SEX מה זה ?

יעל301

New member
מצחיק אצלנו...

האמת שאני אחרי הפסקה ארוכה ושוב חידשנו את הסקס הרגיל ללא חשיבה האם היום כן והיום לא אבל... בכל פעם שזה נגמר אני אומרת לבעלול רגע אני צריכה לדבר איתם (הכוונה לזרעונים ) וצועקת להם רוצו רוצו יותר מהר יותר מהר.... האמת שאנחנו כבר בסתלב'ט על העניין העיקר שהכל הולך בצחוק וזה משפר את ההרגשה

עמית@

New member
זה הייתרון בזרע כל כך גרוע, שאפילו

לא מנסים טבעי וישר עוברים לIVF..כל קשר בין סקס לבין עשיית ילדים מקרי לחלוטין, ובטח לא בבית ספרנו

סנונית 1

New member
הרסת אותי ../images/Emo6.gif

זה כל כך נכון כי אצלנו יש בעיית מורפולוגיה אז זה ממש צריך להיות מתוכנן, אחרי ההזרעות הייתי בדר"כ עם כאבים בשחלה בגלל שהיא היתה נפוחה אז אי אפשר והעייפות מההורמונים שלא נדבר על הקריזות שהם מביאים, והבעל מוצא את עצמו יושב מפוחד ומסתכל על המפלצת המופרעת שאיתה הוא התחתן. אז כן הסקס לא אותו הדבר בכלל אבל הביחד והזוגיות התהדקו.

סנונית 1

New member
ועוד משהו....

לדעתי אחרי שעוברים את בכי הכשלון עם בואו של המחזור מרגישים יותר משוחררים לפחות אני ואז יש יותר חשק אז אולי אפשר להעביר את הביוץ לימים האלו?

סיון, רוני וכל היתר - גם אצלי

איך שהגבר שומע ביוץ, נהיה לו שיתוק. ולכן הרופא ציווה להקפיא זרע בבנק הזרע (זה קרה ממש היום.... בפעם השנייה, ונקווה שיש מספיק "מנות"). זה כל כך הוריד את הלחץ, אבל למרות זאת סקס טוב מאז תחילת הטיפולים הוא מצרך נדיר. כה חבל אולי פשוט נמצא לנו מאהב...

sigal78

New member
זוכרים ועוד איך!!! ../images/Emo8.gifאבל...

רק בהפסקות בין הטיפולים - מומלץ! כמובן שבזמן הטיפול עצמו ההורמונים עושים את שלהם, אבל ההפסקה א..ח... ההפסקה - מועילה לנפש ולגוף וכמובן ל S-E-X........ סיגל

למעלה