SHABATH SHALOM

../images/Emo16.gifשבת עצוב מאד ../images/Emo10.gif

שבת שלום לחברים! מי תיאר איך נעבור את השבוע הזה במכות? אני יודעת מה זה משפחה שכולה,ולא מאחלת זאת לאף אם בישראל. בואו נדליק כולנו נר,לזכרם של הילדים ,אשר נפלו השבוע. דבי (דנה).

emmy5

New member
SHABATH SHALOM../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

כולם מוזמנים לקבלת שבת (שירשור חדש )

pazi66

New member
שבת שלום אממי, את מריחה את הריח

באויר ? משהו מיוחד LOVE IS IN THE AIR תמיד נשפכתי על המנגינה הזו, בכל גיל ובכל מצב מקווה שאת אוהבת את זה גם אני חושב שלשנינו יש נפש רומנתית, כך התרשמתי, לי יש ועוד איך שולח לך את המגינה על זה שהלב שלך רחב

offe

New member
אמא משעמם לי - מה כולם עושים ../images/Emo8.gif

אחה"צ שקטים וחמימים לכולם, ג'ייקוב, באם תעקוב אחרי ההודעות של כל המשתתפים הקבועים בפורום, תראה שבמשך הזמן תדע בדיוק מה כל אחד עושה, במה הוא מתעניין, כי האנשים פה מספרים על החוויות שעוברים, הרצאות, טיולים, הצגות, התנדבות, יצירה וכו'. בכלל אין מה להיעלב אם אין תגובה לכל שאלה שנשאלת או לכל מה שעולה בהודעות. למשל אני, ביום האסון, שלחתי הודעה על כאב של משפחה שבנה נפצע בצבא ושיר כיצד הם התמודדו. תגובה - נאדה. אפילו לא נעלבתי ולא ציפיתי לשום תגובה - כתבתי, העברתי, ואני בטוחה שכולנו, לפחות אני, קוראים את כל ההודעות, כי מסתקרנים לדעת מה כתוב בהן, אולם לא תמיד רואים או מרגישים צורך להגיב. וזה בסדר. אם לא הייתה תגובה פעם אחת ומאוד מבקשים התייחסות, בטוח שתהיה התייחסות. ולשרשורים, אם יש שרשור שהולך בקו ישר לפי סדר הכניסה, ולא משנה אם בן אדם רוצה פתאום לשאול שאלה ומפחד שלא יתייחסו לה - מי שקורא את כל ההודעות יתייחס אליה. אחרי 25 הודעות פותחים שרשור חדש, כדי למנוע בעיות של היעלמות הודעות. אז שתהיה לכולכם שבת מבורכת
חיבוקי offe

emmy5

New member
offeאת מקסימה ,כן ראיתי את הודעה

לא יכולתי לענות , כמה מקרים אנחנו ראינו במשך 20 30 שנים ,כולם היו לפני העיניים שלי .. אבל את הבנת אותנו .. באותו יום אני חזרתי מטיול מאוד יפה ...לא היה לי כח לספר לכם ...וככה רץ הזמן ..בין חברים אמיתים מרגישים שמבינים אותנו

yaely12

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

שלום חברים
זה עתה חזרתי מטיול נפלא. המדריכה הייתה ד"ר (תואר שלישי) לתקופת הצלבנים ועשינו את המסלול של החיילים הצלבנים בימיה האחרונים של הממלכה. מציפורי ועד קרני חיטין.
הצלבנים הלכו יומיים בשלושה ובארבעה לחודש יוני 1187 ובארבעה לחודש יוני הביס צאלח א דין אבירי הצלבנים בקרב שבקרני חיטין. מאחר וצאלח א דין ידע שהצלבנים גייסו את כל כוחותיהם לקרב, אז הוא רץ מיד לכל הערים הבצורות כמו עכו ירושלים וכו' וכבשן מאחר ושום חייל או אביר לא היה שם. אפי, אני גם חושבת שאם לא מגיבים על הודעה זה לא תמיד סימן שלא קראו אותה, גם אני שולחת את לחמי על פני המים והמים בולעים לי את הלחם. אבל לאחר זמן אני מגלה שאנשים קראו. מותר גם לגולשי הפורום לא להגיב, לא צריך להעלב. שלכם אוהבת יעלולי

