self satisfaction

felka

New member
self satisfaction

מה צריך בן אדם בשביל להיות מבסות? כלום בעצם.... היה לי יום קשה היום: מכרתי קטנוע, מנסה למכור רכב של הורים, לחץ בעבודה, אבל בערב הגעתי למהממת וצבענו את הדירה החדשה שלה.... אני גמור מעייפות אבל מבסות שהיה כיף.... סאמק עם השפכטל הזה... שיתייבש כבר

בחיי שכלום../images/Emo13.gif

ההנאה מהדברים הקטנים הם שהופכים את החיים שלנו ליפים כל כך. כל מה שצריך זה רק להנות מהם. אני מבסוטית מהאחד והיחיד שסתם חור בגודל התקציב של המדינה וניהל את העבודה בצורה מדהימה
מבסוטית מעצמי שהספקתי כל כך הרבה בבית למרות העייפות. היום מחכה לי עוד יום כזה
מה גורם לכם להיות מבסוטים מעצמכם?

אם להישאר באותו קו

אז לראות אותה מחייכת כשאנחנו ביחד גורם לי להיות מבסוט <גם מעצמי> :) ברמת העיקרון - ברור שהצלחה אישית בכל תחום ובכל עשייה תגרום לכל אחד להיות מבסוט מעצמו

הכתף שלי כבר אדומה

מרוב טפיחה עצמית אחרי שיחה ארוכה עם ה-Xית שלי זו הסיבה שעכשיו למשל אני ממש ממש ממש מבסוט מעצמי

rrredshay

New member
חור בגודל תקציב המדינה???

זה כלום, בואי נראה אותו מתמודד עם החורים בהגנה של מכבי...

תדע לך שאצלי בבית מתנהלת מלחמת עולם

בגלל הצהובים-אדומים. הגרוש שלי אוהד מכבי (עכשיו אתה מבין למה התגרשתי, נכון?) והוא מעודד את היורש לעודד אותם גם (אתמול המסכן הלך לראות את המשחק ובדקה 55 ביקש ללכת הביתה כי הוא לא מבין למה הם רצים אחורה ולא קדימה
). כיוון שמאז שהגרוש עזב את הבית אני לא רואה ספורט, אני נותנת לו לעודד איזו קבוצה שהוא רואה ובאמת לא מוצאת סיבה (ויסלחו לי כולם) למה לריב על זה. אבל... השכן החדש שגר בדירה מולי (שהוא גם יו"ר ועד הבית, וגם הזמין אותנו אתמול לארוחת ערב וגם במקרה או שלא אבא שלי) אוהד שרוף של הפועל ופשוט לא מבין איך הילד אוהד את מכבי... אני כבר צופה מכות בין הילדים בדרבי הראשון

rrredshay

New member
נתחיל בזה שאני לא מבין בכלל...

איך התחתנת איתו... הבת שלי בת 9 ויש לה חבר (כמובן אוהד הפועל) שיושב מאחורי בבלומפילד עם אבא שלו... לא רואה אותה יוצאת עם מישהו שיש לו משהו צהוב בארון.... ויש פה מישהי שתעיד על כך....

rrredshay

New member
יש לי חברים צהובים(רחמנא ניצלא)..

אבל אני לא מתחתן איתם ולא מפקיר בידם את חינוך ילדי...

כמו כולם אני חושבת

בתקופת הלימודים - הציונים של המבחנים (כן, חנונה...) עכשיו - הצלחות קטנות וגדולות בעבודה בבית - כשמספיקה את כל מה שתיכננתי (לא קורה הרבה) וגם סתם יום רגוע וכיפי עם הילד שלי (גם לא קורה הרבה, עם המפלת הקטנה שלי
) וסופשבוע רגוע ושקט, כזה שמספק אנרגיות לכמה ימים... בעצם אני מבסוטית מעצמי כשמצליחה להנות ולא לשקוע במחשבות, סוג של הצלחה...

אופק 3

New member
קוראים לזה רגעים של אושר ../images/Emo23.gif

"מבסות" לא בא לי טוב (סליחה) הדברים הקטנים שגורמים לנו לחייך במשך היום. השניות שאנו מרגישים שמחה בלב. זה יכול להיות קריאת ספר מרתק, או סרט מרגש, בדיחה מצחיקה, או סתם חיוך של ילד קטן שגורם לך לחייך. ביממה קוראים לנו המון דברים ש- לכאורה הם סתם דברים לא חשובים או מובנים מאליהם. שום דבר לא מובן מאליו. רוב הזמן האושר בא לנו בקטנות, את זה צריך לראות, או יותר נכון להרגיש. (אלה היו 60 שניות כדי להיות מבסוט)

למעלה