SEO

murphy

New member
SEO

היי אני רוצה להשקיע ב SEO לאתר שלי. לצערי אני יודע שיש לא מעט שרלטנות בתחום הזה ולכן אשמח לקבל עזרה בכך. איך אני יכול לדעת האם התימחור שקיבלתי הוא הגיוני לפעולות שמבוצעות? האם SEO הוא מתמשך לאורך זמן (ברור לי שרואים תוצאות רק אחרי כמה חודשים) או שזה תהליך שנמשך חצי שנה (נגיד) ולאחריו נותנים לזה לרוץ לבד? איך אני יכול לדעת האם הגוף שמולו אני עובד הוא רציני? אשמח לקבל כל עזרה או טיפ בנושא תודה

danielee

New member
היי כמה תשובות

ראשית יפה שבחרת בדרך הנכונה ולא לעשות את הדברים בעצמך אם אינך מבין בהם.. קודם כל בשביל לדעת האם התמחור בהחלט מתאים יש כמה דברים שאנחנו צריכים לדעת: 1. ביטויים - מה בדיוק אתה רוצה לקדם ומה מבחינתך נחשב להצלחה 2. החברה\הגורם המבצע (אם מדובר בחברה בעלת שם בתחום או אדם פרטי) 3. ביצועים של אותו גורם 4. תוצאות בשטח על מנת לא להכוות מאנשים אשר יבטיחו לך הרים וגבעות ותקבל כלום אתה צריך קודם כל מישהו שיודע לבצע מחקר כמו שצריך ויודע להגיד לך איפה נכון להשקיע מבחינת SEO במנועי חיפוש. בנוסף, אתה זקוק למישהו שיודע מעל לרמה הבסיסית כתיבת קוד תקנית: HTML,CSS על מנת שיהיה מסוגל ליצור לך אתר יותר "קריא" למנועי חיפוש. דבר אחרון בנושא הזמנים. את תוצאות הקידום לא תראה בתוך שבוע או בכל זמן קצר אחר. זה יכול להימשך חצי שנה ואפילו יותר - תלוי בכמה זמן תהיה מעוניין להחזיק את מקדם האתרים שלך. כמובן שהכל תלוי - אם תרצה לקבל את הפוש הראשוני שלך - תוכל לקבוע את הזמן מראש לרוב מקדמי אתרים דורשים לפחות חצי שנה של עבודה, למרות שאני ממליץ לך לנסות אולי פר-חודש. שיהיה בהצלחה גילוי נאות: אני מקדם אתרים:)

murphy

New member
תודה על התגובה

בחירת ביטויים: זה לא התפקיד של מקדם האתרים לומר לי באילו ביטויים לדעתו (המקצועית) מומלץ להשתמש? בהנחה שאני ארצה לשנות את תוכן האתר שיהיה יותר שיווקי (על ידי אדם מקצועי אחר), האם מומלץ שאתחיל את התהליך לאחר מכן או שהקידום הוא טוב בלי קשר? היכן אוכל למצא (אולי תוכל לגלות לי?) תימחור (הערכה) של תהליך SEO לאתר נורמטיבי? לפחות שיהיו לי סדרי גודל האם לאחר 3-6 חודשים אפשר להפסיק את התהליך ולעבור לשלב תחזוקה (על ידי) או שזה תהליך שבעצם צריך להמשיך עד אין סוף? בהצעה שקיבלתי יש המלצה להשתמש באדוורדס על מנת ללמוד ביטויים ומילים, יש ברשותי analytics שמספק לי לא מעט מידע, האם השימוש הוא !מאוד! מומלץ כך שאי אפשר בלעדיו או שאפשר לקבל תוצאות גם בלי זה?

