SG1 10x19

superdead

New member
SG1 10x19../images/Emo58.gif

סוף סוף חזרנו לקו העלילה פרק שבקלות היה יכול להיות 2-3 פרקים נתחיל אם זה שהיה נחמד לראות קצת ספינות אם :) נמשיך בזה אנדריאה מתה והתעלתה מה שיכול לקחת את כיוון הסרטים להרבה מקומות בסופו של דבר אחלה פרק משאיר הרבה לפרק האחרון !!!! ולסרטים נקווה לטוב

dvirsasson

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה מותח מאוד, הרבה אקשן, מעט טוקרה, קצת בעל ואדריאה מתה חחח חבל שאין עוד פרקים :(((((((((((( (פרק אחרון לא נחשב!!!)

ARIS BOCH

New member
וואוו איזה פרק!!! ../images/Emo58.gif

פרק ענק!! אהבתי את הרעיון של השתלת זיכרון מדומה, זה הזכיר לי את "זיכרון גורלי" עם שוורצנגר. אדרייה בתור גואולד, איזה דבר !!! בעל לא מפסיק להפתיע, חשבתי מה כבר הוא יכול לעשות לה עד שקלטתי שהוא רוצה להשתמש בה כפונדקאית, זה היה פשוט גדול!! אחרי שאדריה התעלתה היא יכולה לעשות צרות גדולות, מעניין מה מחכה לנו בפרק הבא. הפרק הזה היה מצוין, היה בו הכל: מתח, פיתול בעלילה, אקשן, הומור (קלטתם את הבדיחות על רוקדים עם כוכבים?) דמויות נשכחות (הטוקרה, שנים לא ראינו אותם). אני כבר לא יכול לחכות לפרק האחרון ולסרטים!!!

ilovenewyork

New member
איזה פרק הבא ?

זה פרק אחרון וזהו ! לא אורי , לא גאולד לא כלום רק SG-1

warjunkie

New member
כרגיל מי שמשחק באש נכווה...

הרי זה היה ברור שהיא לא תסכים סתם ככה לעצור את הצבא שלה מלהמשיך להילחם. במקום להרוג אותה הם ממשיכים להיות תמימים ומצד שני רודפי בצע, כל הזמן מציעים להם הצעות והם חושבים אם לקחת או לא. צריך לשים לזה סוף, הם היו חייבים להרוג אותה. לזה מעלי... יש עוד פרק והוא האחרון. פרק 20.

ilovenewyork

New member
התכוונתי ש...

בפרק הבא - לא יהיה אף אחד מהעלילות העיקריות בסדרה לא ידובר על הגאולד , ולא ידובר על האורי .

Freemee

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

איזה יופי של פרק! אחרי הפרק הזה אין לי מושג מה הם כבר יכולים לעשות בפרק האחרון של הסדרה? פשוט אין לי רעיון טוב אליו חוץ מפרק רגוע.. לגבי הפרק הזה: היה בו הכל, אקשן, מתח, מסתורין, צחוקים. אהבתי ממש את הרעיון של בעל לקחת את אדריאה ולשים בה גואולד, פשוט גאוני!
זה היה ברור שאדריאה תחמוק בצורה כלשהי אבל לא חשבתי שהיא תתעלה... מצד אחד, לא תמיד SG-1 אמרו שהאוריי מבטיחים שהאנשים שלהם יתעלו אבל הם לא יקיימו את זה.. נכון שאדריאה היא המנהיגה אז אולי מגיע לה להתעלות אבל עדיין לא הייתי סגור על זה. גם אני שמתי לב לבדיחות על רוקדים עם כוכבים
אהבתי גם את הקטע של החלפת הזכרון, רעיון מצויין להפיל את אדריאה בפח. הטוקרה עשו הופעה נחמדה. סה"כ פרק טוב, מקווה שהאחרון יהיה עוד יותר

dvirsasson

New member
אני רק שאלה ../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה קרה לבעל *הגואולד* הוא מת, הוא ברח, הוא מה?

אלוניס

New member
זה שהוא שאל ואתה משער../images/Emo58.gif

לא אומר שזה יפה לכתוב כזאת כותרת! פשוט לא פייר עבור כל אלה שלא רואים וצריכים עכשיו לשבור את הראש לגבי "מי מת". ובכלל אמרו בפרק שהיה על הספינה לפחות עוד העתק אחד שלו... (לא בטוחה לגבי נהלים - אבל אין לי התנגדות אם תגובתי זו תימחק עם הספוילר שמעליי)

morashty

New member
אני חושב

שלפחות השיתופן לא מת הרי הוא עוד הספיק לשחרר רעל לגוף של אדריאה בזמן שהם הוציאו אותו.

ZAKONEIL

New member
../images/Emo58.gif|פרק נהדרר../images/Emo7.gifכבר מתגעגע!|חי

אפרופו פרק 20 המון PHOTOSHOP חחחחחחח זה מה שאמרו בגלל העלילה

J3di

New member
שאלה על האוריי ../images/Emo58.gif

אחלה פרק מסכים עם כולם פה ! רק דבר אחד: בעל (בתוך אדריאה) אמר שהוא מאשש את זה שהאוריי מתים באיזה פרק הועלתה האפשרות שהאורי מתים ? ואם הם מתים אז מי נותן לפריורים את הכח המיוחד שלהם ואת הידע לבנות ספינות וכו'... ? או שפספסתי פרק או שאני מבולבל והם ענו על זה או שלא הבנתי נכון שהאורי מתים (למרות שדניאל בסוף אומר שעכשיו אדריאה לא צריכה להתחלק בכח שלה עם שאר האורי בהנחה שהם מתים) תודה !

Arthur Dent

New member
הכוונה היא ../images/Emo58.gif

שהם מתו עם הנשק שדניאל בנה בעזרת מרילין

למעלה