SEX מה זה ?

רוני322

New member
SEX מה זה ?../images/Emo182.gif

מישהי זוכרת כאן מה זה SEX ??? מאז שהחלטנו להביא זאטוט/טה אנחנו רק מביאים ילדים..אני ממש לא נהנת כמו לפני...האם יש קשר או שאנחנו כמו מכונות ורק שיפקיד את זירעו בריחמי וזהו, האם יש קשר לתשוקה קירבה אהבה בין בני הזוג??? (אפילו בעלול מתלונן על זה שנהייתי רובוט/מכונה ...היום ,מחר ,אולי כן אולי ,לא, למה לא ....היום זה טוב, מחר פחות, ומחרתיים בטוח לא...והכי חשוב להרים רגליים למעלה...)

lady D האחת

New member
אוי , הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

יש בדברייך... כל אקט הופך למחושב... ובסופו הרגליים למעלה למקרה שיש מצב... אפילו יצא לי חרוז

פּוֹנְג

New member
זו באמת בעייה אבל... הרי יש לנו

עכשיו את כל הכלים והידע לצמצם את המכניות של העסק. זאת אומרת שכשעושים מעקב US אנחנו יכולות לדעת בדיוק מתי מגיע זמן האמת למכניות. כל שאר הזמן - ובטח ובטח שאחרי הביוץ - למה לא לעשות הכל על מנת להחזיר את הרומנטיות והספונטאניות לחיים? אצלנו תמיד יש התרחקות מכל מה שקשור לסקס אחרי הביוץ ואחרי ההזרעה (ובקרוב אחרי ההפרייה) אבל תוך יום יומיים התשוקה חוזרת במלוא עוצמתה. (נכון הוא שלפעמים המלאות מההורמונים מפריעה ויוצרת אצלי חוסר חשק, אבל זה עובר
)

רוני322

New member
גם אותי זה כבר לא מצחיק....

הייתי שמחה אם היינו מקיימים יחסים ספונטניים פרועים כמו בעבר..ולא לפי שעון בטווח של אחרי הזרעה בזמן ביוץ בטווח הרצוי יום כן יום לא אם בא ואם לא !! ...כמו שעון..לפעמים בעלול אומר באמצע... וזה ממש לא מצחיק "על מה את חושבת עכשיו על ילד???"ולצערי הוא קולע בול ! מקווה שיגמר במהרה !!!

תולו

New member
עצה קטנה לשיפור המצב

אצלנו, לפני כל הזרעה, אני מדליקה נרות בחדר שינה, שמה דיסק עם מוזיקה שעושה את זה, וזה מבטל לחלוטין את הבאסה. טוב, כמעט לחלוטין

beli11

New member
בעלי בכלל חושב ש

הכל קונספירציה שלי עם הרופא
הוא משוכנע שבכל פעם שאני חוזרת מהרופא ואומרת לו היום כן (ומחר לא) זה קונספירציה כי פשוט מתחשק לי....
......

הכי מצחיק ../images/Emo151.gif

שאיזה מישהי פה כתבה שסקס עוזר להגדלת הרירית, ואני כמובן, קיבלתי את עצתה...והבעלול לא מבין למה אני פתאום כזאת ח....מ....ה

פינקי33

New member
כתבתי פה כבר פעם ואכתוב גם עכשיו

שהסקס כבר מזמן לא מה שהיה מאז הנסיונות, מבחינתי כמה שזה נשמע כואב הסקס קיים בעיקר סביב הביוץ... כל הטיפולים האלה והנסיונות הורסים לי את הגינה והורסים לי את המצב רוח. (גדליה, קרוסלה).

פינקוש ../images/Emo24.gif

אני מצווה עלייך להתחיל לעבוד על הרומנטיקה ומהר..... אפרופו כואב, שהשחלות מגורות זה מה זה כואב....(המבין יבין)

תמרוש, מצטערת ../images/Emo10.gif

אני אפילו לא זוכרת באיזה הקשר זה היה, בטח בהקשר של רירית... ומותק, התאוששת? מחזיקה לך חזק ומתפללת בשבילך. אמן אמן אמן שזה יקרה לך החודש. ואני כבר מחכה שתשגעי לפורום השכן את השכל...חחחח

עמית@

New member
לא יודעת, אני ניסיתי כ-ל דבר

להגדלת רירית, וכלום לא עזר. סקס עוזר במובן שהוא מזרים את הדם לרחם, ועשוי (שימי לב ל*עשוי*) לשפר את איכות הרירית (כפי שקורה כשמטפלים בעזררת ויאגרה)

תמר27

New member
אבל....

בביקור שלי אצל קלדרון הוא אמר שהיו נסיונות לטפל ברירית בעזרת ויאגרה - ולא הוכחה יעילות !!! ושתי שאלות : * "להזרים את הדם לרחם " - כלומר, לא המצאות הזרע ברחם היא המשמעותית, אלא ה..האהם...אהם.... הפעילות שקדמה לזה ? * מתי זה אמור להתרחש ? לפני או אחרי ההחזרה ? תודה עמית. (~ תמר שלך היא העידוד הכי הכי שיש לי כל פעם כשאני מתיאשת מהרירית שלי)

עמית@

New member
בקשר לויאגרה.

זה מאוד ניסיוני, החשיבה מאחורי זה הגיונית מאוד, הביצוע (כאמור) לוקה בחסר (זה אמנם מזרים דם לרירית אבל לא ממש עוזר לה כנראה) לפעמים גם נותנים אספירין, שיש לו תכונות מדללות דם, גם זה אמור לעזור, מצד שני, בענייני ריריות רב הנסתר על הנגלה, ואין ממש ידיעה ברורה על מה גורם לעובר להשתרש/לא להשתרש, עובי הוא פשוט הפרמטר היחיד הניתן לכימות. נוכחות זרע ברחם עוזרת (לפי מחקרים) להשתרשות, אבל לא ממש לרירית, מה שאמור לעזור לרירית הוא אכן זרימת הדם לרחם ולאיברים הקרובים לו
וזאת בהחלט באמצעות הפעילות הנמרצת הקודמת.. אוף, ריריות. שונאת את זה.

סיון01

New member
אצלנו ביוץ = אין סקס ../images/Emo10.gif

מאז שתחלנו לנסות "על אמת", לפני כמעט שנתיים, ברגע שאני אומרת לבעלי "ביוץ" אז לא הולך. ז"א העסק עובד מכנית, אבל החבר'ה פשוט לא רוצים לצאת
. עוצרים, נחים, מנסים שוב אחרי שעתיים - ככה כל הלילה
. ניסיתי לא לספר לו, נסיתי לזרוע דיס-אינפורמציה, אבל הבחור אומר לי "מה, את חושבת שאני לא יודע לספור?" איזו הקלה כשעברנו להזרעות! גם כשהרופא אמר אחרי כמה חודשים שהזרע שוב נראה בסדר ואולי אפשר לוותר על ההזרעה, סרבתי. עדיף לבלות רבע שעה המתנה לאחראית מעבדה ועוד רבע שעה בהמתנה לרגע אינטימי עם הרופא, ולא לעבור את הלחץ הנוראי הזה!

רוני322

New member
כמה את צודקת, בול כמו אצלנו..

רק שלי לא בא על כל הרופאים אחיות חדרי המתנה והזרעות להבדיל ממך... בהצלחה !!! (ושיחזרו ימיי הפרועים במהרה ...)

טאיה1

New member
כל כך נכון. ברגע שעוברים להזרעות

והפריות, לפחות מרוויחים את הסקס בחזרה

למעלה