Sensuality על פי העטיפה של ""Spin.
L Lost Lullaby New member 20/8/04 #3 ../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif תעשי לי ילד מוכשרת Welcome דניאך! גם אתה עשית משו לעטיפה של ספין! תעלה לפורום
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif תעשי לי ילד מוכשרת Welcome דניאך! גם אתה עשית משו לעטיפה של ספין! תעלה לפורום
R RayGun New member 21/8/04 #6 איזה תעלה לפורום הציור שלה אוכל את שלי בלי מלח אני מתפדח עזבי....................חחחחחחח ברצינות יצא אחושיליש יפהההה!!!!!
איזה תעלה לפורום הציור שלה אוכל את שלי בלי מלח אני מתפדח עזבי....................חחחחחחח ברצינות יצא אחושיליש יפהההה!!!!!
D dor307 New member 21/8/04 #12 המקורי שלו זה שחור או בלונד? כי בסאג'... הוא אם שחור אבל בספין הוא בלונד.
L Lost Lullaby New member 21/8/04 #13 סאבג'*../images/Emo3.gif ואתה מתכוון לצבע שיער, נכון? הצבע שיער המקורי שלו זה בלונדיני, בימי סאבג' גארדן הוא היה צובע לשחור. בתקופת ספין הוא חזר למקורי, ולפני שנה הוא צבע לחום כהה או משו כזה.. עכשיו זה חום-שחור. מעע. והוא מעדיף שנתעסק במוזיקה שלו ולא בצבע השיער שלו
סאבג'*../images/Emo3.gif ואתה מתכוון לצבע שיער, נכון? הצבע שיער המקורי שלו זה בלונדיני, בימי סאבג' גארדן הוא היה צובע לשחור. בתקופת ספין הוא חזר למקורי, ולפני שנה הוא צבע לחום כהה או משו כזה.. עכשיו זה חום-שחור. מעע. והוא מעדיף שנתעסק במוזיקה שלו ולא בצבע השיער שלו