Shabath shalom

אנימו

New member
אכן תמונה יפה מפרי מכחולו של מונה

מחפשת יצירה נוספת לשטוף בה את העיניים גם כן של מונה

נֵנָה

New member
מי אמר מונה ולא קיבל ../images/Emo35.gif

אמנם השם דומה ואם לא כותבים אותו נכון הוא מטעה, אבל לפי מיטב ידיעתי את הציור הזה צייר הצייר אדוארד מאנה ולא קלוד מונה. אם רציתם את מונה, אז בבקשה
יש לי הרבה ציורים שלו ...

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif ועוד מונה ../images/Emo24.gif

אשתו של מונה כפי שצייר אותה בקימונו יפני

אנימו

New member
הצדק איתך חביבתי- MANET אדוארד

ועימך הסליחה על התכתיב בעברית. ויפות התמונות של מונה. אין לו במה להתבייש...ושלוחה לך הנערה עם העגיל.

נֵנָה

New member
שכחת לציין שהצייר הוא ז'אן ורמיר../images/Emo6.gif

והנה עוד ציור שלו ...
לילה טוב

ננוש יופי של אוסף יש לך במחשב

את התמונה של ורמייר "החלבנית" רקמה אחותי על גובלן והוא היה מקדם את פני הנכנסים אליה הביתה במשך שנים - עד שחלפה "המודה" של הגובלנים - מה שמזכיר לי שבזמנו רקמתי גובלן ענק במשך שנה שלמה וכאב לי ה
לזרוק אותו בסוף לפח..

אנימו

New member
היי חונה ובוקר טוב.

למה לזרוק. ראשית עבודות יד באמת כואב הלב לזרוק ושנית - גלגל מסתובב , המודה עוד תחזור ואז מה - תרקמי שוב???וחוץ מזה לא תמיד מוכרחים לרוץ אחרי המודה. אני מוצאת טעם רב בסגנונות ישנים בריהוט ,קישוט ולבוש. לא כול המודרני מדבר אלי. ותמונה של ואן-גוך שלוחה אליך.

אנימו ידידתי

את מה שכתבת בבוקר, זה תשובה בשבילי מה שכתבתי עכשיו בערב, איזה צרוף מקרים, אני קוראת הכל ומשום מה לא קראתי את מה שכתבת פה, עכשיו אני קוראת את מה שכתבת, זה פשוט תשובה בשבילי.את כל כך צודקת, מה לעשות, את הנעשה אין להשיב, כשעברנו דירה הרבה דברים השארתי מאחורי. בידידות ושבוע טוב.

חונה לרגע

מי לא רקם אז?!!!!!!!! אני רקמתי 2 תמונות גדולות, ישבתי שעות על שעות, על חשבון הרבה דברים אחרים, ובסוף נתתי אותם לאלטה זכן, כי אף אחד לא רצה אותם, היום אני מצטערת שלא שמרתי אותם, הן היו ממוזגרות. היום יש לי את הגלריה של התמונות שלי, שממלאים לי את הקירות ועוד חדר. ברגע שדברים לא מודרנים, הן יורדים מהמדף, ואין שום עניין בהן, לצערי.

אנימו

New member
ננה בוקר טוב.

חשבתי שזה כבר ברור. אחרי הספר והסרט - הגיע שמעו לאזני ולעיני כול. ועכשיו נעבור לרנואר:

למעלה