SG-1 עונה 1 פרק 2

subatoi

New member
זה לא פותר את הדיון הראשוני

הסבוך. עדיין צריך להחליט בהתחלה.

יפעת777

New member
אין בזה שום כיף.זו סתם קטנוניות

כנראה שלאנשים משעמם ומחפשים על מה להתווכח

Gilliana

New member
אם זה לא כיף לך...

... את לא חייבת להשתתף בויכוח - אף אחד לא מכריח אותך.

יפעת777

New member
זה לא עניין של כיף או לא

זכותי להביע את דעתי בלי קשר להשתתף בוויכוח או לא. לדעתי זו סתם קטנוני וכנראה שאנשים מסויימים מחפשים את הדברים הקטנים או מתוך שעמום או כדי לנסות לנסות להוכיח שהם כמה הם חכמים ולגבי טילאק אני שמעתי שאמרו טילאק, אז אולי עכשיו תהפכו את הוויכוח על מי שומע טוב ומי לא שומע טוב

Gilliana

New member
אז אנחנו משועממים וככה בא לנו ../images/Emo13.gif

ואין לי בעיה להפוך את הויכוח למי שומע יותר טוב, רק לא נראה לי שאת באמת רוצה להתחיל עם זה.

יפעת777

New member
נראה לי שזה יותר להראות כמה אתם "חכמים" עם

שמיעה של סופרמן ולא בא משעמום

מי זה "אתם"? ולמה כל האנטי הזה כל הזמן?

לא נראה לך הדיון, אל תשתתפי בו להשתתף בו רק כדי להגיד שלא נאה לך להשתתף בו או שלא נאה לך בכלל שהוא מתקיים, זה לא נקרא להשתתף וזה לא יניא אנשים מלקיים את הדיון הזה

יפעת777

New member
לא אמרתי שלא נאה לי להשתתף בו

למה את מכניסה לאנשים מילים לפה? אני השתתפתי בדיון ואמרתי שכל הוויכוח על הנושא הזה קטנוני. זכותי לכתוב את דעתי לא? לא ידעת למה את חושבת שאני אנטי, אולי האנטי הזה בא ממך? מצטערת שאני חושבת אחרת ממך או ממישהו אחר, לא כולם צריכים להיות באותה דעה ולא כל מי שבדעה שונה הוא אנטי. ואם את מתכוונת לגבי נושא מספור הפרקים אני כתבתי את מה שנראה לי הגיוני והתפתח וויכוח שלא רק אני צד בזה.

זה לא "להכניס מילים" לפיך... פשוט כתבתי

במילים שלי מה שהשתמע מההודעות שלך לתת את דעתך "בלי להשתתף בדיון" זה לא דבר שהוא כ"כ אפשרי, כי ברגע שנתת את דעתך (ולא משנה מה היא) השתתפת בדיון.. כי זהו מהותו של דיון, כל אחד נותן את דעתו. אני חושבת שאת אנטי כי את פעמיים כתבת כמה שהדיון הזה הוא לא לעניין (לא מכניסה מילים לפה, פשוט כותבת פארפרזה למה שכתבת, בסדר? מותר?) ובעצם את חושבת שהדיון הזה אוילי ולמה בכלל אנחנו מקיימים אותו וענו לך שזה כי בא לנו וזה כיף... את ענית שזה לא כיף... לא כיף לך, אל תשתתפי, אף אחד לא הכריח אותך אף אחד לא אמר שאת צריכה לחשוב כמו כולם, כי אם כך היה המצב, לא היה מתפתח דיון, כי לא הייתה סיבה, אם כולם תמימי דעות באותו עניין, דבילי לערוך דיון כדי שכולם יסכימו, נכון? לכן חשוב שיהיו אנשים עם דעות מנוגדות, אבל יש הבדל בין דעות מנוגדות לבין לכתוב הודעות סתם לשם כתיבתן, ותוכנן אומר "הדיון הזה לא לעניין" רק כדי להראות נוכחות בפורום. אין מכסת נוכחות בפורום. אנטי זה מישו שכל הזמן אומר "בשביל מה זה טוב?" וזה מה שאת אומרת בעיקרון (בלי להכניס לך מילים לפה) ואנחנו אומרים לך שזה טוב כי ככה בא לנו וזו מטרת הפורום...

יפעת777

New member
את מסיקה מסקנות כנראה איך שבא לך

אני הבעתי את דעתי בדיוק ( אם את רוצה לקרוא לזה להשתתף אז שיהיה להשתתף) כמו כל אחד אחר וזה שאני חושבת שהדיון הזה קטנוני לא עושה אותי אנטי. מה שאת עושה זה, שאת חושבת שאת נכנסת למחשבות של הבן אדם וישר קובעת למה הוא כותב את מה שהוא כותב. ונכון הדיונים האלה לא כיפים, כשכל הזמן אנשים מנסים להוכיח בקטנוניות שלהם, שהם "חכמים" יותר מאחרים ומחפשים איפה לתקן אחרים ב"שגיאות" שלהם כביכול. זה לא פורום תחרות לפרס נובל. מי שמנסה אולי להראות את הנוכחות זה מי שמנסה להתפס לשטויות כדי להראות שהוא הכי "חכם".

