SEX -מותר או אסור?????????

SEX -מותר או אסור?????????

הי לכולם, אני שישה ימים אחרי הזרעה ומתלבטת אם מותר לקיים יחסים ואפילו להנות?! חלק אומרים שזה יכול לפגוע בהשרשה וחלק אומרים שזה לא משפיע מה אתך חושבות?? מנסיון?? תודה מיכאלה

מיכל ק-ש

New member
מיכאלה

בעיני סקס זה משהו טבעי ונורמלי, רצוי ומפרק מתחים. אם את מרגישה טוב ובא לכם, אז יאללה... יש רופאים שאומרים שאין שום בעיה (לשמחתי תמיד נתקלתי רק בכאלה
) ויש רופאים שממש לא ממליצים. ממש עזרתי הא?

neta2

New member
אני תמיד בעד..../images/Emo13.gif

והרופא שלי טען בפעם האחרונה שזה לחלוטין אינו מזיק!! אז אם הוא אמר - הוא יודע.. תעשי מה שאת מרגישה. בהצלחה

לימי5

New member
חופשי!!!

מנסיון! תמיד קיימתי יחסים אפילו ביום ההזרעה (אחרי כל הטיפול) זה יכול להוסיף לא להרוס
אני לפני 3 שנים הצלחתי! שיהיה בהצלחה!!!

ש מ י י ם

New member
מותר ואפילו מומלץ!../images/Emo8.gif

הרופא שלי אומר תמיד לקיים יחסים גם ביום ההזרעה וגם יום לאחריה (אם אפשר כמה פעמים..מה טוב..) ובכלל דווקא לשם השתרשות (כך הוא טוען) טוב שיש סביבה פורייה (ומלאה בזרעונים קטנים וחמודים) בהצלחה שמיים

masa

New member
מותר .... וכמה שיותר!

מניסיוני, כך אני בהריון! נואשתי ממהזרעות ומלחכות להן ואמרתי לבעלי שהפעם לא מעניין אותי כן לחכות ,לא לחכות, אני עושה כי בא לי להרגיש טוב עם עצמי ועם בן זוגי . ומסתבר שדווקא כשלא שמרתי, נכנסתי להריון. אל תשכחי שאת גם מקבלת תרופות המגבירות בין כה וכה את ייצור הביציות והזקיקים שלך, כך שלדעתי, כל המרבה רהי זה משובח, ומניסיון אישי של הריונית בשבוע 10...

נועם@בת

New member
לא ידוע לי על הגבלה

בIVF מומלץ לחכות בימים הראשונים, אבל בהזרעה אין שום בעיה. אם זה היה מפריע, נשים לא היו נכנסות להריון בדרך כלל.
נועם

0יפעת

New member
בטח שמותרררררררר../images/Emo8.gif

אני עברתי 5 הזרעות וחופשי חופשי אפילו יומיים אחרי

למעלה