sex obesttion

תגידי

זה חיוך של הזדהות

חופ שיה

New member
הזדהות עם מה ?

זה צחוק גדול על דבריו של G לגבי סימור- אנאלי- הכנה................................

G מאסטר

New member
הכל בסדר איתך עלמה ...

זה אכן טריגר שקורה להמון נשים בין גיל 35 עד 45..נשיות ומיניות מתפרצת ומבורכת.
אל תהיי במבוכה או תתנצלי. תהני תבלי תיזדייני ותעשי כל מה שיעשה לך טוב .
צריך להנות מהמתנה היפה הזאת שיש לנו ולא לחיות לצידה בהיסוסים.

G מאסטר

New member
נהפוך הוא. ...

כל החרמנות הזאת זה דבר טוב גברת..אפילו מצויין.
אין כמו אישה מינית שמודעת למיניות שלה ורואים את זה אצלה בהליכה...בדיבור..
את צריכה להנות ולמצות כל יום וכל רגע בחיים לעונג וכיף.
תמצאי לך את דרך המלך בלהנות מבלי לפרק מסגרות וזה אפשרי...
ככה הרבה מאיתנו חיים ונהנים.
זדייני

חופ שיה

New member
עם השנים שמתי לב שזו תגובה רגילה אצלי,

בכל פעם שאני מכירה גבר ש"עושה לי את" בגדול זה עושה אותי חרמנית בטירוף. בימים כאלה אני מאוננת יותר (בימים אחרים, אני בקושי מאוננת לעצמי- לא חרמנית) וכל הדברים שאת אמרת- מזדהה מאוד. אם דבר לא קורה עם הבחור בסופו של דבר,החרמנות הזו מתפוגגת וההורמונים נרגעים.:) אז ככה זה אצלי.
החרמנות הגדולה שלך עכשיו היא פונקציה של גבר שהצליח "לגעת" בך באיזה שהוא אופן. לי, זה נראה טיבעי.

את החרמנות הזו תיישמי על בן זוגך, זו הזדמנות טובה לעורר קצת את השגרה.:)

דבר ראשון - תודות לכל המגיבים!

אני מודה לכם על הרצון הטוב , העידוד והעיצות,
לי זה קורה בפעם הראשונה - ואומרים אין חכם כבעל נסיון - אז טוב שיש אתכם פה להעיר ולהאיר את עיני.
מכל העיצות המגונות והמגוונות יותר או פחות, אני אקח את אלו שהתאימו לי יותר.

לכל המתעננינים והשואלים - לא בעניין של בגידות,
מעדיפה לשדרג את הקיים מאשר לפצל תשתיות או להתנתק ולעבור לספק אחר
(יותר מספק שירות אחד זה יותר מידי בשבילי וגם המחיר גבוה תרתי משמע)
שמחה שמצאתי את המקום הזה, גם הצלחתם להצחיק אותי מאוד וזה בכלל כיף בימים טרופים אלו

לעצתכם - אנסה בחלט ליהנו ולנצל את המצב הקיים - לסחוט אותו עד הסוף (המר או המתוק)
בקיץ
girls just wanna have fun and i shell do just that!

תודה רבה!

תגובה של מישהי שלא תשלח לך הצעות לפרטי..

גם אם זה קשור להורמונים או איזו "תקופת חרמנות" עדיין צריך להתמודד עם זה. יתכן שזה מפחיד אותך, מערער או מפריע לך לעשות את מה שאת רגילה לעשות.
האם בן זוגך יודע? האם הוא שותף למה שעובר עליך?

לדעתי הרבה מה"אש" שמלבה מצבים כאלה היא תחושת האסור. ההסתרה. את צריכה להתנהג כרגיל- והאש הזו בוערת לך בגוף ומחרפנת את הצורה.

שיתוף ופינטוז יחד יכול לעזור לך להוציא את האנרגיה הזו עם הפרטנר שלך.

תודה מיצי

כן, זה בהחלט חלק מהעניין, לצערי, בגלל הסיבה שהפעילה את זה, אין לי יכולת לספר לו או לחלוק את זה איתו, אך הוא בהחלט שם לב לשינוי.
בהתחלה זה מאוד הפתיע אותו והוא לא הבין מה יש לי, עכשיו, אבל עם הזמן הוא הפנים שמה זה משנה...והוא בהחלט זורם איתי שזה נהדר

ההתמודדות שלי היא לגמרי רגשית עם העניין, רגשית שמשפיעה על הפיזיות..
לשמחתי, כמו שאמרתי, לפחות יש לי מקום שיעזור לי לפרוק את זה בדרך לא מזיקה...אתכם פה

תודה על הכל!

פינטוז

הי עלמה ענוגה

קראתי את כל השרשור.....

ראשית אני חייב להגיד שאני חושב שמה שקורה לך זה דב נפלא. למה נפלא? כי במציאות יש נשים לא מעטות שחוות הדחקה של המיניות או תחושות של תסכול בין אי החשק לבין מה שהן מרגישות שמצופה מהן או ע"י בן הזוג או ע"י החברה.

ולכן את, שאת מחוברת למיניות שלך. שאת פעילה...שאת חווה.... אני חושב שזה נפלא.

בעיקר לאור העובדה שאת מרגישה שבן הזוג שלך כן זורם איתך ואת מרגישה סיפוק מהסקס איתו.

אם את מרגישה שזה עדיין ממלא אותך אז שתי עצות לי אליך. ושתיהן קשורות לפנטזיות.
האחת לגבי החוקי - לא צריך לספר לו מה הסיבה. ואם הוא ישאל אפשר להגיד שזה פשוט שם. אבל כן לשתף אותו באיזו פנטזיה שיש לך שהיא מעבר למה שאתם עושים היום. אולי מקום מיוחד, שונה לסקס, אולי זמנים אחרים, משחק תפקידים, איזה משהו בסקס עצמו שלא עשיתם. ובמקביל לנסות גם לשמוע מה הפנטזיות שלו. אם תקחי את האנרגיות האלה ותגשימו איתם דברים שעד היום היו כמוסים - זה יכול להיות נהדר.

לא חוקי - כתבת כאן. יש עוד פורומים שבהם אפשר לכתוב ולפרסם פנטזיות מניות. זה אנונימי. אבל זה יתן לך פורקן גדול יותר מכתיבה לעצמך. יהיו תגובות. תהיה התרחשות...
ודבר נוסף - אולי כדאי לקחת, למרות שאת לא בקטע של בגידות, איזה "מאהב ווירטואלי" שהוא כמוך, לא מחפש לבגוד ממש אבל כן מחפש איזו התרחשות, איזה פורקן. ויחד איתו לשחרר לחצים. יחד איתו לפנטז, לדמיין, להתגרות,,לגרות,,להתחרמן. ובבית לממש!!

אלו התובנות שלי
בהצלחה!!

למעלה