אבל אף אחד לא מנסה להראות שהוא יותר "חכם"

כל הדיון הוא איך אנחנו חושבים שאומרים את השם של ט'יאלק ואיך זה נשמע לדעת כל אחד בעצמו ואיך כל אחד חושב שאולי צריכים לכתוב את זה סתם, כי זה כיף לעשות דיון על זה... - זו המהות של להשתתף בפורום.. לעשות דיונים "קטנוניים" וארוכים על פרטים קטנים שכאלה... - nitpick discussions are the best! כי המתרגמים (גילוי נאות, אני מסיימת תואר שני בתרגום, כך שאני יודעת דיוק מה עומד בפני/אוזני המתרגמים) לא תמיד עושים את זה נכון או ששומעים מה שבא להם, והוזכר אגב, שבאותו פרק דמויות שונות אומרות את השם שונה, כך שבעצם אין מוסכמה (לפחות בתחילת הסדרה) אפילו בסדרה עצמה על דעת כותביה שלה!!! אין פה "מי יותר חכם"? אף אחד לא יותר "חכם" מהשני בזה... זה סתם דיון על מה שאכל אחד חושב על ההגייה של השם, זה הכול... את זו שהחליטה שאנשים מנסים להוכיח מי "חכם" יותר - אף אחד אחר לא דיבר על זה ואף אחד לא "רב" על זה.. הדיון היה כיפי - למי שקיים אותו, עד שהתחלת להגי שהוא לא - הוא היה כיפי.... ואם את חושבת שאנחנו קטנוניים, כדאי שתכנסי לפורומים של מד"ב אחרים בין אם זה מד"ב בתפוז או באורט או מב"כ בתפוז.. שם מתדיינים על פרטים הרבה יותר קטנים מזה...

יפעת777

New member
לדעתי זה כן להראות מי יותר חכם או מי שומע

יותר טוב. כי זה לא סתם דיון על נושא שנפתח, זה נושא שבא להגיד לנו: קראתם לו עד היום טילאק, אז אתם טועים וכנראה גם שלא יודעים לקרוא אנגלית או שלא שומעים טוב. אז אם נושא זה לא בא להראות מי יותר חכם, אז אני לא יודעת מה זה. כנראה באמת לאנשים אין מה לעשות בחיים חוץ מאשר להתווכח על פרטים כאלה קטנים ולנסות להראות שהשני טועה. אתם יכולים להתאים בול ל"מועדון הוויכוחים" של "מונטי פייטון".

kinspirit

New member
../images/Emo88.gif הדיון מסתיים כאן

אם אתן רוצות, תמשיכו אותו במסרים פרטיים. אני לא אתן לפורום הזה להפוך לשדה החלפת מהלומות.

סלמאק

New member
למה?! זה כיף לקרוא את זה... ../images/Emo8.gif

אנשים, תפסיקו לקחת ברצינות כל דבר שקורה כאן בפורום! אם אנשים מתדיינים על דברים קטנוניים, אולי הסיבה לזה היא פשוט כי בא להם לדון בדברים קטנוניים (שכן, אילולא היה בא להם, הם לא היו משתתפים בדיון). אם אנשים אומרים שזה כל הכיף בדיונים קטנוניים, גם את זה צריך לקבל בהומור (על אחת כמה וכמה שהם מוסיפים:
חמוד, שמעיד על כוונה קלילה וסתמית משהו). גם אם אתם מנהלים ויכוח על מהותו של דיון מסויים, על כמה הוא קטנוני, חכם, טיפש או כל דבר אחר, קחו גם את זה בקלות ראש, זה כולה דיון שטותי בפורום, קחו הכל בפרופורציות ותתחילו לצחוק מהם. כן, זו השעה.
יאללה, לילה טוב, וסוף שבוע מצויין לכווולם.

יפעת777

New member
זכותי להמשיך את הדיון כאן אם אני רוצה

פה זו לא רוסיה שאתם יכולים לסתום פיות איך שבא לכם. אין בזה שום דבר שנוגד לתקנון הפורום אז אין לכם שום זכות לקבוע אם הדיון הזה מסתיים או לא

noobster

New member
אני סתם רוצה להקפיץ

בואו נהיה כמו הקומונות של הספאמרים עם שרשורים שנצמדים על לרמה של מילה לשמאל זה היה ממש כיף שכהייתי בן 16 ואז גם היה שרשור תגובות של 7 בום ב 4 ומשהו בלילה ... אוייייי אני זקן עברו 10 שנים!! אני הזדקנתי יחד עם סטרגייט!!!

Gilliana

New member
אני לא מבינה, למה זה כ"כ מציק לך?

כמו שאת רוצה להתבטא, גם אחרים רוצים להתבטא - חיה ותן לחיות.

למעלה