SG1 10x15

superdead

New member
SG1 10x15../images/Emo58.gif

פרק נחמד לא מקדם את העלילה אם האוריי אמרנו שלום קטן לעוד דמויות בגלקסיה דעתכם ?

dvirsasson

New member
משהו שממש עיצבן אותי!!!! ../images/Emo58.gif

בקרב של טיאלק וחברו נגד השיח ניתן לראות בבירור שם יורים בנשק סגור, בזמן שבמבט מאחורה הוא פתוח!!! WTF??????? המפיקים חושבים שאנחנו מטומטמים או מה??????????? עברתי פריים אחר פריים וצילמתי תמונות, זה לא בחושך, זה לא בתנאי תאורה, זה ברור כשמש!!!!!!! זה כ"כ מעצבן אותי שמזלזלים בי!!!!!!!

1Life1Death

New member
אולי יש הסבר אחר

יכול להיות אחרי שמשתחרר המטח אנרגיה הנשק נסגר לחלקיקי שניה ושוב נפתח ליריה הבאה.....

dvirsasson

New member
לא,

הם המשיכו לירות גם כשהנשק היה סגור, ברצף פשוט חסכו באפקטים

dvirsasson

New member
וביקורת על הפרק |ספויילר|

פרק מעולה, יחסית לאפקטים עם נשקי המטה ואלה נראית טוב מתמיד, מצחיקה במיוחד, ומיטשל נראה יותר אנושי ומעניין פרק כיפי, ללא שום עלילה, וזה טוב מדי פעם :)

Freemee

New member
פרק קליל וכיפי ../images/Emo58.gif

כמו שדביר אמר, נכון זה לא מקדם את העלילה, אבל אחרי הכל לא תמיד חייב להיות פרק רציני וטוב, הסדרה מורכבת גם מפרקים צדדיים כדי להעשיר את עולם הסטארגייט וללמד אותנו עוד דברים על הדמויות עצמן. כל הסיפור עם מיטשל וואלה היה מצחיק ומלבב, נהנתי מאוד. גם אצל קרטר ודוקטור לי אהבתי איך הם ניצלו את ההדגמה כביכול לחסל צייד חח. טיאלק היה קצת מוזר הסיפור אבל בסדר. ובסוף איך שהם הערימו עליו היה מאוד טוב. סה"כ פרק חביב. יאללה חבריה, עוד 5 פרקים לסיום הסדרה!!!! PUMP IT UP

אלוניס

New member
פרק לאללה נחמד../images/Emo58.gif

כי באמת עוד לא הייתה פעם שתייגו את כולם. וגם מרענן לצחוק קצת על טכנולוגיות עכשוויות - הקטע שהוא מחפש טלפון רגיל ממש מצא חן בעיניי. אבל בתכל'ס - הכי משעשע הגישה האמריקנית שלפיה כל בעל מבטא בריטי חייב לקבל ליהוק כחייזר. ראו ואלה ובעל. ולגבי ואלה - עדיין מעצבן אותי הרזון המטורף והאנורקטי הזה של השחקנית. אבל לא נורא, היא גם ככה לא מהכוכב שלנו, אז נסלח לה.

MacMac7

New member
אהבתי את המבט על הפנים של ../images/Emo58.gif

ההורים של קאם אחרי שואלה אמרה להם "בהתחלה זה היה רק סקס, סקס סקס סקס ..."

אלוניס

New member
זה הרי../images/Emo58.gif

מתכתב נפלא גם עם הקטע בפרק שבו היא איבדה את הזיכרון וקשרה אותו למיטה. המבטים מקרטר היו נפלאים פי אלף!!!

L y c a n

New member
|ספויילר| מעולה!!

אני בד"כ לא בעד פרקים שלא מקדמים עלילה, אבל זה היה פשוט משעשע בטירוף, נראה לי הפרק המצחיק ביותר שראיתיבזמן האחרון, אולי חוץ מ"דואט" מהעונה השניה של אטלנטיס

למעלה