SGS ו- whatsapp.. חוסר תקשורת

origlide

New member
SGS ו- whatsapp.. חוסר תקשורת

כשאני נמצא בספר הטלפונים על שם כלשהו, מעבר עם האצבע שמאלה על השם מאפשר לכתוב הודעת טקסט לאותו אדם. לפני הכתיבה המכשיר שואל האם לכתוב SMS רגיל או להשתמש ב- whatsapp. העניין הוא שברגע שאני בוחר whats, המכשיר מתעלם ומחזיר אותי לרשימת אנשי הקשר בספר הטלפונים. בחירה בכתיבת הודעת SMS מעבירה אותי, כרגיל, לכתיבת הודעה. מישהו נתקל בהתעלמות הטוטלית הזו מאופציית WHATSAPP? אציין כי בהפעלת WH-APP אני יכול לכתוב טקסט כרגיל. הבעיה היא רק בפרוצדורה של העברת האצבע על שם מספר הטלפונים ובחירת WHATSAPP כאופציה... מקווה שאני מובן

Shpritz

New member
גם אצלי זה ככה

עם איזה רום אתה? אני עם הרום החדש של פיילוט. אני לא יודע אם זו בעית רום או בעית וואטסאפ.

origlide

New member
איך בודקים?

אגב- הרום של פיילוט שווה? שווה את המאמץ של ההתקנה? איך העברית? ביקרתי בעמ' הפייסבוק שלו ולא הצלחתי להגיע למסקנה...

Shpritz

New member
הגדרות-אודות הטלפון-אחד התחתונים

רום שווה. יש פה סיקורון שכתבתי - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2142&MessageId=152569880 מאז הוא הוציא "עדכון" לרום שלו שפותר את הבעיות שציינתי. העברית 100% והמאמץ ההתקנתי הוא אפסי. באמת. בעמוד הפייסבוק שלו אפשר ללכת לאיבוד. בעיקר בגלל שכל מי שלא עובד לו משהו, נכנס דבר ראשון לשם ולכן גם קשה לקלוט פידבקים טובים משם.

origlide

New member
בדקתי: שים לב:

גרסת קושחה: 2.2 פס בסיס: I9000JHJP3 ליבה: 2/6/32/9 גרסת build: FROYO.JHJP4 כדאי לי להחליף רום? כרגע רום אורנג' אבל המכשיר נקנה מחנות עצמאית

Shpritz

New member
כנראה הבעיה בוואטסאפ אם זה קורה בכמה

מכשירים שונים, רומים שונים וקרנלים שונים. אם כדאי להחליף רום? שיקול שלך כמובן. -איבוד אחריות מול החנות אם יש. -קריאה של מדריכים והבנה לפני צריבה של רומים. -צורך אישי. המכשיר שלך עובד טוב? אין סיבה להחליף. -קידמה - אוהב לשדרג להכי טוב? 2.3 אמור להיות הכי טוב.

למעלה