של איזה כפרים? מה ה |||| למשל? או השאר?
A Ashaman New member 30/5/05 #62 אה אוקיי ... ה / / / / זה ההידן מיסט (הרגע ראיתי את התמונה של האקו) פשוט שבאנימה ציירו את זה כמו 4 גלים ולא כמו גשם...
אה אוקיי ... ה / / / / זה ההידן מיסט (הרגע ראיתי את התמונה של האקו) פשוט שבאנימה ציירו את זה כמו 4 גלים ולא כמו גשם...
S Sunnaiko New member 30/5/05 #55 מאיפה את משיגה פלדה? אני מהטיפוס הזה של "עשה זאת בעצמך" ^^; אז תהיתי, באילו מין חנויות אפשר לקנות פלדה?
מאיפה את משיגה פלדה? אני מהטיפוס הזה של "עשה זאת בעצמך" ^^; אז תהיתי, באילו מין חנויות אפשר לקנות פלדה?
W wildfire New member 30/5/05 #59 מצאתי אותה במחסן של אבא XD אבל אפשר למצוא אותה בחנויות עשה זאת בעצמך, אני בטוחה זה אלומוניום עם עובי של 3 מילימטר
מצאתי אותה במחסן של אבא XD אבל אפשר למצוא אותה בחנויות עשה זאת בעצמך, אני בטוחה זה אלומוניום עם עובי של 3 מילימטר
S Snake Bandage New member 30/5/05 #64 יו! בדיוק בזה חברה שלי משתמשת! אני אוכל לשאול אותה בדיוק איפה היא קנתה בשבילך, רימון! D=
S Sunnaiko New member 31/5/05 #66 יא, תודה שי! ../images/Emo9.gif מאיפה בארץ החברה הזאת? עדיף שהחנות תהיה קרובה... XD אלא אם זאת רשת חנויות ואז הכל טוב~
יא, תודה שי! ../images/Emo9.gif מאיפה בארץ החברה הזאת? עדיף שהחנות תהיה קרובה... XD אלא אם זאת רשת חנויות ואז הכל טוב~
L lee15n New member 3/6/05 #71 הייתי מעוניין לקנות ממך 2 הייתי רוצה אחד של כפר העלה ואחד כמו של ססקה אחרי שנארוטו שרט לו אותו לאורך. אפשר ???
הייתי מעוניין לקנות ממך 2 הייתי רוצה אחד של כפר העלה ואחד כמו של ססקה אחרי שנארוטו שרט לו אותו לאורך. אפשר ???