murphy

New member
עוד נקודה

מכיוון שהאתר הוא מידע + הורדה של תוכנה, עד כמה SEO הוא בכלל רלוונטי? הרי אם מישהו רוצה להוריד/לחפש תוכנה הוא ילך לאתרי הורדות (היא כבר מופיעה שם + reviews טובים שיש עליה) ולא יחפש בגוגל. אני חושב נכון או שאני טועה? מה דרך הפעולה המומלצת במקרה שלי בהקשר של קידום אתרים?

danielee

New member
ציינתי

" אתה צריך קודם כל מישהו שיודע לבצע מחקר כמו שצריך ויודע להגיד לך איפה נכון להשקיע מבחינת SEO" זה בעצם באיזה ביטויים כדאי להשקיע. כמובן שאם האתר זקוק לשכתוב התוכן בו, אני מניח שהמקדם שלך ימליץ לך על זה. אני לא אוכל לכוון להצעת מחיר אמיתית על ידי ניחוש ובטח שאני לא יודע באיזה תחום מדובר כמובן שגם תלוי בכמות המילים. אני ממליץ לך לפנות למספר אנשים כולל חברות על מנת לקבל מספר הצעות ולשקול אותן. לגבי התחזוקה, אם יש מוקדם או ידע בסיסי אתה יכול, אבל אל תשכח שתשתית חזקה זה גם גורם בחלק מהקידום. בנוסף, אם זה עובד - אין לך טעם להפסיק אלא רק להגביר את הפעילות שלך אל תשכח שזה אמור להשתלם לך בסופו של דבר. לאדוורדס יש כלי שמאפשר לבצע מעקב אחר המילה\ביטוי שאנשים מחפשים בגוגל ולקבל הערכות לגבי כמות החיפושים ומחיר לקליק. ככה תדע גם אם שווה להשקיע במילת מפתח או בביטוי מסויים יותר. לגבי הנקודה השניה שהעלת. אני מניח שהתוכנית שלך היא לא למכור את התוכנה. תוכל לספק פלטפורמה זהה לתגובות על התוכנה ואתר שמתמקד ותומך בפעילות ולמתג את עצמך ע"י עדכונים שוטפים וכו' בנושא הזה ובכך לדלג על המתחרים או לפחות להתקדם ולעמוד מולם.

murphy

New member
שאלת תם

SEO הכוונה לקידום אתרים בגוגל בלבד? כי כמו ששאלתי בתגובה הנוספת שלי, יכול להיות שאני בכלל צריך משהו אחר ולא SEO? בניגוד לאתרי מידע או מכירת שירותים שאנשים מגיעים אליהם דרך חיפוש בגוגל, במקרה שלי (אני חושב) אנשים יותר מגיעים מאתרי הורדות או אתרים יעודיים לכך. האם SEO מטפל בכך? אני לא בטוח שהבנתי את הפיסקה האחרונה שלך

danielee

New member
אם מדובר

בדף נחיתה אשר אמור למכור תוכנה\שירות מסויים(מהסוג שמופיע טופס או קישור להורדה בלבד) יתכן ויהיה עדיף להביא לידים(פניות) בדרכים אחרות כמו רשתות פרסום שונות. SEO - אופטימיזציה למנועי חיפוש - התאמה למנועי חיפוש בגדול אני משתמש בזה למושג הכללי שנקרא קידום אתרים. לאו דווקא בגוגל.

murphy

New member
הצעות מחיר

היי הבנתי שזה לגיטימי לבקש פה בפורום הצעות מחיר לקידום האתר שלי? הלינק מופיע בחתימה פה. אבקש לקבל הצעות מחיר במסרים תודה

mormor1182

New member
הצעה

אם אתה מעוניין לקבל הצעת מחיר אתה מוזמן לפנות לחברת אינטרדייט- חברה העוסקת ב קידום אתרים וב בניית אתרים . צירפתי לך כמה לינקים גם לאתרים אותם החברה בנתה ו/או קידמה. מציעה לך להרים טלפון וכך לקבל מענה אישי ויחס רציני- הרי זה לא עולה כסף.. בהצלחה

למעלה