SG-1 8x08 - Covenant - שרשרו

ayan2

New member
../images/Emo23.gif We Call It The Stargate

המשפט היפה והמרגש ביותר לדעתי שיש בסדרה הזאת, והפרק (החוזר) של היום הזכיר לי אותו וריגש אותי מאוד... הרגע הזה שבו עומד חבר צוות (למוד מעברים בשער ומפגשים חייזריים) לצד אזרח מין המיניין שלא ראה את הפלא הזה מעולם... שניהם ניצבים יחד, לא ברור מי נרגש יותר (טוב, נו, קרוב לוודאי שהאזרח) ומביטים יחד בעיגול הענק הזה (תרתי משמע), מכיוון שמילים קטנות מלהסביר, בדרך כלל נראה נכון לפתוח ולאמר: We Call It The Stargate. מה עוד יש לומר?
קצת מביך לספר, אבל בפרק היום הרגשתי בצורה חזקה וברורה מאוד שאני רוצה גם. גם אני רוצה לצאת יום אחד לַדרך מעבר לשער. לא למשימה, הרי אינני חיילת או מדענית, אבל כן רוצה מאוד לעבור לצד השני ולפגוש את מי שנמצאים שם. זה קצת מטופש לא? אני באמת רוצה לעשות משהו שלא אוכל לעשות לעולם. מכיוון שהוא לא קיים במציאות. הוא המצאה של תוכנית טלוויזיה. אם סדרה מצליחה ליצור כזאת הזדהות, כנראה שהיא משהו מיוחד באמת-באמת!
ואני אוהבת אותה מאוד. וסליחה על הווידוי המביך

מה שם הטייקון בפרק של סטרגייט היום?

השחקן הכוונה, והאם מישהו יודע מאיפה הא עוד מוכר. הא כל כך מוכר מסדרת או סרט מהעבר הרחוק. הקול ממש נוסטלגי משום מה.

Nogmor

New member
חחח כל הכבוד על ההודאה,

זה בסדר, אנחנו (וכן, אני יכול לדבר בשם הרבה חבר'ה פה שמפחדים לצאת מהארון הכביכול) מאשרים ומסכימים עם כל מילה שלך, הרי לא היינו רואים סטארגייט עד היוםן אם לא היה בכולנו טיפה חשק קטן לרצות ולגלות עולמות אחרים, לא?
אה ונ.ב., קלטתם את הבדיחה הפנימית כשהפגישו בין אלק לסגן שפילד? השחקן ששיחק את אלק הוא כמובן מר' מקסוול שפילד מהסדרה האלמותית "נני".

Nogmor

New member
השחקן שגילם את אלק קולסון,

(אמרתי את זה בשירשור אחר, אבל,) קוראים לו צ'ארלס שונסי, והוא מוכר בעיקר מתפקידו בתור מקסוול שפילד מהסדרה "נני" שהייתה משודרת המון בערוץ שלוש בין השנים 93' - 99'.

ayan2

New member
../images/Emo140.gif תודה. מרגישה יותר טוב../images/Emo39.gif

subatoi

New member
בסיום הפרק,

שלא ראיתי בפעם הראשונה, מצאתי את עצמי תוהה למה לעזאזל הם עזרו לו. בסדר, הוא מכר של סם, בסדר, הוא יודע סודות, בסדר, הוא חף מפשע. אז מה? יש עוד עשרות שיודעים סודות, מאות מכרים של סם, ומיליוני חפים משפע בעולם. לכולם הם יעזרו, ילבישו אותם במדים וישלחו לאלפא סייט? מזכיר קצת את דיון הסרקופג שעשינו בזמנו. בזמנו לא חשבתי על זה, וכשאני חושב על זה עכשיו, ממש לא ברור לי למה הם עזרו לו.

ayan2

New member
אמממ...אולי:

אולי הוא ידע יותר מאחרים? אולי הייתה לו יכולת להביא הוכחות משכנעות יותר מלאחרים? אולי...אני לא בטוחה

Iced Hammer

New member
הם עזרו לו

כי הוא חכם יכול לעזור להם לבנות דברים (כמו המנועים שהוא בנה ל-303)

subatoi

New member
אתה יודע שזה לא מספיק ../images/Emo13.gif

ואנשים חכמים נורא מתחומי מדע אחרים שהולכים לכלא על לא עוול בכפם, לא מגיעה להם עזרה? וסתם איש קטן ברחוב שהולך לכלא חף מפשע, לא מגיעה לו עזרה? זה פתח להרבה צרות ובעיות אתיות. כמו שמיטשל עזר לחבר החולה שלו בעונה 9, פה הפיקוד עוזר למישהו שאפילו לא חבר קרוב של אף אחד מהם.

מ א ג ר ט

New member
גם לי נראה ככה

הרי דיברו מלא על זה שהוא גאון והכל, סם הצליחה לסדר לו משהו. חוץ מזה, הקטע עם ת'ור בטלוויזיה היה ענק!

Nogmor

New member
עוד סיבה מוזרה..

הוא התרושש! הפסיד את המחברה שלו, כמה כבר הוא יכול לתרום עכשיו לSGC, הא?

למעלה