pazi66

New member
שבת שלום לכולם,למרות המצב היום היה

יום נפלא, אנחנו חייבים להמשיך בשגרת חיינו מסביבנו קורים דברים איומים, מיטב בנינו נופלים על הגנת המולדת, בכבישים נופלים קורבנות, המצב הכלכלי חמור והכל נראה שחור משחור. אסור לנו להכנס למרה שחורה, תמיד צריך לצפות למחר טוב יותר כל יום השמש זורחת מחדש, ויש להסתכל קדימה בתקווה אסור לאבד תקווה, יש לקום לישר קומה ולהסתכל קדימה ולחזק את אלה הצועדים לפני המחנה לתת לאלה הנושאים בעול, את הכלים והכח לשנות את המצב למרות הקשים הרבים בהם יהיה עלינו להתמודד נישא תפילה לימים טובים יותר למרות כל האבל והסבל החיים נמשכים, העולם יפה למרות כל הקילקולים החיים והיקרים לנו מצווים לנו להמשיך הלאה לאלה, שהאסון פגע בהם, שום דבר לא ינחם, אני מבין זאת וליבי איתם אני , למרות הכל, מנסה בכל כוחותי להאחז בדברים היפים מסביבנו על מנת לשמור על שפיותי לכן סילחו לי על השירים והבדיחות שאני מביא לפורום גם בימים עצובים אלה

yaely2

New member
מנהל
שלום חבריה, הסדרנית מתלבטת../images/Emo2.gif

שבת שלום לכולם,
היום היו כאן בדיחות עם מילים "גסות" היו איורים עם פעילות "גסה" אני אינני רוצה להחליט לבד. מבקשת מכל אחד אנא שלחו לי מסר, האם לדעתכם צריך להשאיר את הסגנון הזה או לאסור אותו. שלחו לי רק מסר, לא בפורום מודה לכם על שיתוף הפעולה

pazi66

New member
שלום חברה - להלן התיחסותי

הפורום הזה מעורב, נשים וגברים בפורום הזה מבקרים קהל שגילו עבר את גיל ה-18 מזמן כידוע לכולם גברים מדברים הרבה על סקס וזה אחד הנושאים הנמצא אצלם בעדיפות עליונה לדעתי זה לא יהיה הולם לסתום להם את הפה. כמובן צריך לשמור על פרופורציה ועל מידה נכונה ולא לעסוק בפונוגרפיה בדיחות גסות נהוגות בכל חברה בריאה אני מבקש מהסדרנית שתסלח לי שפירסמתי את דעתי בפורום, אך אני חושב שזה נושא הנוגע לכולנו, ואף אחד לא צריך להתבייש להביע את דעתו בפומבי לדעתי זאת תהיה טעות גסה לאסור בדיחות גסות בפורום זה, יש להגביל פונוגרפיה או טעם לא טוב, אחד הדברים שסביבו סובב העולם של המבוגרים זה הסקס, ואף אחד לא חולם על להוציאו מחוץ לחוק שוב, סליחה ,זאת דעתי ואני מבקש לאמרה בפומבי ולא בחדרים סגורים כשיש דמוקרטיה כל הצבעה חייבת להיות פומבית ופתוחה

emmy5

New member
פזי, אתה צודק .אחרת המצב נעשה

בלתי אפשרי ...חייבים ללכת קדימה באמונה לזמנים טובים.עם תפילה לה' שישמור על ילדנו.

emmy5

New member
גם אני בדעה , שאסור לעבור את הגבול

אנחנו פורום של אנשים מבוגרים ,אבל אסור להפוך לפורום של בדיחות גסות וסקס ... פעם הינו פורום של אומנות ,מוזיקה ושיחות מעניינות..מקווה שבעתיד נחזור למה שהינו . אף אחד לא נגד בדיחה טובה ...

yaely2

New member
מנהל
ביקשתי במסרים וכבר הגיעו שלושה

שלום כולם, אנא שלחו דעתכם במסר, אנא התייחסו ביותר רצינות לבקשתי. תנו לי קרדיט שאני יודעת מדוע אני מבקשת זאת.

