selttlers of katan

selttlers of katan

אז ככה, יש לי כמה שאלות- א. איפה אני יכול להשיג את המשחק? ב. איפה אני יכול להשיג את המשחק בזול? ג. איזה חבילות הרחבה יש לזה ואיזו הכי כדאי? ד. האם אפשר לשחק עם כמה חבילות הרחבה ביחד? ה. המ... אין לי ו. האם כדאי בכלל לקנות את המשחק? תודה מבוהן.

gambakupu

New member
בוא נראה

א. בפונדק, בפריק ובכוכבי כסף (ובטח בעוד הרבה מקומות אחרים שאינ לא יודע עליהם), אתה יכול לראות את כל מבחר ההרחבות של המשחק. קודם כל הרחבה ל5-6 שחקנים של המקורי (לדעתי, גם למשחק של פחות כדאי לשחק עם ההרחבה) ואז את cities and knights שמוסיף למשחק עומק ובו, בניגוד לרגיל, למזל אין תפקיד כל כך גדול. יש יותר אסטרטגיה, קיצר. וכן, כדאי לקנות את המשחק.

gambakupu

New member
לא צריך. כדאי.

פשוט יותר מרחב פעולה ומקום להתפשט אליו. אותי זה מעצבן כשנתקעים אחד לשני בגרון כבר אחרי שני סיבובים.

gambakupu

New member
פשוט אי גדול יותר

יש עוד משושים כאלה של משאבים, מה שמוביל ליותר מקום באי וללוח משחק גדול יותר.

shadowfax

New member
גירסה דומה אבל שונה לSETTLERS

הרגיל אך מיועדת לקהל היותר נוצרי/דתי כנראה של השחקנים, לא נשמע משהו שצריך ממש להתלהב ממנו.

shadowfax

New member
אחד מהמשחקים הכי משעשעים שאני מכיר

לדעתי שווה לקנות אותו למשחק, לא מעייף ומצריך מחשבה וטקטיקה בנוסף ליכולת מכר וסחר... איפה אתה יכול להשיג? בכל מקום, פריק כוכבי כסף ואף בכנסים של מ"ת באיזור הקרוב (בד"כ בעלות נמוכה יותר) . איזו הרחבה שווה לקנות? CITIES & KNIGHTS ההרחבה הכי כדאית למשחק לדעתי הופכת אותו למשחק ברמה אחרת... כמובן שאין צורך לקנות אותה מייד קח את הזמן המשחק המקורי בהחלט איכותי כשלעצמו וכדאי ללמוד לשחק בו טוב לפני המעבר הלאה. ניתן לשחק עם כולם יחד (CITIES & KNIGHTS,SEAFARERS OF CATAN, SETTLERS OF CATAN ) עד לרמה של 6 שחקנים בבת אחת זו צריכה להיות חוויה של כמה שעות יפות

gil levi

New member
זה בהחלט משחק ענק אבל

שישה שחקנים??? לא קצת מוגזם??? בארבעה שחקנים משחק לוקח שעתיים. רק אם הגבלת הקלפים עוברת את השבע אז הוא יסתיים בזמן סביר (בונים כל טור). אגב, יש בגרסאות ההרחבה חוקים בנוגע לקלפים עתידיים? סיפור משעשע על סטלרס: אחרי שהפרתי(לדעתו) עסקה עם שחקן אחר, הוא התעצבן לגמרי וכשסחרנו הוא הציע לי שמהו בסגנון: "חיטה שלך תמורת ברזל שלי", אני עונה: "יותר מזה", הוא משיב: "שני ברזל ויותר מזה אתה לא מקבל", אני: "תוסיף עוד משהו קטן", הוא: "רוצה עוד משהו קטן?", זורק לי אצבע שלישית, "את זה תקבל". זה היה הרבה יותר מצחיק במקור. ויש גם את המקרה הקלאסי של זה ששודד לפני ההטלה כאשר יש לו שבעה קלפים ואז מטיל שבע. אגב, זה נכון שמתקיימת אליפות ארצית בסטלרס? אם כן, מישהו יודע מתי האליפות הבאה?

למעלה