SG1 10x16

superdead

New member
SG1 10x16 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד שלא קשור לעלילה יהיה נחמד לראות האם בעתיד יצרו איתם איזה קשר אולי האוצר עדין שם ? חוץ מזה אין יותר מה להגיד על הפרק

Freemee

New member
סיכמת בקצרה ../images/Emo58.gif

אין הרבה מה להגיד על הפרק אבל בוא נגיד שנהנתי מהומור סטארגייטי משובח. באמת שאין קשר לעלילה אבל לא נורא, אני מאמין שבסוף הם יפציצו. מצחיק לראות את קמרון וואלה עובדים ביחד נגד השומר לילה המטומטם הזה. רעיון נחמד להשתמש באנרגיה של פצצת נאקוודה להזין מקור כוח לסטארגייט. והפעם ראינו באמת איך מסובבים סטארגייט

XiroX

New member
בקשר לסיבוב השער

לפי מה שתואר בפעמים קודמות, כדי להשיג נעילה של שברון בסיבוב ידני צריך ליצור הפסקה רגעית של הזרם (כך גם אמור לעבוד החייגן הבסיסי בתיאוריה). פה הם פשוט סיבבו עד הסמל האחרון והוא ננעל לבד. לא נורא. עדין פתרון נחמד...

ilovenewyork

New member
איזה עתיד ?????????????????????????

עוד 4 פרקים זה נגמר , ומכאן והלאה מפיקים 2 סרטים השנה , וסרט אחד בכל שנה

dvirsasson

New member
../images/Emo58.gif

פרק חמוד ומצחיק היו קטעים ממש טובים, וכל הזמן רציתי שמישהו יפרק לשומר המתחנגל הזה ת'צורה - שיגעעעעעעעעע ת'שכללללללל!!!!!!!!!!! הייתה חסרה לי קארטר :( וואלה אוהבת מסיבות, דניאל יודע לשאת ולתת, מיטשל הוא האיש הרע וטיאלק נראה כמו טרוריסט מקצועי (אחרי הכל.....שלווה :) ) לא ייצרו איתם קשר כי הם קברו את השער.

nick fury

New member
משהו קטן + מש"ש לפרק 17

Mitchell: We got ourselves a bit of a John Mclane situation here Jackson: What? what are you talking about T'ealc (passing by): Die Hard חחח גדווול
ואגב, פרק זה צריך היה לבוא אחרי פרק 17, כי לנדרי אמר בהתחלה שקרטר צריכה לחזור מהתדרוך שלה עם הנשיא בעניין המציאות המדומה שהיא היתה בה. ובכלל, מאז פלישת האוריי היו כמה פרקים שתוככנו לבוא קודם וחבל שלא שידרו אותם כך. ככה פרקי סיום העונה היו יכולים להיות ברצף אחיד.

nick fury

New member
מבחינתי הסדרה נגמרה אחרי עונה 8

עונות 9 ו-10 סתם בלב"צ (חוץ מהפרקים שריצ'ארד דין אנדרסון מופיע בהם).

sirexrv

New member
את יודע לא חייבים לראות....../images/Emo58.gif

דווקא אני אוהב את הסיפור עם האוראי... ובכלל את העונה הזו... הפרק היה חמוד והזכיר לי שוב למה אני אוהב את סטארגייט (את האמת כל שבוע אני נזכר מחדש..) שוב הצוות מגיע לכוכב חדש ומתאר את הייחסים בין הצוות למקומיים... זה מצחיק שזה היה מוזיאון... בקיצור חבל שהסדרה נגמרת כי אני עדיין נורא אוהב אותה... וסרט פעם ב.. -לא מספק

למעלה