SGS2

da^Lord

New member
SGS2

היום ראיתי את הגלקסי אס2 אצל חבר ומאז אני לא רגוע. איזה מכשיר מדהים , מרגישים שזה הדור הבא של המכשירים. אין היום שום מכשיר שאפילו מתקרב למכשיר הזה. השאלה האם להתלהב וללכת עליו או להשאר עם הגלקסי הרגיל בינתיים ולחכות לגלקסי עם המעבדים החדשים יותר של ה 4 ליבות?

voguemaster

New member
לעומת מה ?

אייפון 4 כמעט 4000. גלקסי S כשהוא יצא היה בערך 3200 עד 3500 או משהו כזה.. אז מה ?

RealWorld789

New member
אז מה? ככה. זאת דעתי

גם להוציא על אייפון 4000 שקל זה מוגזם מכשיר עד 2000, גג!

me12321

New member
כשיצא ה4 ליבות תוכל לשאול האם לחכות

למכשיר הבא ואין לאף אחד כאן מושג מה ההכנסה החודשית שלך, זה הכל החלטה שלך

billc

New member
תחכה למכשיר הבא של גוגל

אמור לצאת בדצמבר, אומרים שיהיה מכשיר פיצוץ, גם עם מערכת הפעלה חדש

UrBaN Man

New member
השמועות אומרות שהרבה קודם...

באיזור אוקטובר, כדי להתחרות באייפון 5. מקווה שכך יהיה בסופו של דבר.

billc

New member
כל שנה אומרים את זה, ובסוף זה מגיע

בסוף דצמבר או בתחילת ינואר, אני מאמין שזה לא ישתנה גם הפעם

UrBaN Man

New member
הנ"ל יצא רק כדי להגיד "יש נקסוס חדש"

בפועל חוץ מהזכוכית המיוחדת, המכשיר הנ"ל לא חידש כמעט כלום. כולם בזמנו חשבו שלפחות הוא יהיה בין הראשונים עם מעבד דו - ליבתי, אך גם זה לא. אני התאכזבתי מאד. מקווה שהנקסוס הבא יהיה ספינת דגל אמיתית, ולא "עוד סמארטפון", כמו הנקסוס S.

metrocard

New member
אני חושב שמדובר במשהו אחר לגמרי

הנקסוס לסוגיו שיוצא, מותאם חומרתית לגרסת האנדרואיד שיוצאת במקביל . לכן, לS לא היה צורך בליבה כפולה כי הוא יצא יחד עם 2.3. המכשיר הרי מגיע "ערום" מממשק , עם מערכת ההפעלה במצב הכי גולמי שלה. בתכלס, לדעתי, המכשיר לא ממש מיועד לקהל הרחב אלא יותר לחובבי אנדרואיד וטכנולוגיה בכלל. גם אני אחרי התלבטות ארוכה החלטתי לא לקנות אותו ,בגלל סיבות אחרות (חוסר בחריץ מיקרו SD)

UrBaN Man

New member
מבין אותך, חושב שזה שטויות...

ההבדלים בין 2.2 ל-2.3 הם מזעריים ולא באמת דרשו מכשיר דגל חדש. זו בדיוק הסיבה שאמרתי שהם סתם הוציאו "עוד נקסוס". הם היו צריכים להוציא מכשיר דגל רק באייס קרים סנדביץ'. אם כבר המכשיר מיועד למתכנתים, ולא לחובבי אנדרואיד או טכנולוגיה - כי אלו מחפשים משהו חדשני ומרגש, ואין כזה בנקסוס S.

metrocard

New member
הכוונה שלי היתה למפתחים לאנדרואיד.

בכל מקרה אנחנו על אותו גל עם המכשיר הזה. שיצא , הלכתי לשחק איתו זאת המסקנה שהגעתי אליה.

UrBaN Man

New member
כוונות לחוד, מציאות לחוד

זה אולי היה משמעותי בשביל גוגל, אך בפועל השימוש ב-NFC מחוץ ליפן ואולי עוד כמה מקומות - אפסי למדיי. אני מדבר נטו על מה חדש ומרגש בשביל המשתמש, לא על איזה פיצ'ר חדש שבפועל לא מועיל למשתמש הממוצע, או בכלל.

Zמבוש

New member
באירופה משתמשים בצ'יפ כבר שנים

בצרפת למי שיש צ'יפ בכ"א יכול לשכור אופניים ללא צורך להגיע לקופה

UrBaN Man

New member
I've made my point :)

ואתה מדבר על כרטיסי אשראי עם RFID ולא על טלפונים עם NFC (למרות שהטכנולוגיה זהה בבסיסה).

Zמבוש

New member
הרי הבאת מאמר

והביאו כדוגמא את הכ"א , אם משנים בין RFID ל NFC זה הרי לא מנשה למי שמחזיק בו

למעלה