SGU 2X12

Ofer1114

New member
SGU 2X12

לא לשכח לסמן עם

Ofer1114

New member
אהבתי../images/Emo58.gif

פרק מצויין. היה די ברור שרוש(השני), ימות, אבל לא ציפיתי שגם טלפרד ימות(טוב נו, אולי עוד נפגוש את הטלפרד מהעולם המקביל). נראה שהם העלו בפרקים האחרונים את הרמה. מי יודע אולי אם יהיה רייטינג טוב לסוף של העונה, MGM יחליטו לתת עוד עונה לסידרה(או לסרט, או לכל דבר אחר).

matanbil

New member
מי אמר לך? ../images/Emo58.gif

שהוא מת? נראה לי שיש מצב שהוא יחזור בעתיד כראש מתוגבר בידע קדמונים בכלל, ראיתם את הטריילר לפרק הבא שהיה בסוף הפרק?

Ofer1114

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד לא אמר לי אני מנחש. יכול מאוד להיות שהוא התעלה או משהו כזה(למרות שאני לא זוכר שממש הסבירו מה קרה לפרנקיל(אני חושב שככה קראו לו), אחרי שהוא נעלם). ראיתי את הטריילר לפרק הבא, אבל לא רציתי לדבר עליו בשירשור הזה(בהמשך היום אני יעלה קישורים עם ספוילריים לפרק הבא).

Ofer1114

New member
../images/Emo58.gif

השמן הזה שישב בכיסא, הפך לצמח ואז נעלם אחרי שישב שוב בכיסא(על מנת להפעיל את הFTL). אם אני לא טועה זה היה בעונה ה-1.

Ofer1114

New member
../images/Emo58.gif

המדען*. זה קרה בפרק שבו עשו ליאנג את המשפט(הפרק שבו החייל הקירח(שכחתי איך קוראים לו), התאבד).

18zoot

New member
בכללי ../images/Emo58.gif

פרק לא רע, אבל שוב הרבה חורים בעלילה: 1. איך פתאום וארו (וכנראה שאר חברי הברית הלואישנית) הם חברים רגילים ומלאים בצוות? עד כדי כך שוארו אשכרה משתוקק להגיע לכדה"א. חור ענק בתסריט, במיוחד שממש לא הייתה הצדקה שהוא יופיע בתור דמות רקע. 2. שוב שיתוף הפעולה המוזר בין יאנג לראש, שצץ לפני כמה פרקים משום מקום והוא מנוגד לכל מקרה שקרה בעונה וחצי של הסדרה.

Ofer1114

New member
תשובות אפשריות../images/Emo58.gif

1. זה לא שהם פתאום חברי צוות. ראינו לפני מספר פרקים שוארו עזר לTG לטפל בפצועים(וגם היה את ההיא שהייתה עם אילי). ונראה לי שהם משתוקקים לחזור לשביל החלב - הביתה, לאו דווקא לכדור הארץ(אולי הם סיכמו שיתנו להם לחזור לכוכב המוצא שלהם(כמובן בתנאי שהם לא יחזרו ללושאן), או שבכלל ישלבו אותם בSGC). 2. זה לא ממש צץ לפני כמה פרקים. זה צץ ברגע שרוש היה פתוח לגמרי עם יאנג, בנוסף לזה אני מניח ששניהם מבינים שיהיה יותר טוב לכולם אם הם יעבדו ביחד(אני לא אומר שאין מתח בינהם, אבל לדעתי הם שמו את המחלוקות בינהם בצד). אני גם מניח שברגע שיאנג הבין מה המשמעות של הדסטני, הוא הבין איזה משמעות יש למשימה הזאת(כמו שהוא אמר, הוא לא התגייס סתם לSGC), ועד כמה חשוב להמשיך אותה.

ZAKONEIL

New member
../images/Emo202.gif שני פרקים מאוד מושקעים../images/Emo58.gif|ספויללל

פרק ממש טוב עם המון מתח ועלילה של מדע בדיוני אמיתי והכי זה שהם דברו בינהים איך אולי יעשו SGC פיקוד חדש וכל הצוות ילך לעבוד שם ממממ מעניין אם זו רמיזה לבאות ואיך היא אמרה מממ אולי גם דניאל ג'קסון וקרטר ואיךךך"ואיך קוראים להו"" ואז כלם עיקמו את הפרצוף אההה את מתכוונת למקקיי חחחח גדוללללל

../images/Emo58.gif אהבתי מאוד! אבל למה?!?!?!?!?!

