SG1 10x18

superdead

New member
SG1 10x18../images/Emo58.gif

עוד פרק שלא מקדם את העלילה ציפיתי דווקא לפרק שונה מאוד אבל מה אפשר כבר להגיד על הפרק עוד קצת מהעבר של וואלה שום דבר מיוחד נקווה שהפרק הבא יהיה כבר קשור לעלילה אם האוריי

ilovenewyork

New member
../images/Emo58.gif הבדיחה הפנימית הכי טובה

ג'ייסון אומר לסאם שהוא מעט מאוכזב מהמתקן ( ה SGC ) ושהוא ציפה ליותר וסאם עונה לו שגם הם קיוו ליותר ושתוכנית הסטארגייט לא מקבלת מה שהיא קיבלה מהאחראים עליה בעבר ג'ייסון שואל מדוע לא ? ואז ד"ר לי צועק - "אאוריקה !!! " " ענק ענק ענק !!!

J3di

New member
עוד משהו בתחילת הפרק ../images/Emo58.gif

מגניב ! לא שמתי לב לקטע הזה עם אאוריקה
הבחנה דקה שאפו ! ממש ממש ממש בתחילת הפרק שומעים את מיצ'ל אומר לסמל שלידו "הם ביטלו את זה באמת, אפילו לא ידעתי שהעונה החדשה התחילה" גם כאן יש רמיזה על גורל הסדרה פרק חביב קליל והומוריסטי

XiroX

New member
אני מאוכזב

די כבר. עוד 5 פרקים נגמרת הסדרה, והם מתעסקים לי בפרקי מסטיק! מה עובר עליהם תגידו לי? איפה סוף העונה ה8 מול זה?

dvirsasson

New member
פרק חמוד ולא יותר ../images/Emo58.gif

ג'ייסיק ממש עלה לי על העצבים, אבל היה פרק יחסית מבדר: פפיטו, הילד שנזקק להשתלות כליה, הזקנות שעליהן ג'ייסיק עבד, וכל המריחות שהוא דופק לאנשים - רבאק, הוא יכול למכור חול לבדואים בטענה שזה חול ממריץ. הוא אשכרה הגירסה האמריקאית לסרג'יו קונסטנזה :) טיאלק הולך למונולוגים מהואגינה - אדיר!!!!!

Freemee

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

חבל מאוד שעוד 2 פרקים לסוף העונה ובזה הם מתעסקים. עובדה ששם הפרק האחרון הוא Unending שאומר בפירוש שהם לא רוצים לסיים פה. זה נראה כאילו הם רוצים למשוך את זה לסרטים והפינאלה שיתנו לעונה 10 בכלל לא יפתור שום דבר וכאילו הסרט צריך לסדר את כל העלילה. לגבי הפרק, וואלה חמודה וגם אבא שלה, סה"כ עלילה חביבה וטיפוסית לפרק רקע של סטארגייט. טיאלק עם הוג'אינה -חח קרע אותי
למרות שזה הזוי לחלוטין, כאילו על מה הכותבים חשבו?

אלוניס

New member
פרק מעצבן ומיותר

אוף איתם! 15, 16 - היו ממש בסדר, אפילו מתאימים כאתנחתא. אבל 17, 18 - ממש דיייי. זה כאילו שרוצים להמאיס כדי שמעריצים לא יפגינו.

למעלה