Sex With Strangers

HelterSkelter1

New member
Sex With Strangers

סתם רציתי לשתף, שהשיר הזה של מריאן פיית'פול זה שיר מצויין. נדמה שלי שזה שת"פ עם בק. לא יודע איך שאר האלבום, ואני גם לא יודע אם זה כשר מבחינת נושא הפורום (יצא ב2002), אבל בכל זאת, מי שאוהב את גרייס ג'ונס, וסתם מי שסקרן לפופ אלקטרוני מעולה, שיקשיב.

psychodoodle

New member
מריאן פיית'פול שייכת לכאן

באופן עקרוני (לי באופן אישי היא לא "עושה את זה" ) ,אבל לטעמי פופ אלקטרוני לא יכול להיות מעולה אף פעם ! אז אני ממש לא סקרן... תודה בכל אופן

קטקטXD

New member
../images/Emo207.gif איפה מופיעים הארטיק מנקיז ב-1 בספטמבר?

תענו לי בבקשה :)

psychodoodle

New member
האתר הרשמי שלהם

לא מתפקד כרגע ,אבל מצאתי אתר של מעריצים ושם יש לוח הופעות אבל רק עד אוגוסט . בלי שום קשר לשאלתך , המונקיז הללו הם הרכב אלטרנטיבי עכשוי ולא ממש שייך לנושא הפורום הזה .אני מציע לבדוק בפורום של רוק אלטרנטיבי .

melancholy man

New member
או סתם בפורום רוק

אגב, כשיצא האלבום הראשון של הארטיק מונקיז, דיברו עליהם בעיתונות באנגליה כ"ביטלס חדשים" (כמו שקורה שם פעם בעשור, הרושם שלי מהאלבום הזה, היה של גירסא משומשת, לא ממש במצב של הקינקס. ההייפ שהם עשו, הוא בעיקר עדות למצב הפופ הבריטי היום.

דווקא הם דיי טובים בהופעה,

אבל ההייפ סביבם היה כרגיל לעיתונאות הבריטית הדביקה, מוגזם. (אגב, בקליפ שגרם להם להתפרסם הדבר הראשון שהסולן שלהם אומר זה "אל תאמינו להייפ"
)

Anuerysm

New member
הייתי בהופעה שלהם, הם פשוט מבצעים את השירים

כאילו שהם מקליטים בסטודיו, לא זזים ממקומם, ככה כל ההופעה

דווקא זה לא הייתה ההתרשמות שלי,

אבל יכול להיות שזה בגלל שלפחות חצי מההופעה הייתה שירים שהם עדיין לא הוציאו באותה תקופה.

LEATHER REBEL

New member
ארטיק מנקיז? במקרר שלי

ליד הארטיק שוקולד וארטיק תות וארטיק וניל וקרטיב לימון.

LEATHER REBEL

New member
גם קלישאות צריך לדעת לעשות

ה DARKNESS עשו את זה טוב. לגבי הארקטיק מאנקיז... יאללה דפדף!

למעלה