למה הוא היה חייב למות????? אחת הדמויות האהובות עלי. מישהו יכול להגיד לי על איזה יקום מקביל מדברים פה? חשבתי שטלפורד הגיע לדסטני ע"י לושיאנים. אותו אחד מכדור הארץ שהיה חפרפרת ללא ידיעתו. איזה אחד מיקום מקביל? פרקים כאלה (ולצערי, הם לא נפוצים, במיוחד כמו בבאטלסטר גלקטיקה) מאוד מרתקים אותי. ממש הרגשתי מחובר למשלחת וזה גרם לי להיות מאוד עצוב לחשוב שבסוף העונה יכול להיות שלא יהיה סוף סגור והם לא יחזרו ולא נראה אותם מתקדמים בחיים ונפגשים מדי פעם.

18zoot

New member
במהלך הפרק היו שני טלפורדים ../images/Emo58.gif

אם אתה זוכר בתחילת הפרק הם התכוננו לעבור דרך השער חזרה לכדור הארץ, הם עצרו את התוכנית הזאת בגלל שראש מהעתיד בא והזהיר אותם שאם הם יעברו בסופו של דבר אף אחד מחברי הצוות יגיע ליעדו פרט לטלפורד. לכן יש שני טלפורדים, אחד שחזר לארץ מהעתיד ואחד שנשאר מלכתחילה על הספינה בגלל שהם החליטו לבטל את התוכנית. מבין?

אבל......./images/Emo58.gif

ראש חזר יחד עם הדסטני לעבר בגלל...... "פשלה" פיזיקלית. טלפורד חזר לכדור הארץ בזמן הרגיל, לא? הוא חזר לארץ לפני שראש חזר בזמן, לא?

Ofer1114

New member
../images/Emo58.gif

אני מניח שמה שהעביר(והחזיר בזמן), את רוש ליקום המקביל, העביר גם את טלפרד לאותו יקום(בגלל אותם דברים בלתי צפויים שרוש הזהיר מפניהם), רק שטלפרד הצליח להגיע לכדור הארץ וכל השאר לא(כנראה בגלל ש"חור התולעת" לא היה יציב).

בגלל ש../images/Emo58.gif

אף פעם לא ראינו במהלך הפרק שני טלפורדים (או את טלפורד בכדור הארץ) אז לא שמתי לב לזה. אז אני באמת שמח שהוא לא מת לחלוטין אבל עכשיו הוא שוב בכדור הארץ בדיוק כמו בתחילת הסדרה. ואני מניח שזה אומר שראש מהעתיד לא שיקר, נכון? הוא אפילו לא שיקר לראש השני ככה שבאמת כולם מתו.

18zoot

New member
../images/Emo58.gif סתכל על הפרומו לפרק 13

טלפורד השני מופיע בו.

../images/Emo58.gif לא יקום מקביל

שני קוי זמן שקורים במקביל באותו יקום - וזה די שונה. אני הייתי קצת מופתעת מזה שכשראש אמר משהו על נסיעה בזמן כולם היו מופתעים - כאילו הם, החברים ב SGC - לא יודעים על האפשרות הזו וזה כאילו מדע בדיוני מבחינתם. לא סביר. אבל זה מעניין. זו לא הפעם הראשונה שסטארגייט מתייחסים לאפשרות שלא רק שניתן לנסוע בזמן אלא גם ניתן לשנות בו דברים ועל ידי כך נוצרים שני קוי זמן מקבילים - אבל באותו יקום, לא ביקם מקביל. אותו אדם יכול להתקיים פעמיים ולא קורה לו שום דבר, ואם אחד מהזוג מת - השני לא. זה בכלל לא מובן מאליו בספרים וסדרות שעוסקים גם במסע בזמן... נראה לי שטלפורד מסתמן בתור ה"דניאל" של הסדרה - זה שכל הזמן מת/נחשב כמת, אבל בעצם הוא לא.. חחחחח ! חייב להיות מישהו כזה בכל סדרה? האיזכור של מקי היה באמת משעשע. בקיצור - אהבתי, הם בהחלט משתפרים. נ.ב. לגבי הלושיאנים - לפני פרק או שניים ביקשתי שתזכירו לי מה קרה איתם.. אז הנה, ההפקה נענתה למשאלותי: אלה מהם שנשארו על הספינה הפכו להיות יחד עם כולם, וזה בסדר גמור מבחינתי.

למעלה