פינטוז
הי עלמה ענוגה
קראתי את כל השרשור.....
ראשית אני חייב להגיד שאני חושב שמה שקורה לך זה דב נפלא. למה נפלא? כי במציאות יש נשים לא מעטות שחוות הדחקה של המיניות או תחושות של תסכול בין אי החשק לבין מה שהן מרגישות שמצופה מהן או ע"י בן הזוג או ע"י החברה.
ולכן את, שאת מחוברת למיניות שלך. שאת פעילה...שאת חווה.... אני חושב שזה נפלא.
בעיקר לאור העובדה שאת מרגישה שבן הזוג שלך כן זורם איתך ואת מרגישה סיפוק מהסקס איתו.
אם את מרגישה שזה עדיין ממלא אותך אז שתי עצות לי אליך. ושתיהן קשורות לפנטזיות.
האחת לגבי החוקי - לא צריך לספר לו מה הסיבה. ואם הוא ישאל אפשר להגיד שזה פשוט שם. אבל כן לשתף אותו באיזו פנטזיה שיש לך שהיא מעבר למה שאתם עושים היום. אולי מקום מיוחד, שונה לסקס, אולי זמנים אחרים, משחק תפקידים, איזה משהו בסקס עצמו שלא עשיתם. ובמקביל לנסות גם לשמוע מה הפנטזיות שלו. אם תקחי את האנרגיות האלה ותגשימו איתם דברים שעד היום היו כמוסים - זה יכול להיות נהדר.
לא חוקי - כתבת כאן. יש עוד פורומים שבהם אפשר לכתוב ולפרסם פנטזיות מניות. זה אנונימי. אבל זה יתן לך פורקן גדול יותר מכתיבה לעצמך. יהיו תגובות. תהיה התרחשות...
ודבר נוסף - אולי כדאי לקחת, למרות שאת לא בקטע של בגידות, איזה "מאהב ווירטואלי" שהוא כמוך, לא מחפש לבגוד ממש אבל כן מחפש איזו התרחשות, איזה פורקן. ויחד איתו לשחרר לחצים. יחד איתו לפנטז, לדמיין, להתגרות,,לגרות,,להתחרמן. ובבית לממש!!
אלו התובנות שלי
בהצלחה!!