sex time

sex time

- האם גיל 18 זה גיל צעיר מדי לקיים יחסי מין?
- אם עניתם לא וניסתם לתת תשובה מתחכמת ומתפלספת של "מתי שבני הזוג ירגישו שלמים ומוכנים", מה אם בני 11 יחליטו אחרי חברות של זמן מה לקיים יחסי מין? גם אם זה מותר?

הפעם השתדלו לא להכניס יותר מדי ציניות בתגובות...

אם את שואלת את זה כאן, אז כן.

בשבילך זה צעיר מדי.
(וזו לא היתה תשובה צינית)

צעיר מדי מאיזו בחינה?
החברה מתייחסת לבני 18 כאל כאלה שמסוגלים כבר להחליט החלטות הרות גורל.
הם כבר יכולים לנהוג/להצביע/לשרת בצבא וכו'.
אז כן, הם גם מסוגלים להחליט אם זה בסדר או לא בסדר להם להזדיין.
אפילו את מסוגלת להגיע להחלטה הזו מבלי לעשות סקר בפורום.
אני קיימתי יחסי מין הרבה לפני גיל 18 ואני לא מרגיש שהתחלתי בגיל מוקדם מדי.
תעשו חיים זוג צעיר.

האמת היא שזה לא קשור בהכרח אליי

אלא יותר בקטע של איפה עובר הגבול?
יש איזה תחום אפור ומטושטש שמאוד קשה, לפחות לי, מתי זה צעיר מדי ומתי זה בסדר. לי לדעתי גיל 14 זה מוקדם ואילו 18 נשמע כבגרות, אבל 4 שנים מבדילות בין שני הגילאים ומה כבר חווים ב4 שנים האלה? התמימות עדיין תמימות, האחריות אותה אחריות... ואם גם גיל 14 זה מתקבל, אז מה לגבי גיל 12? ומה עם גיל 11?

אגב, אני חייב להעיר - בארה"ב זה גיל 21 ובמדינות אחרות זה גיל אחר. אז המדינה צריכה להכתיב לאדם היושב בה מתי הוא מסוגל כבר להחליט החלטות מסוימות ולעשות דברים מסוימים? אז בני 18 פה הם מספיק בוגרים ואילו בארה"ב הם עוד קטנים מדי?

redredhead

New member
4 שנים בגיל הזה זה המון!

בעיניי אלה שנים שמעצבות אותך, שאתה מעכל ומפנים מידע מהסביבה, מגבש לעצמך דעות ועמדות וכו'.

מתי להתחיל זו שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית. זה תלוי אישיות ובגרות כמו שאמרו כאן.
אני התחלתי בגיל צעיר יחסית ואני לא חושבת שזה קידם אותי מי יודע מה. למדתי להנות רק הרבה אחרי.

הגבול לא עובר

ממש בשום מקום.
ובארהב מקיימים יחסי מין הרבה הרבה לפני גיל 21.

בעיניי אין הבדל גדול בין לשכב עם מישהו במיטה ערומה, להתחכך, לענג אוראלית אחד את השני- ובין חדירה.
ביחסי מין יש אינטימיות, צורך בתקשורת וכמובן גם אחריות לאמצעי מניעה- קשה לומר באיזה גיל זה "שם".

אני שכבתי עם חבר שלי לפני גיל 16 וזה היה נפלא. לא זכור לי שום עיניין של חוסר בשלות או דברים דומים. וברור שאין להשוות למיניות שלי היום- לומדים ומתפתחים..

Aיש

New member
החוק לא אוסר על אישה מתחת לגיל 18 לעשות סקס

אלא אוסר על אדם לבעול בחורה מתחת לגיל 16, ומתחת לגיל 18 אך ורק אם קיים יחסי מרות.

קטניפ

New member
את מחפשת תשובות חד משמעיות

ואין כאלה, לא כשמדובר בבגרות נפשית.
גיל 11 הוא צעיר לכל הדיעות, אבל אם גיל 18 הוא כבר יותר מורכב.
יש מי שמוכן ובשל ויש מי שמוטב לו שעד גיל 30 ילך עם חגורת צניעות.

בגרות נפשית

אני חושבת שלפלוני קצת קשה להעיד על עצמו האם הוא בשל נפשית מספיק או לא.
אני לא יודעת אם את מכירה את התחושה, שפתאום את מבינה איזו תמימה ודבילית היית לפני שנה - שנתיים.
ברור שבגיל מסוים את כבר תדעי שעברת את השלב הזה, הרי שמישהו בן 60 סביר להניח כבר עבר תקופה כזו של בשלות מתישהו בחייו.

ועוד דבר אחד

את ציינת שגיל 18 הוא יותר מורכב, ואכן לזה התכוונתי - אולי גיל 18 זה עדיין בתחום האפור והלא ברור?
למה לדעתך זה מורכב?

קטניפ

New member
כי מבחינה חוקית

אתה כבר אדם בוגר שאחראי למעשיו אבל כולנו יודעים כמה זה רחוק מן המציאות לעיתים.
ואגב לשאלתך אני חושבת שיש הבדל בין סקס בוגר לסקס צעיר.
יש דברים שלומדים עם השנים ולא בהכרח מבינים בהתחלה.
אז מה שהסעיר בגיל 18 הוא לא אותו דבר שמסעיר בגיל 39.

Aיש

New member
יש לא מאט אנשים בני 25 שלא הייתי

נותן להם לעשות סקס,

ומצד שני הכרתי לא מעט צעירים בני 16-18 בוגרים מספיק בשביל לנהל מערכות יחסים מיניות.

חוק בתחום הזה הוא מטופש, חוק שמגן על נערות/ים מבגירים שמחפשים לנצלם הוא במקום, השאר גם ככה יעשו בחדרי חדרים מה שהם רוצים, אפשר לחנך אותם אבל חוק בנושא הזה הוא חסר ערך.

נטשקה11

New member
אז בני ה11 יעשו לובוףףףף~

כמו שהחזאי אמר בגיל 18 כבר הכול מותר אז התשובה היא כן.
אז בואי נדבר על גיל יותר צעיר...
הרי זה ברור שזה לא משנה בני כמה הזוג המדובר ברגע שהם ירצו לעשות את זה הם יעשו את זה בלי לחשוב האם הם הגיעו לגיל המתאים.
אין דבר כזה גיל מתאים
גיל מתאים זה פיקציה
התשובה "ברגע שתרגישי מוכנה" היא התשובה הנכונה... יש בנות שמוכנות לזה בגיל 15 ויש כאלה שבגיל 20 זה כול כך תלוי.. לא נראה לי שקיים האדם שיכול להחליט מתי את תיהי רשאית לעשות את זה ולמען ההגינות אין לך גם טעם לנסות לחפש

בגדול אין תשובה טובה וקצרה יותר ממוכנות נפשית ולגבי בני 11 שירגישו ככה אז שיבושם להם כשצריכים להביא בחשבון דבר אחד - החוק אומר שבגיל 18 זה חוקי להרגיש "שלמים ומוכנים"
לעומת זאת ילדים בני 11 שחושבים שזה יהיה מגניב לשכב כשמבחינה חוקית זה אסור

למעלה