session ב- NET

yuval k

New member
../images/Emo45.gif

הוּסף ל-FAQ

amera

New member
שאלה נוספת

אני יודע איך לעבור על הרשומות תב- DATAREADER:
While dr.read() .... End while​
מה אני עושה אם יש לי DATASET? איך אני עובר על הרשומות?

gilad g

New member
אתה עובר על ה-DataRowCollection שלו

בין אם ע"י לולאת foreach, או סתם לולאת for רגילה.

amera

New member
עוד דבר קטן

מה הטעות הזאת:
Compiler Error Message: BC30037: Character is not valid. Source Error: Line 36: Line 37: Dim cmd As OleDbCommand Line 38: cmd = new OleDbCommand(sql,conn); Line 39: conn.Open(); Line 40: SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader(); Source File: d:\inetpub\wwwroot\school_reports\class_subjects.aspx Line: 38​

amera

New member
אני מבין את הבא

הבעיה הבאה
Compiler Error Message: BC30311: Value of type 'String' cannot be converted to 'System.Web.UI.WebControls.ListItem'. Source Error: Line 43: Dim currentCheckBox AS ListItem Line 44: for each item in subjects_this_class_learn_temp Line 45: currentCheckBox = subjects.Items.FindByValue(item).ToString(); Line 46: if (currentCheckBox <> null) then currentCheckBox.Selected = true; Line 47: next Source File: d:\inetpub\wwwroot\school_reports\class_subjects.aspx Line: 45​
אבל אבי לא יודע לפתור אותה

yuval k

New member
יש לך בדיוק בהודעת השגיאה:

אתה מנסה לבצע השמה של ערך מסוג מחרוזת (ToString) אל משתנה מסוג ListItem. שאלה: האם יש לך ספר ללימוד ASP.net?

gilad g

New member
תחליט

או שאתה מתכנת ב-#C, או שאתה מתכנת ב-VB.NET... אי אפשר לשלב...

amera

New member
על איזה ספר הייתם ממליצים?

זה טוב גם בעברית וגם באנגלית

amera

New member
תסלחו לי שאני לא משרשר, האם זה

אפשרי בינתיים עד שיהיו הרבה שיתחילו ללמוד NET?!!!! יש לי שאלה על ה- SESSION: את הגדרות ה-= SESSION יש לי בדפי ASP ועשיו יש לי כמה דפי ASPNET שישתמשו ב- SESSION. ויש לי בעיות. איך מסתדרים עם דבר כזה?

yuval k

New member
לא, מצטערים: זה לא אפשרי. תודה ../images/Emo13.gif

אנחנו לא אומרים לא לשאול, אבל אם ההודעה הראשית יכולה לקפוץ, אין סיבה שלא לשרשר.

amera

New member
תודה. שאלה על CHECKBOXLIST

יש לי
sub check(sender As Object, e As EventArgs) response.write(CheckBoxList1.Items()) end sub​
אני מעוניין להתייחס לאפשרויות שסומנו כאל COLLECTION ואני רוצה לשנות את השורה למעלה לתת לי את זה (בלי לעבור בלולאה). האם זה ניתן

amera

New member
מה לא בסדר בשורת ה- VBNET הבאה:

subjects_class_learn = left(subjects_class_learn,len(subjects_class_learn)-1)​

למעלה