SHABATH SHALOM

emmy5

New member
SHABATH SHALOM ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום לכל החברים ..איזה מזל שהפגישה שלנו היתה לפני שבוע , והיה לנו יום מקסים .. שבוע אחרי זה , גשם ,רעמים וברקים ..גשם חזק ואחרי זה חום לא רגיל ולח ...אבל אנחנו זקוקים למים וזה סימן טוב .. שבת שלום לכולם !!!!

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לחברי הפורום../images/Emo29.gif ../images/Emo65.gif

לחברי הפורום, הכותבים והמציצים שבת שלום
חיפשתי היכן לשרשר את הודעתי ולא מצאתי מתאים. ראשית מאחלת בריאות טובה לכל חבריי. אני מאחלת בריאות כי אני עצמי התחלתי לזייף קצת במשך היום, מקווה שלא שפעת. הראש כואב, הרגליים כבדות העיניים לחות, אבל לא נורא ייתכן שמחר אקום כמו חדשה. טוב שהיום אני בבית, כך אוכל ממש לנוח.

emmy5

New member
יעלוש ,מאחלת לך בריאות ,לכולם גם

זה הזמן לשמור יותר על בריאותנו ויחד עם זה על מצב רוח ...איפה כל החברים שלנו ...כאן לא יורד גשם.. נעים ומזמינה את כולם לערב של שירים ,רקודים ...ויין -לחיים!!!!

HAVA159

New member
emmy5 יקירה טוב לראות אותך ../images/Emo24.gif

אמי'לה
את חמודה, את סוחפת את כולם, עם המזג הטוב שלך. הנה אני כאן, רציתי לבקר חברים אבל המכונית אצל הבן, כך, אשרי יושבי ביתך. לילה טוב ושקט, ושניהיה רק בריאים. היום שלחתי לך פרחים לשבת, אכשיו אני שולחת לך חיבוק חם. אוהבת
אותך חוה

emmy5

New member
חוואל'ה , שבת שלום ,עברתי על ידך

נסעתי למוצקין וחשבתי עליך , בסוף אנחנו נפגש לבד ...יש לי רושם של חברות ממבט ראשון ...
,פרח מיוחד בשבילך

emmy5

New member
אורה 11,שמעתי הערב ,שכמות הגשם

הכי גדולה בארץ ,אבל גם הברד זה היה בצובה ,מה שלומך? ספרי לנו מה קרה במשק? האם הכל בסדר? שבת שלום !!!

emmy5

New member
פזי , תודה על המוזיקה ..,על תשכח ..

לי תביא יין אדום מתוק ..איפה העוגות הטובות משבוע שעבר? קפה חופשי
טוב , אתה לא שותה קפה , יש לי גם
לך יעלוש כוס תה עם לימון ..אני מצטרפת עליך ..

ora11

New member
אממילה חביבה../images/Emo24.gifשבת שלום

כתבתי אתמול על הברד וגם צרפתי תמונה זה היה ממש מפחיד ילדים שהיו בחוץ קיבלו מכות יבשות מהברד.הנזקים בעשרות אלפי שקלים בתים הוצפו כי הברד חורר את הרעפים מכוניות ניזוקו קשה החלונות נופצו והפח של הרכב חורר. רק חשבתי על יערה וטליה שלא היו בחוץ. זה קרה בפתאומיות חושך מצריים ובום כמו אבנים מהשמים. יערה וטליה נסעו לירושלים צלצלתי אליה והיא לא הבינה מה הפניקה עד שחזרה וראתה את המהפכה במשק. שבת שלום חמודה

HAVA159

New member
emmy5 את צודקת חברות טובה../images/Emo29.gif

חבל, להיות כל כך קרוב בלי יכולת לראות אותך. אבל זה יגיע ובקרוב מאד.

HAVA159

New member
אמי'לה רציתי להוסיף לילה טוב../images/Emo29.gif

ונראה מה קורה בשבוע אבא יתכן וניפגש בקיריון בקרית ביאליק. עוד נדבר על זה. לילה טוב ואוהבת
אותך חוה.

גאלה222

New member
לילה ../images/Emo29.gif שכזה

יש לילות של נחמה. כמו הלילה הזה. מזגתי לי כוסית של ליקר שוקולד, שמתי דיסק שאני אוהבת וסיימתי לקרוא את הספר "וכי נחש ממית?" של ישראל סגל, שהשאיר אותי מלאת מחשבות. חשבתי על כך שהנה החורף בפתח, ריחות של גשם ראשון וסיתוונית וכרכום ועוד מעט קט ואתחיל עם הכנת המרקים, שהם מסמלי החורף, עבורי. ריח של מרק זה בית, זה חורף, זה חום, זה געגועים למרק של אמא, געגועים לאמא, זה ילדוּת. כל המרכיבים בסיר אחד.... משהו מנחם באוויר, בבליל התחושות והמחשבות האלה. מאחלת לכולם שבת קרירה ונעימה
.

הנה הגעתי לברך שבת שלום ../images/Emo24.gif

הגיע כבר הגשם הראשון התגעגעתי אליכם ,פשוט כל כך עסוקה שאני לא מספיקה להגיע לכאן אז שולחת לכולם החברים והחברות שבת קסומה של כיף והנאה , חיבוק גדול ואוהב והולכת למיטה ריקי ליידיסנו

emmy5

New member
בוקר מקסימה ,בוקר טוב לך ליידי סנו

מצרפת לך תמונה מקסימה של פרחי מים של מונה

yaely2

New member
מנהל
ליידי סנו המקורית והחמודה../images/Emo42.gif

שלום לך ליידי סנו
, פתחתי את הקישור שלך ממש מקסים, אלא שהסבא והסבתא לא שרים, יש רק מנגינה. לעומת זאת מופיעות המילים. האם זה באמת רק מנגינה?

אכן זוהי מנגינה

המנגינה היא של השיר הדברים האהובים עלי והמילים מתחברות למנגינה בשיר המקורי יש מילים בכלל אחרות יש לי כמה דברים כאלה שקיבלתי כמו למשל הקישור הבאhttp://www.angel9oh7.com/online.html ועוד משהו חמוד שקיבלת במייל התמונה נכון נחמד אז
ושבת של כיף לכל החבריה משלגיה

תודה

תודה על הדברים המתוקים שאת כותבת.את מוסיפה צוף עם ארומה מיוחדת לפורום החביב הזה. תודה גם על המתנות החמודות שאת מוצאת עבור כלנו ברחבי האינטרנט. אשלח לך היום מה שהבטחתי,באמצעות אימייל. שבוע טוב ומהנה מהבלוג שלך ושל אמא של שירה היחידה.

למעלה