SEVEN PSYCHOPATHS

arieltr

New member
SEVEN PSYCHOPATHS

קבלו סרט קטן ומאוד חביב.

במרכז העלילה, בלוס אנג'לס, קולין פארל בדמות תסריטאי ללא מוזה, מחפש את דרכו לתסריט וכל מה שיש לו זה הטייטל.
הוא נשאב לעולמו העקום של חברו הטוב, שמשוחק נפלא ע"י סם רוקוואל, שחקן מובטל שמפרנס את עצמו ע"י חטיפת כלבים מנשות העיר המכובדות, ואלה בתורן כמובן ישלמו טוב טוב למי שימצא את הצ'יוואווה האהוב שלהן ויביאו חזרה הבייתה. מה שנקרא להמציא עבודה בעזרת חשיבה מחוץ לקופסא...
שותפו להכנסה הלא מדווחת של רוקוואל הוא לא אחר מכריסטופר ווקן המשובח שמשחק את המציל האנושי המחזיר את הכלב האבוד ועל הדרך אוסף את הדולרים ("לא באמת לא צריך. אהה תודה").

ביום בהיר אחד, הם חוטפים כלבלב מקסים מגזע שי-טסו, מבלי לדעת ששייך לגנגסטר מקומי (וודי הארלסון שמשלים כאן אחלה קאדר) שלא יעצור בכלום בשביל להחזיר את חיית המחמד שלו. מכאן הכל כמובן מסתבך בעוד פארל בסך הכל רוצה לכתוב תסריט. בין שאר הדמויות טום וויטס גם נמצא כאן בהופעת אורח מעולה, כי בכל זאת יש מודעת דרושים לפסיכופטים...
יופי של רגעים רצים בסרט הזה, ששורת המחץ הענקית ככל הנראה שייכת לסם רוקוואל שמביע התנגדות להחזיר את השי-טסו לגנגסטר ללא תשלום, ואומר לחברתו:
I’m not giving back shit, let alone Shih Tzu

סרט קטן, חביב ומהנה. לכו על זה.

אגב סרטו הקודם של הבימאי היה IN BRUGES, שגם היה תענוג קטן אבל לא מבוטל.

Barmelai

New member
הכל אמת

אני חובב סרטים קטנים, חובב סרטים בריטים, חובב סרטי גנגסטרים, אבל יותר מכל אני חובב סרטי כריסטופר ווקן. סרט שאתה ממליץ עליו ויש בו לפחות כריסטופר ווקן אחד, אני לא צריך את ההמלצה. זאת הסיבה שראיתי את 7 פסיכופטים (אחלה סרט למרות הטרנטינואיזם וטום ווייטס הוא כמו תמיד טום וויטס) ואת The stand up guys, שבו משתתף גם אל פצ'ינו אבל זה פרט שולי כי מה שחשוב זה כריסטופר ווקן. תמיד.

גם פסקול מעולה יש בסרט

למרות שהייתי קצת אמביוולנטי כלפיו. הרגשתי שבחלקים גדולים מדי הסרט ניסה להתחכם מדי/להיות מצחיק/להיות מעניין ולא הצליח.
הסצינות עם ווקן באמת היו הכי טובות.

oren29at

New member
אפרופו כריסטופר ווקן (בקטנה ממש)

הלינק הזה (באדיבות הבלוג "עונג שבת" של גיא חג'ג') מכיר טיפונת כריסטופר ווקן, כך שיתכן ותמצא בו ענין.

אני לא ממש יכול לתרום לדיון על סרטים, כי ב 10-12 שנים האחרונות לא ראיתי יותר מדי מהם, אבל הסרט הזה נרשם, ואני מקווה שאני אגיע אליו איכשהו, מתישהו.

Barmelai

New member
הלינק הזה לא מבין מהחיים שלו

ווקן מספר אחד!!!1

ׁמשמאל - ברק אהוד. חח)

oren29at

New member
קטונתי מלהבין בשביל מה צריך לדרג

לא רק בלינק הזה, אלא בהכל. בכל מקרה, המוצלחים ביותר שם לדעתי הם ג'יימס קאמרון וריי צ'רלס, שגרמו לי לפרצי צחוק בלתי נשלטים.

משום מה לא נכלל שם יקיר הפורום מס' 1, אז הנה אני מוסיף אותו על הדרך

noosh

New member
מצטרפת להמלצות

מאוד נהניתי מהסרט, הליהוק מעולה (הו טום וייטס) ומזכירה לכם לא לקום כשהכתוביות מתחילות והאורות נדלקים (או גרסה ביתית של זה).

למעלה