Selfish Request

Boran

New member
Selfish Request

אוקי, אני רוצה לבקש מכם משו קצת אנוכי מצידי... אז ככה אני לא אוכל להיכנס לצ´אט היום. גם לא עוד שבוע ועוד שבועיים, כי אני אהיה בחו"ל אני רוצה לבקש מכם, שבזמן הזה לא תנהלו שיחות רציניות בצ´אט, אלא תדברו ותביעו דעות בהודעות בפורום, כך אני אוכל להגיב כשאני אחזור, אחרת אם תגידו כל מה שיש לכם בצ´ט, לא ישאר לכם מה לכתוב בהודעות... אז כדי שאני אוכל להגיב, תמתינו עם הצ´ט עד לפרק 4 (או עד השידור החוזר של פרק 3
) תודה רבה לכם

Outlast

New member
אני לא בטוחה שהבנתי...../images/Emo181.gif

אתה בעצם מבקש שהפורום פחות או יותר ישבות, או בכל אופן לא יתנהל ברצינות- עד שתחזור? שאנשים לא יביעו דיעות וינהלו דיונים נורמליים (דבר שבאמת ככה הרבה זמן, ואמור להשתנות עם תחילת העונה ה-4, סוף סוף), שלא נדבר בצ´אט, עד שתחזור? אני מקווה שלא הבנתי נכון...
רוצה להסביר..?

galivar

New member
בכלל לא ידעתי שיש גם צ´אט...

טוב נו אני לא מומחית גדולה. חוץ מזה ירדת מהפסים אם התכוונת לבקשה שלך ברצינות, יאנג מן!

Boran

New member
לא

אני מבקש שהדיונים ייערכו כרגיל בפורום מתחילת העונה השלישית השתמשנו בצ´אט פעמיים או פעם. אני מבקש שלא תתחילו להשתמש בצ´אט דוקא עכשיו, כי אז אני לא אוכל לקרוא את הדעות שנכתבו ולהגיב עליהן

Outlast

New member
תראה, ../images/Emo181.gif

התכוונתי גם אז שניפגש בצ´אט, אבל זה לא כ"כ יצא לפועל, גם בגלל שהייתה לי בעיה במחשב עם צ´אטים. בהחלט התכוונתי שעם תחילת העונה נהפוך את המפגשים בצ´אט למשהו קבוע אחרי הפרק (אם יהיה ביקוש כמובן), ואני לא חושבת שזה הוגן לבקש שלא ניפגש ונדבר. אתה תוכל להיפגש איתנו בצ´אט ולדבר איתנו אחרי שתחזור, יהיו לך מספיק פרקים...

למעלה