Seventh Annual Mixtape Award

EmGee

New member
על טעם ועל ריח

לפני שקורט התאבד לא שמעתי עליהם כי הייתי די קטן באותו זמן אבל מהרגע ששמעתי את smells like teen spirit התאהבתי בלהקה. אתה לא יכול להתעלם משירים כמו: lithium about a girl smells like teen spirit the man who sold the world come as you are ועוד מלא שירים אחרים.

HaWk34

New member
זה לא ממש על טעם ועל ריח

כי זה עובדה פשוט קורט קוביין היה בתודעה העולמית שנה שנתיים והתאבד אקסל עד היום מופיע וידוע במה שהוא עשה זה עולה על ה10 שנים בקלות זה כמו שתגיד שנלי הראפר האחרון האמיתי לא כמו קרס-1

EmGee

New member
כמו שאמרתי ממקודם

את קורט קוביין לא שמעתי בתקופה שהוא היה חי, ואקסל רוז יצא לי לשמוע רק מתקופות יותר ותיקות שלו (סוויט צ'יילד אוף מיין לדוגמא). ככה לא כל כך אכפת לי כמה זמן כל אחד מהם היה בפסגה, פשוט אני נהנה לשמוע את קורט הרבה יותר. והעובדה שהמוזיקה שלו מצליחה גם 10 שנים אחרי שהוא מת אומרת משהו.

da^Lord

New member
תשמעו.. לא חסרים אגדות ברוק

ואני לא אתחיל למנות אותם. גאנס אנד רוזס היו להקה ענקית עד שיצאו עם הספגטי המגעיל הזה. יוז יור אילושן היתה התקופה הכי חזקה שלהם, ועדיין שירים מדיסקים קודמים זוכים להצלחה. נירוונה היתה להקה מצוינת, ומפורסמת בזמנה אפילו יותר מגאנס ,נדמה לי.. או לפחות באותה מידה. וחבל שקוביין התאבד כי הוא היה כשרוני.

rockninja

New member
שמעתי לפני די הרבה זמן שגאנז הם

הלהקה הכי מצליחה בכל הזמנים... אבל יכול להיות שזה השתנה מאז.... בקשר לנירוונה, לדעתי הם ממש מוערכים יותר ממה שמגיע להם. השירים שמישהו מקודם נתן פה ש"אי אפשר להתעלם מהם" לדעתי בינוניים. את רובם אני די מחבב, שירים נחמדים מאוד, אבל ממש לא שירים מצוינים. הם די סתמיים כאלה. בכלל המוסקיה של נירוונה נראית לי דלה ולא מעניינת. כולם התלהבו מהליריקה ה"מדהימה" של קורט אבל אני לא ממש מבין על מה הם מדברים. שמעתי ליריקה יותר טובה וגם הרבה שירים יותר מרגשים. ואם באמת הוא כותב כאלה פואמות יפות אז שישאיר אותן כפואמות, כי רב השירים שלהם בכלל לא נשמעים כמו מוסיקה. סתם איזה מקצב איטי וחלש של תופים עם טיפה בס, וכמה ריפרופים על הגיטרה. שום דבר מעניין או סוחף. הדוגמה הכי טובה לזה זאת הופעת האנפלגד של נירוונה ב-MTV. המעריצים של הלהקה כל כך מתלהבים מההופעה המסכנה הזאת... אין שם בכלל מוסיקה. יש שם בנאדם שלוחש למיקרופון מילים וכמה חבר´ה שמנסים לעשות קצב בלי להפריע לו לשיר. אבל זאת רק דעתי....

rockninja

New member
הם אחת מלהקות הרוק הטובות מכל

הזמנים ועשו מוסיקה איכותית, מרגשת ומדהימה. אה סליחה וו טאנג עושים מוסיקה יותר איכותיח איך שכחתי

mc bige

New member
גם אצלי זה ככה

אני רואה את ההודעות רק איפה שהגבתי להן.... מה לעשוות

kodman

New member
יש לי שאלה

איך אתה מגיב להודעות אם אתה לא רואה אותם ולא קורא אותם?

למעלה