לא אמרתי לך להתבטא או לא את יכולה לכתוב מה שבא לך חופשי. אני בסך הכל הבעתי את דעתי.
י יפעת777 New member 13/7/07 #48 לא אמרתי לך להתבטא או לא את יכולה לכתוב מה שבא לך חופשי. אני בסך הכל הבעתי את דעתי.
G Gilliana New member 11/7/07 #20 טילאק זה בטח לא אין מצב שמבטאים ea כ-A, מה גם שאם מקשיבים לאופן שבו שאר חברי הצוות הוגים את השם, לפחות ב-4 הפרקים הראשונים, זה מעולם לא היה אפילו דומה לטילאק. וזה אכן Teal'c - כלומר teal (על משקל team) וה-C מבוטאת כ-K בעיצור.
טילאק זה בטח לא אין מצב שמבטאים ea כ-A, מה גם שאם מקשיבים לאופן שבו שאר חברי הצוות הוגים את השם, לפחות ב-4 הפרקים הראשונים, זה מעולם לא היה אפילו דומה לטילאק. וזה אכן Teal'c - כלומר teal (על משקל team) וה-C מבוטאת כ-K בעיצור.
י יפעת777 New member 11/7/07 #21 אני לא אלך להתווכח על זה. אני שמעתי טילאק ואין טעם להתווכח כי כל אחד יגיד משהו אחר. וזה גם קטנוני.
B BlackBamba New member 12/7/07 #28 ומה רע ב-טאלק ../images/Emo35.gif עדיף על הכושי שקוראים לו ואזלין....
B BlackBamba New member 12/7/07 #29 ../images/Emo41.gif כי אז הכל מסתדר... בפרפראזה על הבדיחה הידועה: אפופיס מופיע עם 2 הג'יפות החביבים עליו, טאלק לימינו וואזלין לשמאלו. אז הוא שואל את אלה שהוא משתלט על עולמם - "איך אתם מעדיפים את זה? עם טאלק או עם ואזלין?" מוואהאהאהאהאהאהאה....
../images/Emo41.gif כי אז הכל מסתדר... בפרפראזה על הבדיחה הידועה: אפופיס מופיע עם 2 הג'יפות החביבים עליו, טאלק לימינו וואזלין לשמאלו. אז הוא שואל את אלה שהוא משתלט על עולמם - "איך אתם מעדיפים את זה? עם טאלק או עם ואזלין?" מוואהאהאהאהאהאהאה....