pazi66

New member
אממי היקרה, כל מילה שלך פנינה

הבדיחות הגסות לא מונעות מאיתנו להיות פורום שעוסק באומנות, מוסיקה, ושיחות מענינות לא שופטים ומחליטים על שני מקרים בודדים, בימים שנפש חיה לא דרכה בפורום וזמן זה נוצל ע"י מספר גברים לדו קרב של בדיחות גסות. זה היה חד פעמי, וגם אז זה לא יצא מפרופורציה או טעם טוב זה נכון שיעקוב, מעט שובב, אך לבטח נוכל לדבר איתו בנושא, אך זה בטח לא מחייב לאסור בדיחות גסות בפורום של מבוגרים. מה , הפורום הזה רוצה להשאר על טהרת הנשים ושלגברים לא תהיה דריסת רגל פה, או אתם רוצים גברים ששונאים סקס ולא מוציאים מהפה שום בדיחה גסה ? בחייך, חישבי עמוק יותר, החיים לא סטרילים, צריכים מעט שובבות , ומעט חוסר רצינות בעולם אכזר זה תקנו אותי אם אני טועה

emmy5

New member
פזי ,וכל ידידי היקרים ,אני מבינה

השיחה ,היא רצינית .. לא נהפוך את הפורום לתחרות בדיחות ..פזי...אנחנו מחזיקים את הפורום 60+ עם כל הכח ...לא נתן לקלקל אותו ונריב בשביל כל שטות

emmy5

New member
פזי אני לא מסכימה עם כל הבדיחות

אני כתבתי שחייבים להמשיך לכתוב ...אבל לא כל הזמן סקס וגסויות ...

pazi66

New member
מי אמר כל הזמן ?

אמרתי לא לבטל את אופצית הבדיחות, לא לאסור, לא אמרתי כל הזמן פשוט בא בחור לשכונה שאוהב את זה, זה יעבור לו, אנחנו נגביל אותו, אך מי זה לאסור, מה אנחנו בקוראה הצפונית

offe

New member
פורום מעניין ונקי ../images/Emo168.gif../images/Emo82.gif|מטוס

|בלון לא סתם שמתי את כל הסמלים ופירושם: כמה נחמד שאנחנו מדסקסים אודות מה שקורה בבתינו, משפחתנו, הטיולים שאנו חווים בארץ ובחו"ל, ברכת בוקר טוב עם כוס קפה, שליחת אתרים של שירים ומוזיקה, איחולי מזל טוב לימי הולדת, חוויות מרגשות ומצחיקות אפילו עד דמעות שאינן קשורות לסקס, ועוד ועוד נושאים מאלפים. מי שזקוק מאוד מאוד לבדיחות ולתמונות בנושא סקס, כבר אמרתי, יש אלפי אתרים באינטרנט ושם אפשר לראות את הסקס בכל צורה שהיא עם התמונות הכי חושפניות, בדיחות עם הומור הכי שחור או כחול שיכול להיות. אם מישהו מאתנו מכניס בדיחה בנושא סקס אבל מאוד רך ועדין, אין בעיה, אולם לא להיכנס לחדרי חדרים. יש מאוד אלפי בדיחות על עדות, פולניות, רופאים, שגם מהן אפשר ליפול על הרצפה. מי שבדיחות סקס בוערות לו בעצמותיו, יכול להעביר אותן במסר, ללחוש בסוד לחברו או חברתו, או להעביר בדואר אלקטרוני. סליחה יעלי שלא כתבתי לך את זה במסר, כי מאוד רציתי שכולם יקראו את זה. אז שתהיה לכם שבת מוצלחת כי מזג האוויר יהיה מעולה. לילה טוב
חיבוקי offe

pazi66

New member
OFFE אני מסכים איתך בהחלט

אני רק התקוממתי על זה שרוצים לאסור בפקודה בדיחות בנושא סקס יש הרבה הומור בסקס, והסקס מייצג חלק גדול מחיינו החל מגיל הילדות ועד מותינו זה חלק מהחיים ולכן אין אפשרות להתעלם ממנו כאילו לא קיים כן גם אני בעד בדיחות סקס "רך ועדין" ,אך מתנגד לאיסור טוטלי של הנושא

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם יקרים ../images/Emo24.gif

גם אני מצטרפת לדעתן של יעלי, אממי, ואופי. לדעתי הבדיחות והתמונות שפורסמו כאן לאחרונה, בהחלט יצאו מכלל פרופורציה ועברו את גבול הטעם הטוב. אין זה אומר שאסור להביא בדיחות "סקסיות" ופיקנטיות כבעבר, אבל באמת לא צריך להגזים... אותי בכל אופן זה קצת מרתיע ו
אם פגעתי במישהו ... שלכם ואתכם למרות הכל
לייצ'יק

למעלה