר תמיד את החדר האפל?

emmy5

New member
פפו,נחמד מצדך...כואב הלב לראות חדר

ריק ....ברוך הבא ...שבת שלום .

שבת שלום איימי../images/Emo140.gif פפו../images/Emo39.gif

וכל החוטאים והחוטאות הצופים והצפות
[ איימי באמת סיפור יפה על הדלתות אז בואו נפתח את הדלתות לאהבה....
דלתות לאהבה ביצוע: ליאל מילים: יוסי גיספן לחן: לא ידוע בני אדם נוגעים בכל מה שאסור בדרכם אל גן העדן הסגור מכסים את האמת באשליות טועים לרוב ולא לומדים מטעויות והעולם סופג לים את הדמעות ורק הזמן סוגר פצעים של מלחמות מי שומר על כל הספסלים העזובים כבר שלכת בשדרה ואין שם עוד צחוק של אוהבים. אם אנחנו כאן ואין עולם אחר בוא ונפתח את הדלתות לאהבה ונחלק אותה חינם שתתפזר שלעולם לא תיגמר האהבה אם אנחנו כאן, ואין עולם אחר. אנחנו כאן כמו נר שעם הזמן כבה נותנים מעט אבל רוצים כל כך הרבה יש אחד רוצה פחות אחר רוצה יותר ובסוף היום שניהם הופכים לצל עובר האהבה נותרה כלואה בגן סגור לעולם בגלל אותו נחש ארור הנשמה נותנת אור שלא יפול אך כנראה זה לא מספיק בתוך החושך הגדול. אם אנחנו כאן...

למעלה