SG-1 8x12 -Prometheus Unbound- שרשרו

ayan2

New member
שלום וואלה! ../images/Emo140.gif

לאור כל הידוע כבר על וואלה, מעניין שהמשפט הראשון שדניאל אמר עליה אחרי ששמע את קריאת המצוקה שלה בקשר הוא: ...She sound human המשפט האחרון בפרק של היום היה של דניאל וגם הוא היה על וואלה: ...She's good בין שני המישפטים האלה קיים עולם ומלואו של סיפור שונאים-אוהבים. נילחמים כדי להיות יחד או סתם נילחמים... הפרק (המצויין) של היום לא נותן הרבה סיבות לאהוב את וואלה האכזרית והסוערת. בשביל זה יש צורך ליצפות בהמשך קורותייה, אם רוצים לרכוש חיבה כלפיה ולא רק הערכה לתחמנותה האינסופית. פרק מצויין עם המונד ווולטר בשטח. קצת אוניל להעלת חיוך וחום הלב. וגם לא מעט שיהוקים...

סלמאק

New member
ואלה, מה קורה כפרה? ../images/Emo3.gif

מה שאני לא מבין, זה איך זה שדניאל לא הופתע מכך שלראשונה הוא רואה חייל קאל יורה בזאט. חיילי קאל אף פעם לא ירו בזאט, אין להם סיבה לירות בזאט, הם יורים בנשק המובנה לחליפה שלהם, והם יורים על-מנת להרוג. מוזר שהוא לא שם לב לזה...
אבל בגדול, פרק חזק. (על אף העובדה שאני לא כ"כ אוהב לראות רמיזות מיניות בסדרה, זה לא ממש לרמה שלה).

aשרון

New member
טוב אז ככההה.........

זה הפרק היחיד של העונה ה- 8 שראיתי בסיבוב הקודם, וגם עכשיו אחרי שראיתי אותו שוב אני רוצה לזעוק לשמים ולאלוהי הסטארגייט בכל היקום - מה לעזאזל זה היה -? מה קרב המכות העלוב הזה היה צריך להביע? אנחנו כצופים של סדרות וסרטים רבים כבר התרגלנו לרמת כריאוגרפיה מרשימה וקצבית לקרבות אגרוף בין דמויות , כריאוגרפיית המכות בין דניאל וואלה הייתה כל כך עלובה שבא לי להיכנס מרצון לדיכאון עמוק , פשוט בא לי להכניס מכות למי שחשב שהדבר הזה עובר מסך, הם נראו כמו שני וואנאביז שעושים תפקיד בסרט סטודנטים מתיימר , במקרה הטוב הם נראו כמו שני אדיוטים שמחטיפים ובפוקס מצליחים לפגוע . לא היה שם אפילו רגע אחד של תשוקה מוסווית ביניהם זה היה הכל אפור, כאילו הציגו לנו את הרעיון הבסיסי שלהם הולכים מכות ללא תוכן ממשי . בפעם הבאה אני מצפה לראות קרב הרבה יותר טוב מרשים קצבי סוחף ונעים לעין . ובקשר לשאר הפרק, שני החייזרים שבאו לבצע את העסקה עם וואלה נראו לי מאוד מוכרים, אני חושב ראיתי אותם באחד מסרטי מלחמת הכוכבים אולי או באיזה סדרת מד"ב אחרת . היה טוב לראות את המונד שוב , ואת וולטר מקבל קצת יותר מקום, וזאת עם השיהוקים נתנה הופעת אוסקר מרשימה ביותר , היה נחמד לראות את ג'ק חוטף קצת על הראש(מה הוא רוצה את דניאל לידו בכל מחיר, או שהוא מקנא בעצם הנסיעה שלו לשם?) והכי חשוב נתנו לנו חופש מוחלט מסאם אחרי שכיכבה ממש בשבוע שעבר . סוף עונה שמונה היא מביימת פרק ככה הבנתי . יאלללה עד לשבת הבאה, אם בא לכם לחייג אל תהססו.

sprqy

New member
קלאודיה../images/Emo99.gif

מושלמת. פרק כיפי ומהנה. כן ירבו.

למעלה